Claudiu Năsui nu exclude o demisie a miniştrilor USR: „Trebuie luată o decizie în forurile de conducere USR-PLUS. Florin Cîţu nu mai are susţinerea noastră”

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, spune că miniștrii USR PLUS nu s-au răzgândit în privința premierului Florin Cîțu, deși au participat la ședința de Guvern.
George Russo
16 apr. 2021, 10:23
Claudiu Năsui nu exclude o demisie  a miniştrilor USR:

Claudiu Năsui a spus, vineri, că mesajul președintelui USR, Dan Barna, a fost foarte clar și nu s-a schimbat nimic în ceea ce îl privește pe Florin Cîțu şi nu a exclus varianta demisiei miniştrilor USR, însă a precizat că deciziile vor fi luate în interiorul partidului.

”Florin Cîțu nu mai are susținerea noastră. Poate este opțiunea PNL, dar nu mai are susținerea noastră”, a spus Claudiu Năsui.

„Faptul că ne-am dus la ședința de Guvern nu înseamnă că s-a schimbat ceva. Agresiunea pe care a făcut-o premierul Florin Cîțu revocând unilateral un ministru USR PLUS este, în continuare, de neînțeles, mai ales în contextul în care Vlad Voiculescu începuse o luptă cu mafia din sistemul de sănătate de stat, o mafie care a pătruns foarte puternic în acest sistem capabilă să facă orice pentru a-și atinge interesele”, a spus Năsui, conform Stiripesurse.

Claudiu Năsui: „Un sistem care de 30 de ani funcţionează în mod greşit”

Ministrul Economiei este de părere că „degeaba ne supărăm din când în când atunci când se întâmplă câte o tragedie națională, ieșim în țară și cerem schimbarea, dacă în momentul când vine schimbarea ea nu poate fi înfăptuită”, afirmând că miza nu este „o ceartă pe cine este ministru, ci pe reforme și pe capacitatea de a reforma un sistem care chiar de 30 de ani funcționează în mod greșit”.

Claudiu Năsui a mai spus că în ședința membrilor USR PLUS, s-a reiterat faptul că Florin Cîțu nu are susținerea Alianței în acest moment, iar Dan Barna, la ședința de partid, i-a cerut demisia premierului Florin Cîțu.

Întrebat dacă miniștrii USR PLUS iau în calcul demisia din Guvern dacă Florin Cîțu nu demisionează, Claudiu Năsui a spus că „toate lucrurile astea trebuie stabilite în forurile de conducere statutare ale Alianței USR PLUS, să stabilim un curs care să nu trădeze electoratul nostru”.

Citeşte şi: Andreea Moldovan, primele declaraţii de la demiterea din Ministerul Sănătăţii: „Am apreciat că nu am fost condiţionată politic”. Ce a cerut presei

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru proprietarii de terenuri. UE a cedat în fața României: „Rezolvat 100%”
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Vreme capricioasă în România. Anunț surprinzător de la ANM
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!