Şerban Nicolae DEMISIONEAZĂ din PSD. „E ca şi cum România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că aşa cereau adversarele”

Senatorul Şerban Nicolae a anunţat că demisionează din PSD, după ce conducerea partidului nu l-a trecut pe listă pentru alegerile parlamentare. Fostul preşedinte al Comisiei Juridice din Senat, care a susţinut inițiativa Guvernului de a grația și amnistia unele fapte de corupție, susţine ar fi trebuit recompensat de social-democraţi pentru activitatea sa din Parlament şi compară eliminarea sa cu scoaterea lui Gheorghe Hagi din echipă, la cererea rivalilor.
Romania TV
22 oct. 2020, 09:01
Şerban Nicolae DEMISIONEAZĂ din PSD.

„Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă.

Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele”, spune Șerban Nicolae, conform Ştiripesurse.

Citeşte şi: De ce nu candidează Şerban Nicolae pentru un nou mandat de parlamentar din partea PSD. Marcel Ciolacu a dat explicaţia

Şerban Nicolae rămâne în politică, după demisia din PSD

Parlamentarii PSD Şerban Nicolae şi Cătălin Rădulescu au demisionat din partid şi vor candida la alegerile parlamentare pe listele Partidului Ecologist, susţin surse politice, citate de „Adevărul„.

Şerban Nicolae şi deputatul Cătălin Rădulescu, poreclit „Mitralieră”, n-au mai prins loc pe listele PSD, fiind în dizgraţia preşedintelui Marcel Ciolacu.

Decebal Făgădău şi-a dat DEMISIA din PSD, după ce a fost trimis în judecată de DNA. „Nu voi accepta să le fac rău celor din jurul meu”

În februarie 2018, Şerban Nicolae afirma într-un interviu acordat Euronews că persoanele corupte nu ar trebui arestate deoarece acest lucru ar reprezenta un „abuz” și o formă de „răzbunare”.

De asemenea, Şerban Nicolae a avut în decembrie 2017, un schimb de replici cu deputata Cosette Chichirău în care cei doi și-au adresat cuvinte injurioase unul altuia.

Şerban Nicolae, jigniri scârboase la adresa unei deputate, în Parlament: „Am o poză în care faceţi sex anal”

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Românii care stau la casă sunt obligați să plătească. Este ORDIN în România
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...