ROMANIA U21 – MALTA U21 4-1 Tot mai aproape de Euro 2021

România a învins cu 4-1 Malta și este sigură de locul doi în Grupa 8 a calificărilor pentru Campionatul European din 2021. 
Filip Stan
13 oct. 2020, 16:25

"Tricolorii" mici le-au aruncat astăzi mănuşa seniorilor. Naţionala de tineret a României a câştigat cu 4-1 meciul cu Malta, din preliminariile EURO 2021, cu doar o zi înainte ca selecţionata pregătită de Mirel Rădoi să joace meciul decisiv cu Austria, din Liga Naţiunilor.

Săptămâna trecută ambele reprezentative au fost învinse, însă acum naţionala Under 21 a reuşit să câştige şi priveşte cu încredere spre ultimul meci din grupă, programat luna viitoare, contra Danemarcei.

Jucătorii noştri au reuşit să deschidă scorul rapid, în minutul 17, prin Măţan, care a marcat astfel primul său gol la naţională. După numai zece minute, Denis Man a ridicat scorul la 2-0, iar în minutul 36 el i-a pasat lui George Ganea, care a punctat pentru 3-0. Scorul pauzei a fost 4-0, după ce Man a transformat un penalty obținut de Ștefan Vlădoiu. În repriza secundă maltezii au marcat golul de onoare, dar tricolorii au obţinut cele trei puncte şi sunt siguri acum de locul 2 în grupă.

ROMANIA U21 - MALTA U 21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. 

ROMANIA 4-1 MALTA. Au marcat Măţan (17) şi Man (27), Ganea (36), Man (40 - 11m)

Min. 1: A inceput meciul de la Giurgiu. 

Romania U21: Aioani - Vladoiu, Dragusin, T. Baluta, Harut - Olaru, M. Marin, Ciobanu - D. Man, Ganea, Matan

Rezerve: Axinte, Itu, Cimpanu, Morutan, Dragus, Chindris, Petrila, L. Munteanu, Costache

Malta U21: Formosa - Borg, Camilleri, Spiteri, Gauci - McKay, Attard, Spiteri, Scicluna - Friggieri, Elouni

Rezerve: Formosa, Spiteri, Ghio, Zammit, Tanti, Fenech, Mallia, Farrugia, Vella

UPDATE Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Adrian Mutu, a primit rezultat negativ la testul pentru coronavirus, dar nu va sta pe banca tehnică la meciul cu Malta, din preliminariile Campionatului European Under-21 din 2021, a anunţat, marţi, Federaţia Română de Fotbal.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, alături de Dumitru Moraru şi Dinu Tudoran, va fi cel care va conduce naţionala U21 de pe bancă.

"Deşi rezultatele testelor efectuate aseară sunt negative şi conform ordinelor comune ale ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii nr. 1.219/2020, respectiv 1.634/2020, contacţii cu test negativ îşi pot relua activitatea, Federaţia Română de Fotbal, prin Comisia Medicală, a decis să elimine orice risc. În aceste condiţii, toţi membrii staff-ului tehnic, având în vedere că au avut contact direct cu persoana depistată pozitiv, vor rămâne în continuare izolaţi la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. De asemenea, Andrei Vlad, contact direct şi el al jucătorului depistat pozitiv, va merge acasă unde i s-a recomandat să rămână în continuare izolat câteva zile. Astfel, la meciul din această seară, pe banca tehnică se vor afla Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dumitru Moraru şi Dinu Todoran", a anunţat FRF pe site-ul oficial.

Federaţia Română de Fotbal anunţase, luni, pe site-ul său oficial, că selecţionerul echipei naţionale de tineret, Adrian Mutu, ar putea sta totuşi pe bancă la meciul România - Malta dacă ultimul său test COVID-19 va fi negativ.

FRF a anunţat luni la prânz, după ce un jucător al echipei U21 şi un membru al colectivului tehnic au fost testaţi pozitiv la coronavirus, că selecţionata de tineret a României va avea un alt staff tehnic la meciul cu Malta de la Giurgiu. Astfel, se preciza că în locul lui Adrian Mutu echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, ajutat de Dinu Todoran şi Dumitru Moraru.

