Brigitte, adevărul despre relaţia cu Florin Pastramă: „A crezut în mine şi m-a sprijinit atunci când toţi mă priveau ca pe o ucigaşă”

În ultima vreme, Brigitte Pastramă a fost victima mai multor violenţe din partea actualului soţ, Florin Pastramă, multe dintre acestea ajungând în spaţiul public. Invitată în emisiunea La Măruţă, vedeta a evitat să răspundă la întrebările insistente ale moderatorului despre divorţ, despre iubirea pe care şi-o poartă reciproc, despre violenţele la care a fost supusă. Vedeta a spus doar că este fericită şi că certuri există în fiecare cuplu.
Romania TV
02 oct. 2020, 06:08
Brigitte, adevărul despre relaţia cu Florin Pastramă:

Referitor la divorţ, Brigitte nu a avut de comentat decât atât:

Numai prostii scriu ăştia (presa – n.red.) E foarte multă dezinformare. Eu sunt un îngeraş (referire la rolul pe care l-a jucat în emisiunea Masked singer, acela de îngeraş – n.red.), care merge foarte mult pe principiul păcii. Nu e momentul potrivit să răspund la această întrebare„, s-a eschivat vedeta.

Măruţă a adus în discuţie şi filmuleţul realizat în parcare, prezentat în exclusivitate de România TV, în care Brigitte este scoasă cu forţa din maşină de soţul ei, trântită, apoi târâtă pe jos.

Datorită vouă l-am cunoscut pe Florin la Ferma, e vina voastră exclusiv. Nu-mi pare rău că am participat la Ferma, acest proiect m-a făcut să devin independentă faţă de fostul soţ, mi-a deschis un drum în televiziune. Acolo l-am cunoscut pe Florin, eu nu am ştiut cine este Florin în realitate. Iar paşii pe care i-am făcut acolo au fost mai mulţi decât ar fi trebuit să fie… Acum lucrăm cu ce avem, suntem unde suntem…„, a adăugat Brigitte.

Citeste si Masked Singer România. Brigitte Pastramă a fost demascată! VIDEO

Vedeta tv a mai spus că s-a ataşat de Florin la Ferma într-o perioadă dificilă pentru ea, când era acuzată că i-a otrăvit pe concurenţi, iar Florin i-ar fi asigurat atunci sprijinul emoţional de care avea nevoie.

Eu l-am cunoscut pe Florin într-un moment foarte, foarte greu, când venise o fată să spună că am otrăvit toţi participanţii. El a fost singurul care a avut încredere în mine, când toţi mă priveau ca pe o ucigaşă. A doua zi, Florin m-a dus la biserică, iar asta pentru mine a însemnat enorm, mi-a adus linişte sufletească„, a explicat Brigitte Pastramă.

La întrebarea lui Măruţă, de ce Florin o agresează dacă este un om cu credinţă în Dumnezeu, Brigitte a evitat să răspundă.

Nu doresc să discut despre acest subiect, nu e un moment bun. va veni momentul când adevărul va ieşi la iveală„, a spus Brigitte.

Întrebată insistent de Măruţă dacă este fericită în căsnicie, Brigitte a răspuns, la fel de insistent, că în acest moment al vieţii ei este fericită.

Mă simt binecuvântată şi sunt extraordinar de fericită pentru că în viaţa mea s-au rezolvat foarte multe lucruri. Sunt fericită cu ceea ce sunt azi. oamenii se ceartă, se împacă„, a adăugat vedeta tv.

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
De ce a dat-o Pepe în judecată pe Raluca Pastramă
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Cod galben de ploi torențiale și vijelii până joi, 19 septembrie. Sunt vizate 9 județe
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Explozie majoră la un depozit de rachete în regiunea Tver, Rusia
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!