Valentino Rossi, prima reacţie după ce a aflat că are COVID: „Voi urma sfaturile medicale. Sunt dezamăgit că voi rata cursa din Aragon”

Rossi s-a trezit joi dimineaţa cu febră şi a fost depistat pozitiv după două teste.
Romania TV
16 oct. 2020, 06:22
Valentino Rossi, prima reacţie după ce a aflat că are COVID:

Rossi, care s-a întors acasă, la Tavullia, în Italia, după Marele Premiu al Franţei, din weekend-ul trecut, a confirmat joi că s-a trezit cu uşoară febră şi a efectuat două teste pentru COVID-19.

”Testul rapid PCR a fost negativ, ca şi testul la care fusesem supus marţi. Dar al doilea, al cărui rezultat mi-a fost trimis în cursul după-amiezii, a fost din nefericire pozitiv”, a declarat Rossi, 41 de ani, pe Twitter.

”Sunt dezamăgit că voi rata cursa din Aragon”, a adăugat ”Il Dottore”.

Rossi devine primul pilot MotoGP care este testat pozitiv la coronavirus, deşi membri ai paddock-ului au fost testaţi pozitiv anterior.

Jorge Martin, pilot la moto2, a fost forţat să rateze cele două curse de la Misano, de luna trecută, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19.

Valentino Rossi, depistat pozitiv cu covid-19. Pilotul de la Yamaha va rata Marele Premiu al Aragonului

Yamaha a confirmat că Rossi a urmat toate protocoalele sanitare şi de siguranţă pe parcursul săptămânii şi acum este auto-izolat, iar condiţia sa medicală este monitorizată îndeaproape de staff-ul medical al echipei.

Rossi, aflat pe locul 13 în clasamentul Campionatului Mondial, cu 58 de puncte, a afirmat că este puţin probabil să revină pentru a doua cursă din Aragon, din 25 octombrie.

”Mi-ar plăcea să fiu optimist şi încrezător, dar mă aştept să nu participa nici la a doua cursă din Aragon. Voi urma sfaturile medicale şi sper că în curând mă voi simţi bine”, a mai spus Rossi.

Valentino Rossi nu a reuşit să termine ultimele sale trei curse, având un accident în primul tur al Marelui Premiu al Franţei, în weekend-ul trecut.

Yamaha nu a făcut niciun anunţ în privinţa înlocuirii lui Rossi pentru cursele următoare, dar absenţa italianului i-ar putea deschide uşa spaniolului Jorge Lorenzo, triplul campion mondial, care este acum pilot de teste.

Motociclistul Valentino Rossi s-a îmbolnăvit de COVID-19 şi va rata cursa de la Aragon din acest weekend. 

„Sunt dezamăgit că voi rata cursa de la Aragon. Mi-ar plăcea să fiu optimist şi încrezător, dar nu mă aştept să pot paricipa nici la a doua etapă. Voi urma sfaturile medicilor şi sper să mă simt mai bine curând.” a scris italianul pe Twitter.

Valentino Rossi este primul pilot din MotoGP care este pozitiv la COVID-19.

Spynews
Mireasa - Iubește de 10. Ce și-au spus Alexandru și Daiana când credeau că nu îi aude nimeni. Mirela Vaida i-a dat de gol | VIDEO
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Bombă! Revine Gigi Becali în politică!? „O să fiu deputat în decembrie!” Video exclusiv
Capital.ro
Răsturnare totală de situație în cazul UDREA. E nevinovată. A apărut dovada
Playtech.ro
Lavinia Pîrva, cea mai fierbinte apariție! Soția lui Bănică a arătat chiar TOT fără inhibiții
DailyBusiness
Din păcate, s-a confirmat! Producția de energie a României s-a prăbușit
Adevarul
Totul despre crima teribilă care a șocat Statele Unite. Cum și-a omorât o româncă soțul american și i-a tăiat capul, mâinile și picioarele
Spynews
Daniela Crudu, imagine rară cu bărbatul care a cucerit-o. Acum nu îl mai ține ascuns! Vedeta, vacanță romantică cu tatăl copiilor | VIDEO
Spynews
O femeie a fost condamnată la închisoare pentru că i-a dat prea multă mâncare câinelui. Ce alte măsuri au luat autoritățile în acest caz
Evz.ro
Se scumpește rovinieta. Ce includ noile prețuri
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
Patricia a comandat o ciorbă de văcuță și o saramură de crap, într-un restaurant din Mamaia. Cum a reacționat când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Ce conține cutia misterioasă pe care sportivii medaliați o primesc la Jocurile Olimpice de la Paris. Creația a necesitat 2.000 de ore de muncă
Capital.ro
UE a dat ordin. România va impune interdicție. Românii care au interzis în tren
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
Ministrul Transporturilor anunță reluarea circulației pe Valea Oltului din 9 august
MediaFlux
Când vin PENSIILE MAJORATE! Anunț OFICIAL
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?