Federaţia a decis totodată şi mutarea lotului U21 din cantonamentul de la Buftea la Hotelul Marriott, acolo unde jucătorii vor sta în camere single. Aceştia vor fi cazaţi la hotel până mâine, când vor face deplasarea la Giurgiu.

Reprezentativa Under 21 a României va înfrunta Malta, marţi, de la ora 20:00, pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.

Vineri, România a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 1-0, la Kiev.

Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Adrian Mutu, care nu va sta pe banca tehnică la meciul cu Malta după ce a fost contact direct cu un membru al staff-ului tehnic testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, le-a transmis un mesaj jucătorilor, subliniind că ei trebuie să se gândească doar la partidă şi să câştige, informează frf.ro.

"Singurul vostru gând trebuie să fie la meciul de mâine seară. Chiar dacă nu vom fi acolo, vom fi cu inima alături de voi din faţa televizorului. Câştigaţi pentru voi şi pentru România! Trebuie să obţinem victoria şi luna viitoare să ne calificăm la EURO!", a spus Mutu.

ROMANIA - MALTA 2020. Un jucător şi un membru al staff-ului au fost depistaţi pozitiv cu Sars-CoV-2 

Lotul de jucători a părăsit cantonamentul de la Buftea şi a ajuns la Hotelul Marriott. Călătoria s-a făcut cu două autocare. La hotel, jucătorii vor sta în camere single. Aceştia vor fi cazaţi acolo până mâine, când vor face deplasarea la Giurgiu. Antrenamentul oficial din această seară, programat iniţial la Buftea, se va desfăşura în Ghencea, pe terenul 6 de antrenament, la ora 19:00. Staff-ul tehnic şi cel administrativ se află încă la Buftea şi aşteaptă sosirea angajaţilor DSP pentru a se deschide ancheta epidemiologică.

Cele două cazuri pozitive sunt de asemenea la Buftea, persoanele respective fiind izolate în cameră. De asemenea, Andrei Vlad a rămas şi el în cantonament fiind suspectat ca fiind contact pozitiv. O decizie în privinţa lui se va lua după discuţiile cu DSP.

  • România U21 - Malta U21 se joacă astăzi, la Giurgiu, de la ora 20:00. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe RomaniaTV.net și în direct la PRO TV;

ROMANIA U21 - MALTA U 21 LIVE VIDEO ONLINE STREMING PRO TV Adrian Mutu a convocat următorii jucători:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Teodor Axinte (Politehnica Iaşi), Marian Aioani (Chindia Târgovişte);

Fundaşi: Denis Haruţ (FC Botoşani), Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Paşcanu (SD Ponferradina / Spania), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Radu Boboc (FC Viitorul), Radu Drăguşin (Juventus Torino / Italia);

Mijlocaşi: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Tudor Băluţă (Brighton / Anglia), Cătălin Itu (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (FCSB), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Alexandru Măţan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (CFR Cluj), George Cîmpanu (FC Botoşani), Denis Drăguş (Crotone / Italia);

Atacanţi: Louis Munteanu (ACF Fiorentina / Italia), George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj).

Meciul echipelor naţionale de tineret ale României şi Maltei va fi arbitrat de o brigadă din Kosovo, cu Visar Kastrati la centru.

Kastrati va fi ajutat la cele două linii de Besnik Morina şi Imran Kabashi.

Rezervă va fi Alban Shala.

Selecţionata Under 21 va întâlni la Giurgiu marţi, 13 octombrie, Malta, la ora 20:00, pe stadionul "Marin Anastasovici". Meciul va fi transmis de Pro X şi Radio România Actualităţi.

România U21 a fost învinsă, cu scorul de 1-0, vineri, în deplasare, de Ucraina, şi va evolua, marţi, de la ora 21.00, la Giurgiu, cu Malta, în preliminariile Campionatului European din 2021.

ROMANIA U21 - MALTA U 21 LIVE VIDEO ONLINE STREMING PRO TVTricolorii și-au ales numerele pentru meciul din această seară

Tricolorii U21 și-au reglat ținta pentru meciul cu Malta! Execuții spectaculoase la antrenamentul oficial de aseară.

