50 de motive pentru care e bine să te trezeşti la ora 5 dimineaţa

Se spune că cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge. Dar, totuşi ora 5 dimineaţa pare mult prea matinală pentru mulţi dintre noi. Totuşi, lucrurile nu sunt chiar atât de grele precum par.
Romania TV
17 nov. 2012, 21:02
50 de motive pentru care e bine să te trezeşti la ora 5 dimineaţa

Iată câteva argumente care ar trebui să te convingă că este foarte bine să te trezeşti la 5:00 AM.

 1. Eşti între cei mai performanţi 1% din lume! E un club select şi e o onoare să fii membru cu drepturi depline.

2. Ai timp de calitate cu tine, te pui pe primul plan, pentru că… meriţi! Eşti cea mai importantă persoană din viaţa ta!

3. Nu te stresează nimeni cu telefoane, email-uri, sms-uri.

4. Te poţi antrena. Poţi face jogging fără să fii deranjat de trafic.

5. Îţi planifici strategic propriul business (sau viitorul business dacă încă eşti angajat). Dacă nu dimineaţa când eşti odihnit… când altcândva?… Seara după ce eşti stors de energie?

6. Iei o masă gustoasă pe îndelete fără să fii grăbit de ceas.

7. Vezi răsăritul. Nu pe cel din poze, pe cel real care e între cele mai bune lucruri gratis în viaţă!

8. Savurezi o ceaşcă de ceai sau de cafea.

9. Ai timp să citeşti zilnic 30-60 de minute şi să devii expert în domeniul tău! În 300 de zile de citit într-un an, ajungi să citeşti între 50 şi 100 de cărţi.

10. Ai timp să îţi faci toaleta corespunzător şi să te îmbraci impecabil. Cunoşti întrebarea “Unde mi-ai pus bluza, soşetele, cureaua, eşarfa, etc?”

11. Îţi planifici priorităţile astfel încât să poţi zice mai uşor „NU” atunci când colegii, şefii sau prietenii au cereri nerezonabile de la tine. De ce? Pentru că îţi este foarte clar ce ai de făcut şi cât timp îţi mai rămâne disponibil.

12. Scrii o urare de bine pentru cineva drag din familie şi o laşi pe frigider. Îţi ia maximum 20 de secunde. Efecte obţinute: stare de bine pentru toată ziua (pentru tine şi pentru destinatar).

13. Faci sport şi îţi porneşti metabolismul astfel încât ai energie încă de la prima oră. Nu e nevoie să fie la sala, sunt suficiente 15 minute acasă: respiraţii profunde, stretching, genoflexiuni, abdomene… nimic complicat.

14. Îţi planifici din timp vacantă de vis din vară (şi cauţi cel mai bun preţ fără stres). Când ai câteva ore bune să faci un research detaliat, e foarte probabil să faci economii serioase la buget…

15. Îţi scrii zilnic timp de cel puţin 30 de zile obiectivele pe următoarele 12 luni. În fiecare zi le scrii pe o pagină nouă fără să te uiţi în urmă. Aşa “le dai voie să negocieze între ele” ierarhia în funcţie de importantă pe care o au pentru tine.

16. Stabileşti care sunt cele mai importante 5 activităţi pe care e important să le finalizezi. Estimezi şi timpul necesar să le finalizezi dar şi cum arăta rezultatul pe care ţi-l doreşti.

17. Bei 0.5 L de apă şi te reîncarci cu energie după un somn în care te-ai deshidratat. Recomandare: Bea apă la o temperatura mai mare decât cea a corpului, că să nu forţezi corpul să consume energie pentru o a încălzi după ce ajunge în stomac.

Citeşte continuarea pe http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/job-bani-cariera/50-de-motive-pentru-care-e-bine-sa-te-trezesti-la-500-am/#ixzz2CUdCCdAA

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Noi intrigi în Familia Regală. Prințul Harry urmează să moștenească o sumă enormă de bani
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Ordin nou al UE din 1 august. România trebuie să aplice: „Toată lumea să verifice dacă se încadrează”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?