FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0. Oltenii rămân departe de titlu. Cicâldău a ratat un penalty!

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu CS Universitatea Craiova, disputat, duminică, pe teren propriu, la Giurgiu, în etapa a XXIX-a a Ligii I. Oltenii rămân la şapte puncte de primul loc.
Filip Stan
04 apr. 2021, 19:16
FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0. Oltenii rămân departe de titlu. Cicâldău a ratat un penalty!

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0. FCSB a terminat la egalitate cu Universitatea Craiova, 0-0, duminică seara, pe teren propriu, la Giurgiu, într-un meci din etapa a 29-a a Ligii I de fotbal.

Universitatea a fost echipa mai periculoasă în acest meci, ratând şi un penalty, prin Alexandru Cicâldău (a apărat portarul Andrei Vlad), după ce Andrei Ivan a fost faultat de Andrei Miron.

Craiovenii au mai avut ocazii bune de gol prin Alexandru Mateiu (23), Juan Camara (49) şi Andrei Ivan (53, 90+1), în timp ce FCSB şi-a creat o singură şansă mare de gol, dar Florin Tănase a fost blocat de portarul Mirko Pigliacelli (84).

FCSB, care venea după cinci victorii consecutive, a ajuns la şase meciuri la rând fără gol primit.

Universitatea venea după trei victorii la rând fără gol primit. În tur, FCSB s-a impus cu 2-0.

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Derby-ul etapei din Liga 1, se joacă astăzi, de la ora 20:30. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe romaniatv.net și în direct la Digi Sport, Look+ și TV Telekom Sport. Meciul FCSB -Universitatea Craiova, programat, duminică, în etapa a 29-a a Ligii I, nu va mai avea loc pe Arena Naţională. Partida se va juca la Giurgiu.

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT.

Min. 90: Joc pe contre, Vătăjelu şi Vînă, ratări uriaşe!

Min. 85: Florin Tănase are o mare șansă de a înscrie, dar Mirko Pigliacelli rezolvă situația ca la handbal!
FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0 la pauză, fără mari ocazii de gol. 

Min. 62: Cicâldău rateaza de la 11 m! Mijlocașul oltenilor trage în partea dreaptă, pe jos. Vlad ghicește colțul și respinge.

Posesie: FCSB 53%, U Craiova 47%.

Min. 43: Tănase trage din lovitură liberă, dar nu nimerește spațiul porții lui Pigliacelli.

Min. 21: Oltenii au cerut penalty după o intervenție a lui Miron asupra lui Ivan. Centralul Adrian Cojocaru a acordat lovitură liberă.
FCSB – Craiova, echipe de start:

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Miron, I. Cristea, Radunovic – Olaru, Șut, Oaidă – Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu
REZERVE: Straton, Crețu, Panțîru, Simion, Haruț, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Istrate
ANTRENOR: Toni Petrea

CRAIOVA: Pigliacelli – Vlădoiu, M. Constantin, Papp, Vătăjelu – Mateiu, Nistor – Camara, Cicâldău, Baiaram – Ivan
REZERVE: L. Popescu, Mitran, Bălașa, Bic, Căpățînă, Fedele, Cîmpanu, Tudorie, Koljic
ANTRENOR: Marinos Ouzounidis

Stadion: „Marin Anastasovici”, Giurgiu
Arbitru: Adrian Cojocaru / A1: Vladimir Urzică / A2: Marius Mihai Marica

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT.

Petrea: Sezonul e compromis pentru Coman

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că Florinel Coman probabil nu va mai juca în acest sezon, din cauza accidentării pe care a suferit-o recent.

“A suferit o accidentare destul de gravă, sezonul acesta se pare că e compromis pentru el, din păcate. E un jucător care cu siguranţă ne ajuta şi ar fi fost un plus pentru echipă. Nu ne rămâne acum decât să căutăm alte soluţii şi să suplinim absenţa lui cumva şi să ne concentrăm pe jocul nostru”, a spus Petrea despre Coman, care s-a accidentat la coapsa dreaptă la meciul naţionalei României cu Macedonia de Nord.