⏰ 10:30
Triccolorii și-au ales numerele cu care vor evolua în această seară: 1. A. Vlad, 2. R. Boboc, 3. Drăgușin, 4. Șt. Vlădoiu, 5. T. Băluță, 6. Itu, 7. Cîmpanu, 8. Moruțan, 9. G. Ganea, 10. Man, 11. Drăguș, 12. Aioani, 13. Mățan, 14. M. Marin, 15. Chindriș, 16. Petrila, 17. I. Gheorghe, 18. L. Munteanu, 19. Haruț, 20. Ciobanu, 21. Costache, 22. Olaru, 23. Axinte.

ROMANIA U21 - MALTA U 21 LIVE VIDEO ONLINE STREMING PRO TV Selecţionata Under 21 a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Malta. Şedinţa de pregătire a fost condusă de Mihai Stoichiţă

Selecţionata Under 21 a efectuat, luni seară, antrenamentul oficial premergător meciului cu Malta, acesta fiind condus de Mihai Stoichiţă

Şedinţa tehnică s-a desfăsurat în Ghencea, pe terenul 6 de antrenament.

La antrenament a asistat şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Staful tehnic al naţionalei de tineret, cel medical şi administrativ, precum şi cele două persoane depistate pozitiv, dar şi Andrei Vlad, vor efectua în această seară o nouă testare pentru Covid-19.

Recoltarea se va face chiar în cantonamentul de la Buftea, iar rezultatele vor veni mâine în jurul prânzului.

Conform ordinelor comune ale ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii nr. 1.219/2020, respectiv 1.634/2020, contacţii cu test negativ îşi pot relua activitatea. În aceste condiţii, în eventualitatea unui rezultat negativ mâine, selecţionerul Adrian Mutu ar putea sta pe banca tehnică la partida cu Malta.

Înfrângerea din Ucraina, 0-1, a dat peste cap calculele pe care Adrian Mutu și stafful său le făceau înaintea partidelor din această lună. Din aproape calificată, România tremură serios pentru prezența la al doilea turneu final consecutiv. „Tricolorii” mai au de disputat două meciuri, azi cu Malta și luna viitoare cu Danemarca, formație ce mai are nevoie de doar un singur punct pentru a-și asigura prima poziție în grupă și implicit calificarea.

Punctul pierdut în Ucraina cântărește enorm în calculele pentru cele mai bune 5 din cele 9 locuri 2, care vor asigura și ele bilete pentru turneul final din Ungaria și Slovenia, de anul viitor. Oricum, victoria cu Danemarca și măcar un punct cu Malta sunt obligatorii. Punctul cu Malta ne-ar asigura locul 2, pentru că, având grupă de 6 echipe, punctele cu micuțul stat nu vor fi luate în calcul pentru clasamentul locurilor 2. Însă victoria cu Danemarca din ultima rundă e obligatorie.

Cu 16 puncte avem șanse să depășim Italia, Austria, Macedonia de Nord și naționala care va veni din Grupa 4, unde lupta e aprigă. Am prinde, cu puțin noroc, al 5-lea cel mai bun loc doi, ultimul bilet de Euro. Asta întrucât Franța, Elveția, Portugalia și Germania vor avea, cel mai probabil, un punctaj mai mare decât al nostru.

Dacă am fi scos măcar un egal în Ucraina, plus victoria cu Danemarca, ne-ar fi fost foarte probabil suficient pentru a prinde cele mai bune locuri 2. Acum stăm la mâna rezultatelor. Avem avantajul golaverajului, care e al doilea criteriu de departajare.

Clasamentul actual al locurilor 2*

  1. Franța - 15 puncte (6 meciuri) 
  2. România - 13p (7m) 
  3. Polonia - 13p (7m) 
  4. Germania - 12p (6m) 
  5. Portugalia - 12p (5m) 
  6. Austria - 12p (7m) 
  7. Scoția - 11p (6m) 
  8. Italia - 10p (5m) 
  9. Macedonia de Nord - 7p (5m)

„Tricolorii” mici le-au aruncat astăzi mănuşa seniorilor. Naţionala de tineret a României a câştigat cu 4-1 meciul cu Malta, din preliminariile EURO 2021, cu doar o zi înainte ca selecţionata pregătită de Mirel Rădoi să joace meciul decisiv cu Austria, din Liga Naţiunilor.

