Florin Cîţu, prima reacţie după gafa lui Vlad Voiculescu despre înmormântarea morţilor de COVID. „Şi-a cerut scuze. Am discutat cu el”

Florin Cîţu a fost întrebat dacă Vlad Voiculescu va fi demis din funcţia de ministru al Sănătăţii după gafa despre înmormântarea persoanelor decedate din cauza COVID-19. Premierul nu a dat, însă, un răspuns privind o posibilă demitere.
Razvan Mihalascu
09 apr. 2021, 09:50
Florin Cîţu, prima reacţie după gafa lui Vlad Voiculescu despre înmormântarea morţilor de COVID.

Florin Cîţu a făcut primele comentarii după ce Vlad Voiculescu nu a ştiut să răspundă ce prevede ordinul Ministerului Sănătăţii ce prevede cum sunt înmormântaţi morţii de COVID.

„Am văzut că a făcut o declarație, apoi a venit și și-a cerut scuze. Am discutat cu el, voi mai discuta. (…) Ați văzut că vine în fața dumneavoastră aproape săptămânal cu declarații de presă. Va veni și în continuare”, a zis Florin Cîțu, conform Dcnews.

Întrebat dacă Vlad Voiculescu ar putea fi demis din funcţie, Florin Cîţu a evitat să dea un răspuns.

Şeful Executivului a reacţionat în contextul în care Vlad Voiculescu nu a ştiut să răspundă, joi, care sunt prevederile existente privind modul în care sunt înmormântate persoanele decedate din cauza noului coronavirus. În momentul în care i-au fost prezentate reglementările stabilite de autorităţi, ministrul Sănătăţii a răspuns cu sintagma care l-a făcut celebru pe Florin Iordache: „altă întrebare”.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu s-a dat de gol că nu ştie cum sunt înmormântaţi morţii de COVID. Răspunsul ministrului: „Altă întrebare”

În schimb, premierul a spus că Guvernul încă gestionează pandemia şi va „trage linie la final” pentru a evalua modul în care au fost luate măsurile de limitare. „Încă gestionăm pandemia. Nu s-a terminat. Vom trage linie la final”, a spus Florin Cîţu.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu dă explicaţii după gafa despre înmormântarea morţilor de COVID. „Am preluat o informație greșită şi am insistat asupra ei. Îmi cer scuze”

Florin Cîţu, mesajul către rudele pacienţilor morţi de COVID. „Au fost reguli luate într-un moment dificil, nu știa nimeni ce era cu pandemia”

„Acelea au fost regulile aprobate anul trecut. Au fost reguli luate într-un moment dificil, nu știa nimeni ce era cu pandemia. De atunci, bineînțeles, s-au schimbat multe lucruri”, a spus Florin Cîțu.

De asemenea, premierul a amintit că „anul acesta sărbătorim Paștele și am putut să relaxăm condițiile pentru Paște, luăm alte măsuri. Am învățat într-un an ce este cu acest virus, cum putem să luptăm cu el și ceea ce mai învățăm în fiecare zi va fi pus în legislația în vigoare”.

Citeşte şi: Alexandru Rafila îl face praf pe Vlad Voiculescu: „Văd aceeaşi lipsă de asumare de responsabilitate de când a fost numit”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
S-a dat ordin în Ungaria. Ungurii te prind imediat. Șoferii români nu mai scapă
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
EXPIRĂ ACEȘTI BANI! Trebuie să fie folosiți până în luna octombrie
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Coșmarul ar putea să revină. Când se va impune purtarea măștii
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Simona Halep a fost exclusă! Decizia luată acum de americani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...