Eugen Tomac, despre PSD-iştii fotografiaţi la restaurant în Buzău: PSD a sărbătorit alegerea lui Iordache

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, susţine, într-o postare pe Facebook, referitor la liderii PSD fotografiaţi în weekend la masă într-un restaurant din Buzău, fără să respecte regulile pentru limitarea răspândiri COVID-19, că PSD a sărbătorit alegerea lui Florin Iordache în fruntea Consiliului Legislativ. 
Romania TV
26 oct. 2020, 07:51
Eugen Tomac, despre PSD-iştii fotografiaţi la restaurant în Buzău: PSD a sărbătorit alegerea lui Iordache

„PSD a sărbătorit alegerea lui Iordache. Fiind probabil într-un moment de euforie totală după alegerea pe viața a lui Iordache in fruntea Consiliului Legislativ, conducere PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant, desi acest lucru este ilegal in aceste zile negre de pandemie.
Mesajul transmis de liderul PSD este unul foarte prost pentru ca vine la doar o zi în care Marcel Ciolacu ne invita pe toți să semnăm un pact pentru sănătate.
In această perioada în care nu avem medicamente, în care milioane de români nu se simt în siguranță, când milioane de elevi nu pot merge la școală, când tot mai mulți antreprenori își văd ruinate afacerile dezvoltate cu grija ani la rând, când sute de mii de români nu mai știu dacă mâine vor avea un loc de muncă, politicienii au obligația să dea doavada de mai multă responsabilitate și solidaritate cu națiunea.
De aceea, îndemnul meu este să nu mai încalce nimeni legea, să ne concentrăm energia pe soluții pentru a salva locurile de muncă și a combate pandemia”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu şi alţi PSD-işti, ospăţ la restaurant în plină pandemie! Martor: „Au tras draperiile, au încuiat uşa”

 

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a fost surprins, alături de fostul premier Mihai Tudose, la o masă, în interiorul unui restaurant din Sărata Monteoru, județul Buzău, încălcând normele referitoare la numărul maxim de persoane și distanțarea fizică.

Marcel Ciolacu a reacționat cu un mesaj pe pagina de Facebook alături de care a postat imaginea cu membrii Guvernului surprinși în momentul în care nu respectau restricțiile, de ziua premierului. Președintele PSD a susținut că sâmbătă seara se afla cu familia la un restaurant, iar ulterior au venit și alți colegi, încălcând restricțiile doar câteva minute. „De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți”, a afirmat liderul PSD.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române Georgian Drăgan a anunţat că toate persoanele care apar în imaginile care îl prezintă pe liderul PSD Marcel Ciolacu la restaurantul unei pensiuni din Buzău au fost identificate şi au fost aplicate amenzi în valoare totală de 21.000 de lei, din cauza nespectării normelor în vigoare privind prevenirea infectării cu virusul SARS-CoV 2, fiind mai multe de 6 persoane la o masă.

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Doliu în lumea muzicii. Adio, dragă DOAMNĂ! Muzica ei va fi eternă
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Vinete marinate. O rețetă celebră, vedetă în marile restaurante
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
O turistă și-a luat o felie de pizza într-un restaurant din Mamaia, dar a fost obligată să plătească și ketchup-ul. Câți lei a dat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Medicii au CONFIRMAT! Ce se intampla cu Joe Biden in aceste momente
Capital.ro
Asociațiile de proprietari nu sunt obligate. Proprietarii de apartamente nu au drept. Legea spune clar
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Președintele Joe Biden Testat Pozitiv la Covid-19, Va Continua să Lucreze în Izolare
MediaFlux
Anunț OFICIAL de la Casa de Pensii. DECIZIA care SCHIMBĂ radical PENSIILE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'