Săptămâna trecută ambele reprezentative au fost învinse, însă acum naţionala Under 21 a reuşit să câştige şi priveşte cu încredere spre ultimul meci din grupă, programat luna viitoare, contra Danemarcei.

Jucătorii noştri au reuşit să deschidă scorul rapid, în minutul 17, prin Măţan, care a marcat astfel primul său gol la naţională. După numai zece minute, Denis Man a ridicat scorul la 2-0, iar în minutul 36 el i-a pasat lui George Ganea, care a punctat pentru 3-0. Scorul pauzei a fost 4-0, după ce Man a transformat un penalty obținut de Ștefan Vlădoiu. În repriza secundă maltezii au marcat golul de onoare, dar tricolorii au obţinut cele trei puncte şi sunt siguri acum de locul 2 în grupă.

ROMANIA U21 – MALTA U 21 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING PRO TV. 

ROMANIA 4-1 MALTA. Au marcat Măţan (17) şi Man (27), Ganea (36), Man (40 – 11m)

Min. 1: A inceput meciul de la Giurgiu. 

Romania U21: Aioani – Vladoiu, Dragusin, T. Baluta, Harut – Olaru, M. Marin, Ciobanu – D. Man, Ganea, Matan

Rezerve: Axinte, Itu, Cimpanu, Morutan, Dragus, Chindris, Petrila, L. Munteanu, Costache

Malta U21: Formosa – Borg, Camilleri, Spiteri, Gauci – McKay, Attard, Spiteri, Scicluna – Friggieri, Elouni

Rezerve: Formosa, Spiteri, Ghio, Zammit, Tanti, Fenech, Mallia, Farrugia, Vella

UPDATE Selecţionerul echipei naţionale de tineret a României, Adrian Mutu, a primit rezultat negativ la testul pentru coronavirus, dar nu va sta pe banca tehnică la meciul cu Malta, din preliminariile Campionatului European Under-21 din 2021, a anunţat, marţi, Federaţia Română de Fotbal.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, alături de Dumitru Moraru şi Dinu Tudoran, va fi cel care va conduce naţionala U21 de pe bancă.

„Deşi rezultatele testelor efectuate aseară sunt negative şi conform ordinelor comune ale ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii nr. 1.219/2020, respectiv 1.634/2020, contacţii cu test negativ îşi pot relua activitatea, Federaţia Română de Fotbal, prin Comisia Medicală, a decis să elimine orice risc. În aceste condiţii, toţi membrii staff-ului tehnic, având în vedere că au avut contact direct cu persoana depistată pozitiv, vor rămâne în continuare izolaţi la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. De asemenea, Andrei Vlad, contact direct şi el al jucătorului depistat pozitiv, va merge acasă unde i s-a recomandat să rămână în continuare izolat câteva zile. Astfel, la meciul din această seară, pe banca tehnică se vor afla Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dumitru Moraru şi Dinu Todoran”, a anunţat FRF pe site-ul oficial.

Federaţia Română de Fotbal anunţase, luni, pe site-ul său oficial, că selecţionerul echipei naţionale de tineret, Adrian Mutu, ar putea sta totuşi pe bancă la meciul România – Malta dacă ultimul său test COVID-19 va fi negativ.

FRF a anunţat luni la prânz, după ce un jucător al echipei U21 şi un membru al colectivului tehnic au fost testaţi pozitiv la coronavirus, că selecţionata de tineret a României va avea un alt staff tehnic la meciul cu Malta de la Giurgiu. Astfel, se preciza că în locul lui Adrian Mutu echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, ajutat de Dinu Todoran şi Dumitru Moraru.

Federaţia a decis totodată şi mutarea lotului U21 din cantonamentul de la Buftea la Hotelul Marriott, acolo unde jucătorii vor sta în camere single. Aceştia vor fi cazaţi la hotel până mâine, când vor face deplasarea la Giurgiu.