În ceea ce priveşte partida cu Universitatea Craiova, Anton Petrea a afirmat că o victorie ar fi importantă pentru moralul echipei sale. „Sper să fim la un nivel cât mai bun mâine seară şi să reuşim să câştigăm un meci cu o echipă bună a campionatului, cu un lot valoros. Avem premisele unui meci frumos. Ne dorim să câştigăm fiecare meci. Dacă am reuşi să câştigăm mâine seară am termina campionatul regular pe primul loc şi este şi acest lucru un lucru în plus motivator pentru noi. Suntem conştienţi de importanţa acestei partide. Deşi nu va fi decisiv acest aspect. E important pentru moralul nostru, ar fi un lucru foarte bun pentru noi”.

Adrian Cojocaru arbitrează meciul FCSB – Universitatea Craiova, de duminică, din Liga I

Arbitrul Adrian Cojocaru va conduce la centru meciul FCSB – Universitatea Craiova, programat duminică, de la ora 20.30, în etapa a 29-a din Liga I.
Cojocaru va fi ajutat de Vladimir Urzică şi Mihai Marica.

Rezervă va fi Sorin Costreie, iar observator Irina Mirt.

Arbitrii celorlalte meciuri de duminică, din Liga I:

FC Botoşani – Viitorul Constanţa, ora 15.00

Arbitri: Sebastian Colţescu – Daniel Mitruţi, Marius Badea – Iulian Dima

Observator: Iosif Olah

UTA Arad – Sepsi OSK, ora 17.30

Arbitri: Horia Mladinovici – Bogdan Gheorghe, Tunyogi Ferencz – Florin Marcu

Observator: Adrian Comănescu.

FCSB – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT. Nicolae Ungureanu: „Să dea Dumnezeu ca Universitatea Craiova să câștige titlul”

Unul dintre cei mai importanți fundași din istoria fotbalului românesc, Nae Ungureanu a evoluat pentru Steaua în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989, 0-4 cu AC Milan, însă cei 10 ani petrecuți în Craiova Maxima, între 1977 și 1987, i-au rămas în suflet. Fostul internațional speră ca trupa lui Marinos Ouzounidis să aducă în Bănie primul titlu după 30 de ani de „secetă”. „Meciul cu FCSB este unul care îți poate arăta la ce nivel suntem cu Universitatea Craiova și cum putem arăta în play-off, care nu este departe. Astea sunt partidele care îți dau un etalon așa, cu FCSB, cu CFR Cluj, chiar și cu Sepsi, o formație care arată foarte bine și am văzut că au și un proiect frumos acolo.

FCSB – Universitatea Craiova 4 aprilie 2021. Derby-ul NU se mai joacă pe Arena Naţională
Celelalte meciuri sunt mincinoase, deoarece poți să domini cu o echipă foarte slabă și să îi bați cu 1-0 sau să domini un meci tot cu o echipă de acest fel și să pierzi cu 1-0, dintr-o greșeală, penalty, eroare de arbitraj și așa mai departe

Eu zic că toate echipele din play-off au șanse la titlu. Asta e situația și ăsta e sistemul, ai câștigat două meciuri cu cele care se bat serios la campionat și poți să ajungi acolo sus, să te bați cu șanse reale. Meciurile sunt deschise la orice rezultat.

Să dea Dumnezeu ca Universitatea Craiova să câștige campionatul după atâția ani. Trebuie să vină și un astfel de moment, nu are cum să țină la nesfârșit această perioadă fără un titlu”, a declarat Nicolae Ungureanu, pentru Fanatik.

Marinos Ouzounidis: „Vreau să văd atitudine și caracter”

„FCSB este o echipă foarte bună, știm asta, dar și noi suntem la fel. Aștept un joc bun din partea ambelor echipe, FCSB începe meciurile foarte agresiv, ceea ce înseamnă că trebuie să fim atenți în primele minute. Trebuie să controlăm jocul în primele minute, apoi avem șanse să obținem un rezultat bun. Trebuie să fim foarte concentrați, disciplinați tot meciul și vom vedea la final ce se va întâmpla.

