Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021. Claudia Cristescu a gătit pentru Robert De Niro şi pregăteşte reţeta lui preferată

Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021. Noi surprize au loc în ediţia de duminică seară, cei trei juraţi vor fi impresionaţi de concurenţi, dar va trebuie şi să impresioneze la rândul lor, atunci vor găti pentru chef Nicolai Tand, pentru a câştiga o nouă amuletă.
Alina Costache
04 apr. 2021, 17:01
Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021. Claudia Cristescu a gătit pentru Robert De Niro şi pregăteşte reţeta lui preferată
Claudia Cristescu a gătit pentru Robert De Niro

Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021. În ediţia cu numărul 16 a show-ului de la Antena 1, concurenţi de toate vârstele şi cu povești de viață captivante le vor găti celor trei chefi preparate menite să le trezească fie amintirile copilăriei, fie o serie nouă de curiozități.

Citeşte şi:  Chefi la cuţite 2021. Cine este Ştefan Borleanu, tânărul care a primit cuţitul de aur

Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021

Unul dintre ei se numeşte Claudia Cristescu, care vine la Chefi la cuţite să gătească una dintre rețetele favorite ale lui Robert De Niro şi va povestit cum a ajuns să îi pregătească masa celebrului actor.

Chefi la cuţite 2021 4 aprilie 2021. O supriză va fi chef Cătălin Petrescu, care vine hotărât să aducă un pic din gustul Asia Express. Delicatese japoneze umplute cu greieri, scorpioni, lăcuste sau viermi de mătase fac parte din meniul pe care acesta urmează să îl servească chefilor.

Cătălin Petrescu pregăteşte delicii japoneze

Cătălin Scărlatescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea vor reinterpreta într-un mod spectaculos un preparat simplu, tradițional și îndrăgit, pentru a-l impresiona pe juratul invitat, chef Nicolai Tand, potrivit A1.ro.

Antonia şi Alex Velea, la Chefi la cuţite

Antonia şi Alex Velea au fost la Chefi la cuţite. Au venit plini de emoții și și-au propus să impresioneze cu un preparat indian, pe care cântăreaţa l-a pregătit prima dată acasă.

Toată lumea știe că Alex Velea mănâncă doar piept de pui cu orez, așa că alegerea culinară a celor doi nu a fost tocmai o surpriză pentru cei care îi cunosc cel mai bine. „Noi mâncăm de obicei micul dejun acasă(…) Eu recunosc, a gătit ea mai mult decât mine„, a povestit cântărețul.

Cei doi formează unul din cele mai controversate, dar și apreciate cupluri din showbiz: „Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012 (…). Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea.

Rodul iubirii dintre ei sunt cei doi băieţi pe care îi au împreună. Antonia mai are o fată, care locuieşte în Italia, cu tatăl său, Vincenzo Castellano.

Fanii lui Velea și ai lui Speak știu că cei doi au stat în aceeași casă pe când aveau 20 de ani. Ei au profitat de revederea la Chefi și au depănat amintiri savuroase, „de când mâncau crenvurști întruna„.

Au locuit împreună din 2007 în 2009: „Pe vremea aia, când eram noi mici, ne zbăteam să avem succes, să supraviețuim (…) Mâncam de frica morții, ca să înțelegi„, a declarat Speak, potrivit Antena 1.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Șoferii, înșelați la benzinărie. Practicile incorecte, larg răspândite
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Evenimente istorice marcante: Jocurile Olimpice din 1984, coliziunea Empire State Building din 1945 și începutul Primului Război Mondial în 1914
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!