Reprezentativa Under 21 a României va înfrunta Malta, marţi, de la ora 20:00, pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, în Grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului European de tineret din 2021.

Vineri, România a fost învinsă de Ucraina cu scorul de 1-0, la Kiev.

Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Adrian Mutu, care nu va sta pe banca tehnică la meciul cu Malta după ce a fost contact direct cu un membru al staff-ului tehnic testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, le-a transmis un mesaj jucătorilor, subliniind că ei trebuie să se gândească doar la partidă şi să câştige, informează frf.ro.

„Singurul vostru gând trebuie să fie la meciul de mâine seară. Chiar dacă nu vom fi acolo, vom fi cu inima alături de voi din faţa televizorului. Câştigaţi pentru voi şi pentru România! Trebuie să obţinem victoria şi luna viitoare să ne calificăm la EURO!”, a spus Mutu.

ROMANIA – MALTA 2020. Un jucător şi un membru al staff-ului au fost depistaţi pozitiv cu Sars-CoV-2 

Lotul de jucători a părăsit cantonamentul de la Buftea şi a ajuns la Hotelul Marriott. Călătoria s-a făcut cu două autocare. La hotel, jucătorii vor sta în camere single. Aceştia vor fi cazaţi acolo până mâine, când vor face deplasarea la Giurgiu. Antrenamentul oficial din această seară, programat iniţial la Buftea, se va desfăşura în Ghencea, pe terenul 6 de antrenament, la ora 19:00. Staff-ul tehnic şi cel administrativ se află încă la Buftea şi aşteaptă sosirea angajaţilor DSP pentru a se deschide ancheta epidemiologică.

Cele două cazuri pozitive sunt de asemenea la Buftea, persoanele respective fiind izolate în cameră. De asemenea, Andrei Vlad a rămas şi el în cantonament fiind suspectat ca fiind contact pozitiv. O decizie în privinţa lui se va lua după discuţiile cu DSP.

  • România U21 – Malta U21 se joacă astăzi, la Giurgiu, de la ora 20:00. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe RomaniaTV.net și în direct la PRO TV;

ROMANIA U21 – MALTA U 21 LIVE VIDEO ONLINE STREMING PRO TV Adrian Mutu a convocat următorii jucători:

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Teodor Axinte (Politehnica Iaşi), Marian Aioani (Chindia Târgovişte);

Fundaşi: Denis Haruţ (FC Botoşani), Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Paşcanu (SD Ponferradina / Spania), Andrei Chindriş (FC Botoşani), Radu Boboc (FC Viitorul), Radu Drăguşin (Juventus Torino / Italia);

Mijlocaşi: Marius Marin (AC Pisa / Italia), Tudor Băluţă (Brighton / Anglia), Cătălin Itu (CFR Cluj), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Darius Olaru (FCSB), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Alexandru Măţan (FC Viitorul), Claudiu Petrila (CFR Cluj), George Cîmpanu (FC Botoşani), Denis Drăguş (Crotone / Italia);

Atacanţi: Louis Munteanu (ACF Fiorentina / Italia), George Ganea (FC Viitorul), Valentin Costache (CFR Cluj).

Meciul echipelor naţionale de tineret ale României şi Maltei va fi arbitrat de o brigadă din Kosovo, cu Visar Kastrati la centru.

Kastrati va fi ajutat la cele două linii de Besnik Morina şi Imran Kabashi.

Rezervă va fi Alban Shala.

Selecţionata Under 21 va întâlni la Giurgiu marţi, 13 octombrie, Malta, la ora 20:00, pe stadionul „Marin Anastasovici”. Meciul va fi transmis de Pro X şi Radio România Actualităţi.

România U21 a fost învinsă, cu scorul de 1-0, vineri, în deplasare, de Ucraina, şi va evolua, marţi, de la ora 21.00, la Giurgiu, cu Malta, în preliminariile Campionatului European din 2021.

ROMANIA U21 – MALTA U 21 LIVE VIDEO ONLINE STREMING PRO TVTricolorii și-au ales numerele pentru meciul din această seară

Tricolorii U21 și-au reglat ținta pentru meciul cu Malta! Execuții spectaculoase la antrenamentul oficial de aseară.

