Firea, în război lui Nicuşor Dan, primarul „apă caldă şi pe ţeava de rece”: Voi continua lupta pentru binele oraşului în Parlament

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a declarat, într-o postare pe Facebook, că, pentru a-şi continua activitatea şi proiectele, i-au lipsit doar 30.000 de voturi şi dă asigurări că îşi va continua lupta pentru binele oraşului în Parlament, unde nu va chiuli, aşa cum a făcut deputatul de Bucureşti ajuns primarul "apa caldă şi pe ţeava de rece", referindu-se la contracandidatul său Nicuşor Dan.
Romania TV
03 oct. 2020, 08:41
Firea, în război lui Nicuşor Dan, primarul

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, consideră că alegerile locale din 27 septembrie au fost câştigate „prin fraudă, măsluire, viciere”, precizând că va merge „mai departe” în Justiţie.

„O îmbrăţişare, o floare şi mii de mulţumiri celor 250 de mii de bucureşteni care m-au votat! Vă voi purta în suflet toată viaţa! Din păcate, din cei un milion opt sute de mii de alegători înscrişi în liste, au participat la vot doar 650 de mii. Pentru a-mi fi continuat activitatea şi proiectele, ne-au lipsit doar 30 de mii de voturi-foarte puţin raportat la cele aproape două milioane de bucureşteni cu drept de vot. Puteţi calcula, având 1200 de secţii de votare, câte procese verbale trebuiau modificate, aşa cum s-a intervenit pe ele cu carioca sau pix mai gros, şi câte voturi exprimate pentru mine trebuiau trecute fără temei la nule-doar 25 în fiecare secţie. Şi au fost „aranjate” mult mai multe! Avem dovezi! Sunt mii de astfel de voturi anulate la BEM. Nimeni nu mai vrea să le numere, totul se închide azi, s-a pus capac peste adevăr. (…) Voi merge mai departe în justiţie dar, la cum arată lucrurile… în fine, dacă tot au câştigat prin fraudă, măsluire, viciere, măcar să se apuce de treabă”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citeşte şi: Gabriela Firea, declaraţii de ultimă oră în scandalul momentului: „S-a furat masiv în Bucureşti. Mergem în justiţie”

„Doresc binele acestui oras, prin urmare sper ca promisiunile din campanie sa fie puse rapid in aplicare. Schemele de marketing si PR, precum marea realizare care este deschiderea unei usi, anularea targului de Craciun gratuit pentru a face loc unuia cu plata la intrare, anuntarea avariilor – ceea ce se facea si pana acum, publicarea actelor – sunt toate pe site si din timpul meu, concedierea unor oameni, etc, nu vor tine loc adevaratelor realizari pe care le astepta cei care au votat candidatul providential de dreapta”, a mai scris fostul primar al Capitalei.

Firea le-a reproşat miniştrilor PNL că „acum se înghesuie toţi să garanteze sprijin: bani cu nemiluita, proiecte peste proiecte, investiţii la Centură şi metrou… lapte şi miere” şi a acuzat că „aproape un an de zile, de când este la guvernare, PNL a tăiat premeditat din banii cuveniţi bucureştenilor”.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, după întâlnirea cu Orban: „Am vorbit despre extinderea metroului şi a metroului de suprafaţă”

„Şi acum ies şi spun că sunt datorii! Lucru asupra căruia am atras atenţia zi de zi, spunând că acesta va fi efectul masacrării bugetului de către guvern: creditul furnizor, viaţa pe datorie. Nu au inventat ei apa caldă în materie de finanţe! Ei au oprit-o doar intenţionat pe tot parcursul verii, că să fie lumea furioasă pe mine. Elcen (guvern) produce energia termică şi o poate furniza prin Cet-uri cu ţârâita (pe timpul meu) sau normal, cum fac acum, după ce au câştigat prin minciună, manipulare şi fraudă”, a mai scris social-democrata Gabriela Firea. 

„Rămân lângă oameni, şi lângă cei care m-au votat, şi lângă cei pe care nu i-am convins sau li s-a denaturat votul! Îmi voi continu lupta pentru binele oraşului în Parlament, alături de colegii mei, unde NU voi chiuli şi/sau dormi, aşa cum a făcut deputatul de Bucureşti ajuns primarul „apa caldă şi pe ţeava de rece”, a dar asigurari Firea. 

Citeşte şi: Ciolacu: „Gabriela Firea va apăra bucureştenii de orice posibil abuz al lui Nicuşor Dan. Va continua proiectele ca parlamentar”

 

Gabriela Firea acuză o conspiraţie împotriva ei: „Cred că a fost un plan foarte bine pus la punct. S-au gândit la un plan diabolic”

Gabriela Firea a declarat joi că este convinsă de existenţa unui „plan diabolic” al PNL prin care au fraudat alegerile locale, parte a acestui plan fiind chiar şi exipoll-ul CURS-Avangarde prezentat la Antena3 în seara alegerilor, care a arătat o diferenţă de aproape 10 procente în favoarea lui Nicuşor Dan, în timp ce în numărătoarea parţială a BEC, ecartul este de doar 4,7 puncte.

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Iuliana Pepene a făcut ravagii, în costum de baie, pe litoral! Imagini incendiare cu blondina de la Antena 1
Fanatik.ro
Cele trei legume care te hidratează indiferent de anotimp. Sunt delicioase și pot fi combinate în numeroase moduri
Capital.ro
Interzis pentru cei care fac ITP-ul. Se face dosar penal. Pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare
Playtech.ro
Iubita lui Selly, fotografiată FĂRĂ haine! Imaginile au APĂRUT pe net
DailyBusiness
Este alertă de ultimă oră! România va fi măturată de furtuni și inundații
Adevarul
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Alex Bodi, acuzații la adresa fostei iubite. Cei doi se află în Mykonos, dar în hoteluri diferite
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Discuție HALUCINANTĂ între mama și suspectul crimei din Brăila: „Mai mult de 12, 13 ani nu faci”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii în mare parte din țară! Zonele din România în care vor fi ploi torențiale și căderi de grindină
Capital.ro
Cristian Cioacă e terminat. Decizia care îl înfundă pe fostul soț al Elodiei
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
Descoperirea făcută de oamenii legii, care ar putea rezolva definitiv cazul crimei din Brăila! A fost găsită în casa mamei suspectului
substantial.ro
Ministerul Apărării confirmă: resturi de dronă rusească descoperite în Deltă, lângă Plauru
MediaFlux
Se dau BANI de la stat! SUMELE variază între 2.000 și 5.000 de lei de PERSOANĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!