Clotilde Armand vrea AUDIT la Primăria Sectorului 1. „Vom vedea unde s-au dus banii noştri”

Clotilde Armand, primarul ales al Sectorului 1 la alegerile din 27 septembrie, a declarat că va realiza un audit în cadrul instituţiei pe care o va conduce. Ea a acuzat faptul că nu s-au făcut investiţii, iar "acum două săptămâni, fostul primar PSD a votat un împrumut de 200 de milioane de lei", notează Ziare.com.
Romania TV
10 oct. 2020, 14:03
Clotilde Armand vrea AUDIT la Primăria Sectorului 1.

Clotilde Armand a vorbit despre principalele sale priorităţi la conducerea Primăriai Sectorului 1.

„Vă voi spune trei principii. Primul este „Stop contractelor umflate din bani publici. Vrem investiții masive”. Vrem că în patru ani, 40% din bugetul Sectorului 1 să meargă către învestiții. Este o diferență foarte mare între a cheltui și a investi. Cheltuielile sunt banii dați pe pază, panseluțe sau garduri. În schimb, investițiile rămân pentru un secol, să fie folosite de copiii noștri. Vrem să demarăm imediat investiile în școli, să le reabilităm pentru siguranță copiilor noștri. De asemenea, vrem să facem parcări subterane, pentru a rezolva această problema.

Al doilea principiu: „Stop unei administrații cu pile, primăria trebuie să fie deschisă pentru locuitori”. Vrem transparență cheltuielilor și servicii publice interne și externalizate de calitate. Din momentul în care administrația nu va fi aici doar că să dea niște salarii unor oameni, ci va fi dedicată, deschisă, va fi aici doar pentru locuitori, se va schimbă paradigmă. (…)

Apoi, vrem că primăria să fie un sprijin pentru investitor, pentru a impulsiona o economie locală puternică, bazată pe tehnologii noi, pe turism și nu numai. Vrem să fim un sprijin și pentru dezvoltatorii imobiliari cu planuri de dezvoltare coerente și cu proiecte de reabilitare urbană. Vrem să fim o primărie care susține sectorul privat, pentru că știm că fără un sector privat prosper, comunitatea nu se poate susține”, a precizat Clotilde Armand pentru Ziare.com.

Clotilde Armand, decizie radicală legată de Rapid. Ce spune noul primar al Sectorului 1 despre finanţarea clubului din Giuleşti

De asemenea, primarul ales al Sectorului 1 a precizat că urmează să fie realizat un audit.

„Vom face un audit, apoi vom vedea unde s-au dus banii noștri. Este o primărie foarte bogată, avem același buget că Madrid, că Londra pe cap de locuitor. Totuși, nu s-au făcut investiții, banii au dispărut, iar acum două săptămâni, fostul primar PSD a votat un împrumut de 200 de milioane de lei.

În patru ani a avut mai mult de un milliard de euro. Acest audit ne va spune și cine sunt persoanele care au semnat pentru că banii să ajungă în firme de casă, iar investițile să nu se facă. Trebuie să ne bazăm pe niște persoane integre și competențe – acestea vor fi cele două criterii pe baza cărora îi vom selecta pe cei cu care vom lucra, regulile jocului s-au schimbat”, a mai menţionat Armand.

Clotilde Armand, despre scandalul posibilelor fraude de la Sectorul 1. „PSD joacă rolul victimei și acuză un complot mondial împotriva lor”

Întrebată despre acuzaţiile de tentativă de fraudă la vot, Armand a spus că reprezentanţii USR-PLUS ştiau „de dimineață, la ora 6, știam deja cine a câștigat aceste alegeri”,

„Toate procesele verbale au fost întocmite corect, cu reprezentanții tuturor partidelor. Au fost diferențe foarte mici, de unul, două sau trei voturi între numărul de voturi anulate, nule și așa mai departe. Când a fost cazul, au fost renumarate aceste voturi, în față tuturor delegaților.

Toți delegații au fost chemați, din nou, la biroul electoral de sector și au asistat la refacerea proceselor verbale, cu diferențe foarte mici. A fost o tentativă de fraudă, dar, până la urmă, procesul a decurs extrem de normal, fără incidente. A fost un proces fără probleme.

Ce s-a întâmplat după? Aici este interesant. PSD și-a făcut o strategie de partid în urmă acestor alegeri, în sensul în care ei nu vor să pară în față electoratului ceea ce sunt, de fapt, niște pierzători. PSD joacă rolul victimei și acuză un complot mondial împotriva lor și par la fel de disperați să se agațe de funcție că dictatorul Ceaușescu.

Mai au puțin să spună lumii că ei nu răspund decât în față marii adunări naționale – știu că asta a spus Ceaușescu în decembrie 1989 și asta spune PSD în octombrie 2020. Este o strategie de partid pe care o adopta pentru a se pregăti de alegerile care vin. În realitate, PSD este un pierzător, iar acest lucru nu da bine în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Așa, ei s-au gândit să fie victime pentru a pregăti această campanie electorală”, a mai afirmat Armand, conform sursei citate.

BEC a respins contestaţia lui Dan Tudorache cu privire la alegerile din 27 septembrie. Clotilde Armand va fi primarul Sectorului 1

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să aibă acest document. Scrie în Codul Civil
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Viața la bloc. Gestul care îi scandalizează pe vecini. Legea nu-i iartă pe făptași
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Devine interzis în toate țările. UE a dat ordin. Românii nu vor mai avea dreptul să cumpere
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!