⏰ 10:30
Triccolorii și-au ales numerele cu care vor evolua în această seară: 1. A. Vlad, 2. R. Boboc, 3. Drăgușin, 4. Șt. Vlădoiu, 5. T. Băluță, 6. Itu, 7. Cîmpanu, 8. Moruțan, 9. G. Ganea, 10. Man, 11. Drăguș, 12. Aioani, 13. Mățan, 14. M. Marin, 15. Chindriș, 16. Petrila, 17. I. Gheorghe, 18. L. Munteanu, 19. Haruț, 20. Ciobanu, 21. Costache, 22. Olaru, 23. Axinte.

ROMANIA U21 – MALTA U 21 LIVE VIDEO ONLINE STREMING PRO TV Selecţionata Under 21 a efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Malta. Şedinţa de pregătire a fost condusă de Mihai Stoichiţă

Selecţionata Under 21 a efectuat, luni seară, antrenamentul oficial premergător meciului cu Malta, acesta fiind condus de Mihai Stoichiţă

Şedinţa tehnică s-a desfăsurat în Ghencea, pe terenul 6 de antrenament.

La antrenament a asistat şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Staful tehnic al naţionalei de tineret, cel medical şi administrativ, precum şi cele două persoane depistate pozitiv, dar şi Andrei Vlad, vor efectua în această seară o nouă testare pentru Covid-19.

Recoltarea se va face chiar în cantonamentul de la Buftea, iar rezultatele vor veni mâine în jurul prânzului.

Conform ordinelor comune ale ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătăţii nr. 1.219/2020, respectiv 1.634/2020, contacţii cu test negativ îşi pot relua activitatea. În aceste condiţii, în eventualitatea unui rezultat negativ mâine, selecţionerul Adrian Mutu ar putea sta pe banca tehnică la partida cu Malta.

Înfrângerea din Ucraina, 0-1, a dat peste cap calculele pe care Adrian Mutu și stafful său le făceau înaintea partidelor din această lună. Din aproape calificată, România tremură serios pentru prezența la al doilea turneu final consecutiv. „Tricolorii” mai au de disputat două meciuri, azi cu Malta și luna viitoare cu Danemarca, formație ce mai are nevoie de doar un singur punct pentru a-și asigura prima poziție în grupă și implicit calificarea.

Punctul pierdut în Ucraina cântărește enorm în calculele pentru cele mai bune 5 din cele 9 locuri 2, care vor asigura și ele bilete pentru turneul final din Ungaria și Slovenia, de anul viitor. Oricum, victoria cu Danemarca și măcar un punct cu Malta sunt obligatorii. Punctul cu Malta ne-ar asigura locul 2, pentru că, având grupă de 6 echipe, punctele cu micuțul stat nu vor fi luate în calcul pentru clasamentul locurilor 2. Însă victoria cu Danemarca din ultima rundă e obligatorie.

Cu 16 puncte avem șanse să depășim Italia, Austria, Macedonia de Nord și naționala care va veni din Grupa 4, unde lupta e aprigă. Am prinde, cu puțin noroc, al 5-lea cel mai bun loc doi, ultimul bilet de Euro. Asta întrucât Franța, Elveția, Portugalia și Germania vor avea, cel mai probabil, un punctaj mai mare decât al nostru.

Dacă am fi scos măcar un egal în Ucraina, plus victoria cu Danemarca, ne-ar fi fost foarte probabil suficient pentru a prinde cele mai bune locuri 2. Acum stăm la mâna rezultatelor. Avem avantajul golaverajului, care e al doilea criteriu de departajare.

Clasamentul actual al locurilor 2*

  1. Franța – 15 puncte (6 meciuri) 
  2. România – 13p (7m) 
  3. Polonia – 13p (7m) 
  4. Germania – 12p (6m) 
  5. Portugalia – 12p (5m) 
  6. Austria – 12p (7m) 
  7. Scoția – 11p (6m) 
  8. Italia – 10p (5m) 
  9. Macedonia de Nord – 7p (5m)

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Bianca Drăgușanu a avut dreptate. Bădălău a călcat strâmb de mai multe ori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!