Tăriceanu, după ce Iohannis şi Orban au inaugurat linia Gara de Nord-Otopeni: „Penibilul nu mai are limite, jenanţi conducători”

Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au inagurat luni linia directă Gara de Nord - Otopeni, circulând cu trenul din gară spre aeroport. Călin Popescu Tăriceanu consideră această inaugurare un moment inoportun, mai ales că trenul va fi, de fapt, funcţional abia din 12 decembrie. 
Romania TV
21 sept. 2020, 13:33
Tăriceanu, după ce Iohannis şi Orban au inaugurat linia Gara de Nord-Otopeni:

„Penibilul nu mai are limite. După ce au inaugurat o magistrală de metrou care se va închide după alegerile locale pentru a se face ultimele retușuri, azi cuplul de comici vestiți ai ecranului Klaus și Ludovic au inaugurat linia de tren care ajunge la Otopeni, tren care va fi, de fapt, funcțional doar din 12 decembrie!

Dar cum alegerile bat la ușă, totul le este permis, chiar și istoria poate fi falsificată pentru câteva voturi. De fapt, la ce să ne așteptăm de la Iohannis care voia să aniverseze 30 de ani de la Revoluția Română în mai, ca să-l aranjeze în campania prezidențială?!

Jenanți conducători, dificile momente pentru români!”, a scris Tăriceanu pe pagina de Facebook. 

Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au inagurat luni linia directă Gara de Nord – Otopeni, circulând cu trenul din gară spre aeroport. 

„Iată că planul de relansare economică pe care l-am elaborat împreună cu guvernul Orban începe să-şi arate şi partea practică. Am participat astăzi la un test pe singura linie nouă de cale ferată construită din 1984 încoace. Dorim să dezvoltăm Aeroportul Internaţional, dar pentru asta e nevoie să ajungi în aeroport în condiţii foarte bune”, a spus Klaus Iohannis, la inaugurarea liniei directe Gara de Nord – Otopeni.

La rândul său, premierul Ludovic Orban a anunțat că proiectul legăturii feroviare între Gara de Nord și aeroportul Otopeni este aproape de finalizare, iar în cel mai scurt timp va fi pus la dispoziția beneficiarilor. El a spus că ideea acestui tronson îi aparține și că a trebuit să treacă 12 ani pentru a deveni realitate.

„Ideea acestui tronson s-a născut în mandatul meu de ministru al Transporturilor. Sigur că și aici a trebuit să treacă 12 ani pentru realizarea acestui tronson necesar pentru a oferi o alternativă de deplasare pentru cei care vor să plece de pe Aeroportul Otopeni sau aterizează pe Aeroportul Otopeni. (…) Lucrarea este finalizată în proporție de 100%. Această linie este o realitate și va fi pusă la dispoziția beneficiarilor în cel mai scurt timp posibil”, a spus Ludovic Orban.

Citeşte şi De ce trenurile spre aeroport nu pot circula decât la 50 de minute? „Soluţia e o linie dublă de cale ferată”

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să pui în ciorba de burtă ca să aibă un gust și o aromă deosebită. Ingredientul final e cel mai important
Capital.ro
Ungaria e blocată. Viktor Orban a dat ordinul peste graniță. Este oficial
Playtech.ro
Doamne cum arăta înainte ispita Diandra înainte de operațiile estetice. Imagini șoc, pe care le-ar vrea șterse de pe internet
DailyBusiness
RECORD PENTRU AUR. A atins cel mai mare nivel din istorie
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
V-ați încheiat nasturii, dar nu ați știut asta. Marea diferență între bărbați și femei
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Dansul mirilor de la nunta lui Andrei și a Cristinei Rotaru. Fanii și-au făcut cruce când au văzut! VIDEO
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Trupul neînsuflețit al bărbatului care și-a salvat fiica de la înec, în stațiunea Jupiter, a fost găsit. Martorii de pe plajă fac declarații cutremurătoare: „A strigat după ajutor”
Capital.ro
Serviciul militar se reintroduce din ianuarie 2025. Vor fi recrutați bărbații de peste 18 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Croaţia reintroduce serviciul militar obligatoriu pentru tineri începând din 2025
MediaFlux
A ÎNCEPUT DISTRIBUIREA PENSIILOR MAJORATE! Vine POȘTAȘUL
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...