Tăriceanu acuză conflict de interese în Guvern: „Ludovic, în loc să-i demiţi pe loc tu ai ales să-i aperi şi să le găseşti scuze!”

Călin Popescu Tăriceanu reacţionează la informaţiile apăute în presă referitoare la faptul că ministrul Ion Ștefan a aprobat, pentru firma proprie, fonduri de un milion de lei prin ministerul pe care îl conduce. Liderul ALDE acuză un conflict de interese penal şi îl acuză pe Ludovic Orban că se înconjoară de personaje "de talia şi calibrul" său.
Romania TV
15 oct. 2020, 06:17
Tăriceanu acuză conflict de interese în Guvern:

„În fiecare zi guvernul Orban este zguduit de cel puțin un scandal. Șeful Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor și-a falsificat diploma de bacalaureat. Șeful Grupului de Comunicare Strategică a mințit în privința studiilor universitare. Acum vedem un ministru într-un grav conflict de interese. Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan (zis Grindă), și-a tras prin semnătură proprie peste 1 milion de lei! După ce și-a angajat toate neamurile și neamurile neamurilor prin funcții publice, ieri am aflat că, de când este ministru, dl Grindă a sifonat pentru propria-i firmă 1.099.864 lei! Dacă nici asta nu este un grav conflict de interese, atunci înseamnă că s-a întors lumea cu fundul în sus.

Ludovic, în loc să-i demiți pe loc tu ai ales să-i aperi și să le găsești scuze! Te-ai înconjurat doar de personaje de talia și calibrul tău, oameni care nu au făcut nimic pe linie profesională, dar se cațără în funcții publice bine plătite pentru că au o singură calitate: sunt prieteni cu tine! Ludovic, pe voi nu vă țin împreună principiile liberale, ci complicitățile penale!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Acuzaţiile liderului ALDE vine după ce Libertatea.ro a scris că ministrul lucrărilor publice, Ion Ștefan, asociat al firmei SC Balcanic Prod SRL, a aprobat, în trei tranșe, în perioada decembrie 2019 – iulie 2020, suma totală de 1.099.864 de lei pentru societatea comercială la care este asociat.

Contactat de Libertatea, Ștefan a declarat că “nu are nicio firmă”, deși aceasta apare în declarațiile de avere și de interese depuse de el, în iunie 2020, pe site-ul Camerei Deputaților.

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce a pățit un șofer de Tesla în București, care avea 0% baterie. Stația de încărcare era blocată de o altă mașină. Ce a urmat l-a lăsat mască: ”Mi se pare foarte tare”
Capital.ro
Şoc în România. Se întoarce Băsescu. A decis clar după câțiva ani
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Poți depune CONTESTAȚIE pentru pensie. Dacă vei întârzia cu cererea, o să rămâi cu venitul greșit
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Celebrul medic ne-a părăsit. Ce tragedie!
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Îți golește contul. Rămâi cu zero lei în bancă. Nu le răspunde, dacă primești mesaj
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Poliția Română avertizează asupra unei noi forme de înșelătorie: „Government Impersonation Scam”
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...