Mărturia cutremurătoare a unei femei din Constanţa după ce a fost internată de COVID: Pacienţii îmi spun să fug de aici!

O femeie din Constanţa face mărturii incredibile după ce aceasta s-a infectat cu coronavirus şi a fost internată la spital. Deşi a trecut mai bine de 20 de ore, niciun medic nu s-a deranjat să o consulte. Lili Comşa a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin care a povestit întreaga experienţă prin care a trecut.
Romania TV
13 oct. 2020, 13:05
Mărturia cutremurătoare a unei femei din Constanţa după ce a fost internată de COVID: Pacienţii îmi spun să fug de aici!

Femeia spune că primele simptome le-a avut chiar săptămâna trecută, atunci când a descoperit că nu mai are miros. S-a testat, iar paoi a aşteptat o ambulanţă şi un medic care să o consulte.

„Nu am avut temperatură, nu nas înfundat, nu durere în gât, nu tuse, nu gât roşu, nimic…doar o durere de cap. Am început să miros prin casă domestos, oţet, şi nimic…nu simţeam nimic şi nici acum nu simt. M-am programat dimineaţă, a doua zi, 08.10. la prima oră pentru test Covid la Regina Maria”, a mărturisit tânăra.

Imediat ziua următoare pe 8 octombrie, aceasta a primit rezultatul care era pozitiv

„La 15 minute m-au sunat cei de la DSP care mi-au comunicat următoarele: aveţi un test pozitiv Covid, cum va simţiţi?! Le-am spus ca nu am absolut nimic, doar că nu am miros şi mai nou, nici gust în rest sunt ok. Mi-au spus ca o sa-mi trimită o salvare care o să mă transporte la spitalul de infecţioase şi de acolo o sa fiu repartizată către un centru COVID şi că pot să refuz salvarea, dar că nu o să primesc concediu medical dacă nu stau internată minim 48h”. După acest apel, tânăra şi-a pregătit bagajele pentru a fi preluată de o ambulanţă. Doar că aceasta întârzia să apară. Aşa au trecut ore întregi de aşteptare, a trecut chiar şi ziua de vineri, iar sâmbătă la ora 16.00 Lili a simţit că îi amorţesc picioarele. „Am înţeles ca mi se coagulează sângele, mi-am făcut un anticoagulant în abdomen şi am continuat să aştept salvarea. Noaptea a fost foarte lungă……Duminică dimineaţa m-au sunat de la salvare la ora 8. M-au întrebat dacă merg la spital ,sau nu ,şi le-am spus ca da….trebuie sa ma vada un medic., a adăugat Lili.

După convorbirea telefonică, femeia s-a pregătit cu tot ce era necesar pentru a fi dusă la spital. Nicio ambulanţă nu a ajuns vineri la domiciliul acestei. Sâmbătă după-amiază , tot acasă fiind, acesteia a început să îi amorţească picioarele. Lili a ajuns în cele din urmă la spital, unde a fost supusă mai multor investigaţii.

„Am înţeles ca mi se coagulează sângele, mi-am făcut un anticoagulant în abdomen şi am continuat să aştept salvarea. Noaptea a fost foarte lungă……Duminică dimineaţa m-au sunat de la salvare la ora 8. M-au întrebat dacă merg la spital ,sau nu ,şi le-am spus ca da….trebuie sa ma vada un medic. M-a luat în primire o asistentă, multe formulare, mi-a spus care este numărul camerei unde trebuie să stau şi a plecat. Astfel, am rămas cu bagajul la intrare, în clădire şi cu pacienţi care se plimbau pe lângă mine şi îmi spuneau să PLEC, SĂ FUG şi să nu stau….Eu tot nu înţelegeam ce mi se întâmplă şi mă tot uitam după un medic. Am fost oprită pentru o radiografie şi am urcat în cameră…când am înţeles că nu o să apăra prea curând un medic, mi-am scos iar din geantă un anticoagulant şi mi l-am făcut în burta. Am înţeles că am nevoie de anticoagulant la fel ca de aer….”

După 20 de ore de la internare, femeia nu fusese consultată încă

„Oare cu cât mai expus se poate sa fii aici pe secţie îmbrăcat în costum, faţă de momentul când mergi pe stradă după programul de muncă, sau în supermarket, sau faţă de momentul când te întâlneşti acasă cu membrii familiei?” În cele din urmă, a fost sunată de un medic ce i-a comunicat faptul că radiografia este bună, că este un caz uşor de COVID şi i se recomandă să stea 7-8 zile în spital pentru tratament. „Nu ma consultă fizic niciun medic, în continuare. La ora 17, pentru că trec aproape 24 de ore de când mi-am făcut un anticoagulant iar simt cum mi se coagulează sângele, sun la asistente, le anunţ ca am nevoie de injecţie, dar…….ghinion, medicamentele se administrează în intervalul orar 20-22, nu se poate mai devreme…..aşa ca îmi fac iar o injecţie pe care o am de rezervă în geantă…. Mi-au fost făcute analizele astăzi, abia aştept mâine sa mi le citească un medic, prin telefon, şi ulterior plec acasă cu semnătura pe propie răspundere.”, a conchis Lili.

Spynews
Văduva lui Costel Corduneanu face lumină la aproape cinci luni de la moartea lui! Grațiela demontează zvonurile conform cărora ar fi fost ajutată financiar
Bzi.ro
Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață
Fanatik.ro
Cele patru zodii binecuvântate de astre după 10 septembrie. Împăcări, reușite mari, dar și noroc la bani pentru ele
Capital.ro
Demisie de răsunet în televiziune. O celebră prezentatoare a părăsit pupitrul știrilor după 20 de ani: Mi-au ajuns
Playtech.ro
Demisie bombă în televiziune! Părăsește Kanal D după 15 de ani
DailyBusiness
Se dau vouchere de 400 de lei pentru angajați!
Adevarul
Marea armată cecenă a lui Kadîrov nu există. Ce trucuri folosește omul lui Putin pentru a masca realitatea
Spynews
Mădălina de la Insula iubirii este însărcinată? Cum a răspuns ispita atunci când a fost întrebată dacă urmează să-l facă pe Dani tată
Spynews
Ronald Gavril, urare pentru Anamaria Prodan, de ziua ei de nume: „Îngerii să-ți călăuzească pașii”. Cei doi radiază de fericire
Evz.ro
Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, ca o familie. Imaginile spun totul
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță
Cancan.ro
A PLECAT de la Kanal D! Prezentatoarea tv e OUT! Ce se va întâmpla acum cu ea
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cât costă un buchet de flori în prima zi de școală! Ce preț au aranjamentele si coșulețele la florăriile din București
Capital.ro
Te lasă fără bani în contul bancar. Înșelătoria din România aproape imposibil de depistat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Doi tineri au fost scoși fără viață dintre fiarele mașinii, iar șase persoane au ajuns la spital. Accident macabru pe DN 28, în județul Brăila
substantial.ro
Rusia își revizuiește în creștere previziunile pentru exporturile de petrol și gaze în 2024
MediaFlux
NATO de DECIS! ANUNȚ după DRONELE RUSEȘTI din ROMÂNIA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...