Firea, sfat pentru Nicuşor Dan. „Să mintă mai puţin. S-a oprit intenţionat apa caldă de Guvern ca să fie ostilă faţă de mine populaţia”

Gabriela Firea, primarul în funcţie al Capitalei, l-a sfătuit, luni, pe Nicuşor Dan, edilul ales al Bucureşitului, "să mintă mai puţin" şi "să facă mai mult". Şefa PSD Bucureşti a mai spus că Nicuşor Dan nu va găsi "nicio caracatiţă în Primărie", ci "foarte mulţi profesionişti". De asemenea, Firea a acuzat cu acest prilej Guvernul că a oprit intenţionat apa caldă în Bucureşti.
Romania TV
05 oct. 2020, 07:45

"Îmi doresc să aibă un mandat de succes pentru că succesul unui primar înseamnă reuşită şi realizări pentru cetăţeni. Sub nicio formă, nu sunt un om cinic, precum cei de la USR PLUS sau de la PNL care şi-au dorit răul bucureştenilor, doar ca să plec eu de la Primărie.

S-a dovedit. Chiar aseară premierul a recunoscut - gura păcătorului adevăr grăieşte - faptul că în Bucureşti nu se pot rezolva problemele mari, problemele care au fost lăsate de izbelişte 30 de ani decât într-o colaborare strânsă între Primărie şi Guvern, pentru că cele mai multe activităţi ţin de aprobările, avizele şi de implicarea Guvernului. Mă bucur că domnul Orban îmi dă în sfârşit dreptate. Uşor, uşor, adevărul iese la lumină", a spus Gabriela Firea, luni, înainte de a intra la şedinţa Biroului Executiv al PSD.

Primarul în funcţie al Capitalei a acuzat din nou Executivul că a oprit intenţionat apa caldă pentru a decredibiliza administraţia PSD.

"În toată perioada de precampanie şi campanie s-a oprit intenţionat apa caldă de către Guvern, furnizând cu picătura prin CET-uri ca să fie ostilă faţă de mine populaţia, deşi agentul termic este produs de CET-uri care aparţin de Guvern. Iar gropile de gunoi sunt avizate de către Ministerul Mediului, deci de către Guvern.

Traficul nu poate fi rezolvat decât prin investiţii la centura ocolitoare a Capitalei. Iată că acum se găsesc şi bani. Pe noi nu ne-au lăsat să ne împrumutăm de la bănci private...

Văd şi cetăţenii că au fost chinuiţi un an de zile de Guvernul PNL doar pentru a fi scoasă eu din Primărie. Măcar dacă s-a întâmplat aşa, să curgă lapte şi miere în Bucureşti în perioada următoare", a afirmat Gabriela Firea.

Ce sfat i-a dat Gabriela Firea lui Nicuşor Dan

"Să mintă mai puţin. Să facă mai mult. Va constata că nu găseşte nicio caracatiţă în Primărie. Va constata că sunt oameni în majoritate buni şi muncitori şi loiali Capitalei, foarte mulţi profesionişti. Poate dumnealui e de bună credinţă, dar a fost sfătuit prost. Să-l vedem la treabă.

S-a văzut ce investiţii s-au făcut în Bucureşti în domeniul sănătăţii şi am trecut cu bine prin această perioadă, investiţii făcute de mine şi de echipa mea. Înţeleg că acum sunt foarte bune pentru că le va folosi viitorul primar general şi Guvernul. Eu mă bucur că munca mea este folosită", a menţionat Firea.

Gabriela Firea nu se teme de "sancţiuni" în PSD după alegeri: Dacă cineva îmi doreşte capul, îl pun pe tipsie imediat 

„Îmi doresc să aibă un mandat de succes pentru că succesul unui primar înseamnă reuşită şi realizări pentru cetăţeni. Sub nicio formă, nu sunt un om cinic, precum cei de la USR PLUS sau de la PNL care şi-au dorit răul bucureştenilor, doar ca să plec eu de la Primărie.

S-a dovedit. Chiar aseară premierul a recunoscut – gura păcătorului adevăr grăieşte – faptul că în Bucureşti nu se pot rezolva problemele mari, problemele care au fost lăsate de izbelişte 30 de ani decât într-o colaborare strânsă între Primărie şi Guvern, pentru că cele mai multe activităţi ţin de aprobările, avizele şi de implicarea Guvernului. Mă bucur că domnul Orban îmi dă în sfârşit dreptate. Uşor, uşor, adevărul iese la lumină”, a spus Gabriela Firea, luni, înainte de a intra la şedinţa Biroului Executiv al PSD.

Primarul în funcţie al Capitalei a acuzat din nou Executivul că a oprit intenţionat apa caldă pentru a decredibiliza administraţia PSD.

„În toată perioada de precampanie şi campanie s-a oprit intenţionat apa caldă de către Guvern, furnizând cu picătura prin CET-uri ca să fie ostilă faţă de mine populaţia, deşi agentul termic este produs de CET-uri care aparţin de Guvern. Iar gropile de gunoi sunt avizate de către Ministerul Mediului, deci de către Guvern.

Traficul nu poate fi rezolvat decât prin investiţii la centura ocolitoare a Capitalei. Iată că acum se găsesc şi bani. Pe noi nu ne-au lăsat să ne împrumutăm de la bănci private…

Văd şi cetăţenii că au fost chinuiţi un an de zile de Guvernul PNL doar pentru a fi scoasă eu din Primărie. Măcar dacă s-a întâmplat aşa, să curgă lapte şi miere în Bucureşti în perioada următoare”, a afirmat Gabriela Firea.

Ce sfat i-a dat Gabriela Firea lui Nicuşor Dan

„Să mintă mai puţin. Să facă mai mult. Va constata că nu găseşte nicio caracatiţă în Primărie. Va constata că sunt oameni în majoritate buni şi muncitori şi loiali Capitalei, foarte mulţi profesionişti. Poate dumnealui e de bună credinţă, dar a fost sfătuit prost. Să-l vedem la treabă.

S-a văzut ce investiţii s-au făcut în Bucureşti în domeniul sănătăţii şi am trecut cu bine prin această perioadă, investiţii făcute de mine şi de echipa mea. Înţeleg că acum sunt foarte bune pentru că le va folosi viitorul primar general şi Guvernul. Eu mă bucur că munca mea este folosită”, a menţionat Firea.

Gabriela Firea nu se teme de „sancţiuni” în PSD după alegeri: Dacă cineva îmi doreşte capul, îl pun pe tipsie imediat 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Zodiile care devin bogate până la finalul lunii iulie. Au parte de măriri de salariu și câștiguri neașteptate
Capital.ro
Interzis la volan! Legea care se aplică în toată România. Vei fi reținut pentru 24 de ore
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
A nins ca în luna decembrie în unele stațiuni
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ipoteză bulversantă lansată în cazul morții lui Andrei Pârvan A fost otrăvit Versace?! 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Noi TESTE pentru șoferii din România. Ce analize sunt obligați să facă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Kremlinul evocă retorica neprietenoasă a vicepreședintei SUA Kamala Harris
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!