Cornelia Catanga ar putea fi exhumată! Familia nu crede că artista a murit din cauza COVID-19

Cornelia Catanga ar putea fi exhumată! Familia nu este convinsă că artista a murit din cauza infecţiei COVID-19 şi susţine că primul test a fost negativ. Mai mult, senatoarea Diana Şosoacă a sfătuit familia să ceară autopsie.
Razvan Mihalascu
28 mart. 2021, 13:24
Cornelia Catanga ar putea fi exhumată! Familia nu crede că artista a murit din cauza COVID-19

Un scandal uriaş ia amploare, după ce Cornelia Catanga a fost înmormântată, sâmbătă, fiind condusă pe ultimul drum de familie şi de câţiva prieteni apropiaţi.

De profesie avocat, senatorul Diana Şoşoacă l-a sfătuit pe Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, să nu o înmormânteze pe artistăm, pentru a putea solicita efectuarea autopsiei.

Nu a mai fost timp pentru aşa ceva pentru că protocolul în cazul deceselor de COVID cere o înmormântare în scurt timp de la preluarea trupului de la morgă.

Totodată, o anchetă a fost demarată după moartea Corneliei Catanga. Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti ar trebui să facă o anchetă epidemiologica pentru a-i identifica pe toţi oamenii care au participat la înmormântarea Corneliei Catanga şi au intrat în contact cu familia artistei răpuse de COVID-19.

Rudele Corneliei Catanga ar fi trebuit să stea în izolare, fiind consideraţi suspecţi de coronavirus.

Citeşte şi: Cornelia Catanga a fost înmormântată la cimitirul Ghencea. Artista, condusă pe ultimul drum de soțul împietrit de durere, familie și prieteni

Aurel Pădureanu a spus până în ultima clipă că soţia sa nu ar fi avut COVID-19, însă e contrazis de medici care susţin că ambele teste, atât cel antigen făcut în ambulanţă, cât şi cel RT-PCR au fost pozitive.

„Azi noapte a ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la Covid, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

În aceste condiţii, Diana Şoşoacă sfătuieşte familia Catanga plângere penală aşa cum s-a întâmplat în cazul actorului Bogdan Stanoevici. În urma plângerilor, procurorii ar putea solicita exhumarea celor decedaţi pentru ca în urma autopsiei să fie stabilită cauza exactă a morţii.

În schimb, Mara Bănică, bună prietenă cu Cornelia Catanga, sare la gâtul senatoarei Diana Şoşoacă. Jurnalista o acuză că instigă la ură împotriva medicilor şi insuflă neîncredere în sistemul medical. Acestei situaţii i-a căzut victimă şi Cornelia Catanga.

urnalista a spus că artista Cornelia Catanga, deşi se simţea foarte rău, a refuzat să meargă la spital. Mara Bănică o acuză pe Diana Şoşoacă de faptul că propagă tot felul de idei care îi ţin pe oameni departe de medici.

Aici vorbim de o altă situație pe care nimeni n-o descrie corect. Eu nu sunt deloc de acord, exact cum zicea doamna Monica Pop, cu tâmpenia asta propagată de tot felul de inconștienți: Fugiți români din spitale! Protestați pe străzi! Că de aia nu scăpăm mai repede. Noi suntem un popor de smecheri, pe noi nici boala nu ne lovește, nici Covid-ul nu ne lovește, nici nimic, nici Poliția nu ne dă amenzi. Noi putem și ne transformăm în bombardieri. Uite că ne lovește boala, uite că există, uite că nu ne omoară în spitale, ne omoară faptul că nu mergem la timp în spitale”, a spus Mara Bănică la Antena3.

Citeşte şi: Mara Bănică sare la gâtul Dianei Şoşoacă: „Catanga nu voia să meargă la spital că spitalul o omoară. A căzut victima acestei mentalități imbecile via Diana Șoșoacă”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Interzis pentru șoferii care fac ITP-ul. Primești pe loc două amenzi, una peste alta. Legea nu permite
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Fel de mâncare tradițional popular mortal. În fiecare an mor aproximativ 20.000 de oameni
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Apare TAXA pe carbon. E un acord istoric. Cine o va plăti
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion exclude susținerea pentru Ciucă, Ciolacu sau Geoană în turul al doilea al prezidențialelor
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!