Horoscopul VINERI 2 OCTOMBRIE 2020. Prea multe probleme sufocă relaţia de cuplu

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 2 OCTOMBRIE 2020. Venus intra in Fecioara si dragostea intra intr-o zona meticuloasa. E vremea sa-ti arati dragostea la modul cel mai practic posibil. Venus in Fecioara este despre flori si ciocolata. Inca se simt efectele Lunii pline in Berbec si este posibil ca cineva sa fie morocanos si nemultumit. Fii atent sa nu nu starnesti conflicte inutile!
Romania TV
02 oct. 2020, 04:12
Horoscopul VINERI 2 OCTOMBRIE 2020. Prea multe probleme sufocă relaţia de cuplu

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 2 OCTOMBRIE 2020. Dragostea trece prin stomac!

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 2 OCTOMBRIE 2020. Venus intra in Fecioara, iar dragostea este mult mai practica. Venus in Fecioara inseamna curatenie, inseamna calcarea camasilor, inseamna gatirea unor mancaruri delicioase. Curatenie si purificare, acestea sunt cuvintele care aduc placer cand Venus este in Fecioara.

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Poate ca te simti frustrat din diverse motive, dar incearca sa nu-ti indepartezi partenerul, caci nu e el de vina. Aminteste-ti ca o atitudine pozitiva si o maniera placuta de a aborda lucrurile pot aduce rezolvari miraculoase. Daca esti singur, este timpul sa nu te mai ascunzi si sa scoti la lumina sentimentele pe care le ai fata de o anumita persoana. E putin probabil sa nu cedeze farmecelor tale.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Prea multe probleme sufoca relatia de cuplu si poate ca ar trebui sa faci un hei-rup si sa incepi sa le rezolvi. Construieste-ti relatia pe care ti-o doresti, fara a pleca urechea la parerile celorlalti. Singurii care conteaza sunteti tu si partenerul. Daca esti singur, este timpul sa iei masurile care sa te aduca mai aproape de persoana care iti place.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

In viata personala exista anumite lucruri care sunt o sursa de resentimente pentru tine. Poarta o discutie sincera cu partenerul de cuplu si vorbeste deschis despre ceea ce te framanta. Aceasta conversatie te va ajuta sa va apropiati si sa va sudati relatia. Daca esti singur, farmecul si charisma de care dai dovada in aceste zile te vor face centrul atentiei, sporind semnificativ atat increderea de sine, cat si sansele sa intalnesti un potential partener.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO. 

 

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi VINERI 2 OCTOMBRIE 2020. Fa-te util!

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 2 OCTOMBRIE 2020. Venus intra in Fecioara si dragostea intra intr-o zona meticuloasa. E vremea sa-ti arati dragostea la modul cel mai practic posibil. Venus in Fecioara este despre flori si ciocolata. Inca se simt efectele Lunii pline in Berbec si este posibil ca cineva sa fie morocanos si nemultumit. Fii atent sa nu nu starnesti conflicte inutile!

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Viata ta este pe cale sa ia o intorsatura neasteptata, dar pozitiva, pe care o vei primi cu bratele deschise. Incearca, insa, sa nu te lasi condus de entuziasm si sa iei decizii gresite. Altfel vei ajunge la opusul a ceea ce-ti doresti. Ar fi pacat sa ratezi tocmai acum!

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Te afli intr-o dispozitie revolutionara, iar acest lucru te ajuta sa faci schimbarile necesare care te sa te scoata din blocajul in care esti. Mergi inainte si gaseste acea satisfactie la care te gandesti. Scapa de temerile care te macina si ia deciziile corecte!

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nu-ti fie teama sa faci lucrurile despre care sti sigur ca iti vor aduce liniste si bucurie. Nu te multumi cu altceva daca nu este in concordanta cu dorintele inimii tale. Aranjamentul planetar de azi iti aduce optimism si impulsul necesar sa faci schimbarile care se impun.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Ce a putut să găsească un turist român ajuns pe plaja din Olimp: ”Unde trăim, în Africa de Sud?”
Capital.ro
Românii cu buletin au fost avertizați. Vor ști totul despre tine. Este capcană chiar în lege
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Decizie finală! Ce se întâmplă cu taxele în 2025
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
Menții răcoare în casă pe caniculă. Cum poți face economie în portofel
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Florin Salam, primele declarații după ce Roxana Dobre și-a luat copiii și s-a mutat la mama ei: 'N-are rost!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Atenționare pentru românii care călătoresc în Grecia. Zeci de incendii de vegetație au izbucnit în ultimele 24 de ore
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Emisarii armean și turc s-au întâlnit la graniță pentru normalizarea relațiilor bilaterale
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?