Horoscop Camelia Patrascanu 27 octombrie – 2 noiembrie 2020. Care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Horoscop 27 octombrie – 2 noiembrie 2020. Cunoscutul astrolog, Camelia Patrascanu, spune ca toata saptamana este solicitanta. Iata ce se intampla cu fiecare zodie in parte.
Alina Costache
26 oct. 2020, 08:18
Horoscop Camelia Patrascanu 27 octombrie - 2 noiembrie 2020. Care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Berbec

Pentru Berbeci, zilele de luni si marti se anunta foarte lucrative. Trebuie sa fie harnici si sa rezolve lucrurile fara sa se planga pentru ca altii nu isi fac treaba. Pentru miercuri si joi, zilele sunt destul de tensionate. Lucreaza contracronometru. Au un ritm foarte bun, insa nu toata lumea il sustine si este posibil sa isi bata capul si cu ceva dificultati din partea sefilor. Mai ales joi. Pentru weekend, bine ar fi sa se relaxeze cat mai mult, insa si atunci vor gasi ceva de lucru.

Taur

Taurii incep saptamana sub aspecte sociale minunate. Multe intalniri luni si marti, prietenoase si cu multe deschideri de posibilitati. Raspunsuri bune, toata lumea este deschisa fata de ei. Pentru miercuri si joi, atentie la sanatate. Poate nu a lor, ci a altcuiva. Dar si la serviciu lucrurile sunt destul de incurcate, mai ales daca intarzie un act si depind de el pentru a putea desfasura activitatea mai departe. Gasesc insa o solutie creativa joi, mai ales joi dupa-amiaza, ca dupa aceea, zilele urmatoare, sa fie mult mai bune.

Horoscop noiembrie. Zodiile care îşi schimbă norocul în această lună

Gemeni

Pentru Gemeni, saptamana incepe in forta. Sunt sefi luni si marti, insa trebuie sa actioneze cu blandete si cu foarte mult tact, astfel incat sa scoata, chiar si din aspectele neplacute, un avantaj. Si numai ei pot face asta, pot fi atat de adaptabili. Pentru miercuri si joi sunt tensiuni legate de relatia cu un prieten, care e posibil sa ii dezamageasca sau sa ii nemultumeasca. In plus, nici viitorul nu se contureaza foarte limpede, dar nu e nimic. Pas cu pas, reusesc sa defriseze in hatisul de situatii. Pentru weekend, incarcarea bateriilor si activitati mai putine.

Rac

Racii incep saptamana cu multe sperante si cu perspective de viitor, in special luni si marti cand pot veni si raspunsuri bune, mult asteptate de la persoane fie la distanta, in strainatate, fie sus in ierarhie sau specialisti care le pot da niste chei. Tensiuni insa, miercuri si mai ales joi, fie ca se ciocnesc cu autoritatile, fie pentru ca au o piedica destul de serioasa administrativa, juridica, birocratica si trebuie sa aiba rabdare sa o descurce. Lucrul acesta se poate rezolva pe vineri, vineri dupa-amiaza, cand aspectele sunt mai bune. In weekend, cu prietenii.

Leu

Leii incep saptamana foarte bine. Luni si marti sunt foarte perspicaci si speculativi si de aceea pot gasi solutii sau surse de bani acolo unde nimeni nu se gandeste. Valorifica la maximum un atuu pe care il au ei, un talent, o capacitate sau a altor oameni cu care colaboreaza si de care se servesc. Fac orice numai pentru ca persoana cu care colaboreaza sa avanseze. Joi, tensiuni care pot fi legate de o lipsa de sincronizare. O intalnire care nu se produce, una care nu vine. Si asta ii poate supara, mai ales daca bat pasul pe loc. Dar, spre final de saptamana, chiar sambata, lucrurile pot gasi o rezolvare.

Fecioara

Pentru Fecioare, saptamana incepe bine, cu mult elan, mult entuziasm, dar si multe vise. Dar asta este foarte bine pentru ca aspiratiile le tin inima sus si le dau chef de lucru. Si intalnirile sunt foarte frumoase la inceput de saptamana. Zilele de miercuri si joi sunt legate de bani, dar numai oamenii geniali stiu sa se descurce fara resurse financiare si trebuie sa gaseasca aceste resurse. Atentie si la sanatate. E cazul sa renunte la un viciu sau la un tic, o obisnuinta care nu le face foarte bine, e toxia pentru ei. Pentru vineri si sambata, vesti bune sau calatorii foarte placute.

Mai multe detalii, la Antena 3

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?