Tânăr huiduit de protestatari după ce le-a spus că i-a murit tatăl de COVID: „E război! Nu vă dați seama? Să vă fie rușine!”

Noile măsuri anti-COVID-19 nu mulţumesc toţi românii. În ultimele zile mii de oameni au ieşit în stradă la Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară pentru a cere ridicarea restricţiilor. S-a întâmplat şi la Constanţa. Doar că aici un tânăr, al cărui tată a murit recent răpus de COVID-19, a ieșit la geam, în timp ce prin fața lui defilau protestatarii, şi le-a strigat în lacrimi: "Unde protestați așa?! Să intrați la secție, Boli Infecțioase, la ATI, să vedeți ce înseamnă oameni cu COVID acolo! E război, nu vă dați seama?! Să vă fie rușine!".
Alina Costache
31 mart. 2021, 12:02
Tânăr huiduit de protestatari după ce le-a spus că i-a murit tatăl de COVID: 

Un tânăr din Constanţa care a ieșit la geamul apartamentului său pentru a le spune manifestanților că nu au pentru ce să protesteze a fost huiduit de mai multe persoane chiar și după ce le-a transmis că tatăl lui a murit în urmă cu două zile din cauza COVID-19, scrie Replica de Constanța.

Citeşte şi: Imaginile zilei vin de la Braşov. Un pacient cu mască de oxigen internat cu COVID priveşte de la geamul spitalului protestele anti-restricţii!

”Unde protestați așa?! Să intrați la secție, Boli Infecțioase, la ATI, să vedeți ce înseamnă oameni cu COVID acolo! Nu mai protestați așa. E război, nu vă dați seama?! Pentru ce protestați?! Nu vă dați seama? A murit tata de COVID acum două zile și voi protestați? Să vă fie rușine! Oamenii ăia, la Infecțioase, se luptă să vă facă bine! Să nu ajungeți acolo!”, a strigat tânărul, în timp ce era huiduit de protestatari.

Situaţii asemănătoare au fost şi la Braşov şi Bacău.

În Braşov, imaginea cu un bolnav de COVID-19 cu masca de oxigen pe faţă care îi privea pe protestatari de la fereastra salonului său de spital a devenit virală.

„Ne desparte doar un gard…

Ei pe stradă cerând drepturi, dar neținând cont de obligații. Dincoace de gard lume care a încercat să se protejeze cum a putut mai bine.

Cine e în spital le vede altfel, după o săptămână de febră 38 cu 9, e jale! O săptămână de febră 38 cu6 ,7 ,8 care scădea doar cu fiolă de algocalmin pentru vreo 4 -5 ore. Nu puteam nici macar apă să beau.

Faptul că nu ne-a iesit e dovada ca ne aflăm în spital, unii cu tuburi de oxigen pentru a respira mai bine, alții la terapie. Mii de mulțumiri femeilor de serviciu, infirmiere, asistente medicale și doctori care purtând combinezoane de protecție, măști și toate cele s-au ocupat de tratarea pacienților în Spitalul CFR. Cu respect mă inclin!

Trebuiesc iertați ca mulți gândesc ca turma”, a scris pe Facebook Mircea Florescu, pacient cu COVID-19 internat la Spitalul CFR din Brașov.

Iar la Bacău protestatarii au intrat în curtea Spitalului Județean și i-au numit pe doctori „asasini”.

Citeşte şi: Guvernul nu ia în calcul relaxarea restricţiilor anti-COVID-19 după protestele de duminică

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Rețetă de weekend. Papricaș cu găluște și afumătură. Cel mai gustos preparat din Ardeal
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Copil de 14 ani din Mehedinți a provocat un incendiu la școală după ce a fost lăsat repetent
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!