Contează foarte mult atitudinea, caracterul și vreau să văd asta pe teren, este foarte important în astfel de partide. Vom încerca să câștigăm, știm că nu va fi ușor, mai ales că suntem mai jos în clasament. Poate un egal ar fi bun, dar la început ne gândim să câștigăm”.

FCSB – Universitatea Craiova, duminică – 4 aprilie, ora 20.30, ce spun statisticile

Runda a 29-a programează derby-ul dintre FCSB şi U Craiova, două echipe care au ca obiectiv câştigarea titlului.

Sunt singurele formaţii care au ocupat locul 1 la finalul unei runde în acest sezon, FCSB de 20 de ori, Universitatea Craiova de opt ori.

O singură înfrângere au suferit roş-albaştrii pe teren propriu în acest sezon, 0-1 cu Academica Clinceni (7 februarie 2021), în rest o remiză (1-1 cu Sepsi OSK, 21 decembrie 2020) şi 12 victorii.

Bucureştenii au cel mai bun atac din campionat, 56 de goluri marcate, dintre care 35 pe teren propriu (medie acasă de 2,5 goluri / meci).

Doar șase goluri au încasat elevii lui Anton Petrea în partidele disputate în 2021, gruparea roş-albastră având a doua apărare din retur, după Universitatea Craiova (cinci goluri primite în 2021).

Doar un joc au pierdut oltenii în precedentele 17 deplasări din campionat, 0-1 cu Chindia (27 februarie 2021), interval în care au mai înregistrat 11 succese şi 5 rezultate de egalitate.

20 dintre cele 33 de goluri înscrise de craioveni au fost marcate în prima repriză.

Universitatea Craiova are cea mai bună apărare din campionat, numai 14 goluri încasate, dintre care doar trei din faze fixe (cele mai puţine primite din momente statice).

De la revenirea fotbalului craiovean pe prima scenă, FCSB şi Universitatea s-au mai întâlnit de 21 de ori în principala competiţie internă, de 17 ori s-au impus bucureştenii, de două ori au câştigat oltenii, iar alte două partide s-au terminat la egalitate. În tot acest interval, „Ştiinţa” a reuşit doar o remiză în 10 deplasări pe terenul roş-albaştrilor.

Primul meci a avut loc pe 2 august 2014, FCSB – CS Universitatea Craiova 3-1, marcatori Adi Popa, Lucian Sânmărtean, Fernando Varela, respectiv Andrei Ivan.

Singurul duel fără gol s-a consemnat pe 1 martie 2015, pe terenul craiovenilor.

Cele mai multe goluri s-au marcat pe 29 octombrie 2017, Universitatea Craiova – FCSB 2-5.

Cea mai recentă întâlnire directă: 18 decembrie 2020, Universitatea Craiova – FCSB 0-2 (dublă Dennis Man).

Mediile de vârstă

FCSB – 24 ani şi 5 luni;

Universitatea Craiova – 26 ani şi 5 luni.

Se întâlnesc echipele care folosesc cei mai puţini străini pe durata unei partide, FCSB are o medie de 0,64 străini/meci, iar Universitatea Craiova de 2,75 străini/meci.

Universitatea Craiova este formaţia cu cei mai puţini jucători utilizaţi, doar 28, dintre care Mirko Pigliacelli este singurul integralist.

FCSB s-a bazat pe 36 de fotbalişti, 20 dintre ei fiind autohtoni născuţi după 1 ianuarie 1998 (cei mai mulţi eligibili U 21).

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Horoscop bani Camelia Pătrășcanu. Zodiile care își vor umple buzunarele în luna august!
Capital.ro
Ungurii iau banii românilor. Au acordul BNR. Mutare istorică în 2024: A venit vremea
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Premierul Marcel Ciolacu are grijă de „emoțiile” românilor când vine vorba de prețurile asigurărilor RCA
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Ce a primit Andreea din Sibiu, după ce a comandat meniul zilei, la 28 de lei, într-un restaurant din Neptun
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Copiii dispăruți la Constanța au fost găsiți! În ce stare se află și care e motivul pentru care au plecat de acasă: „Acum sunt în siguranță”
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Marcel Ciolacu ia apărarea premierului ungar Viktor Orban după discursul de la Băile Tușnad
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!