Florin Cîțu, mulțumiri pentru Simona Halep și Mihai Bendeac: „Vaccinarea e singura modalitate de a scăda de pandemie”

Florin Cîțu, premierul României, le-a mulțumit public Simonei Halep, lui Mihai Bendeac și tuturor persoanelor care s-au vaccinat anti-Covid, fiind astfel mai aproape de a pune capăt pandemiei de coronavirus.
Filip Stan
18 apr. 2021, 19:45
Florin Cîțu, mulțumiri pentru Simona Halep și Mihai Bendeac:

Florin Cîțu, premierul României, le-a mulțumit public Simonei Halep, lui Mihai Bendeac și tuturor persoanelor care s-au vaccinat anti-Covid, fiind astfel mai aproape de a pune capăt pandemiei de coronavirus.

„Aș vrea să pot mulțumi personal fiecărui om care s-a vaccinat. Fiecărui om care s-a alăturat, prin vaccinare, luptei împotriva COVID-19.
Mulțumesc, de asemenea, persoanelor publice care au ales să facă acest lucru în mod deschis și au transmis un mesaj important în societate. Vaccinarea este singura modalitate de a scăpa de această pandemie și de a reveni cât mai repede la normalitate”, a scris Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Vești bune pentru români! La cât a ajuns rata de vaccinare în București? Cîțu: Avem șansa să ajungem la 50% la finalul lui mai

Florin Cîțu a venit cu o veste bună pentru români. București a ajuns la rata de vaccinare de 20%, iar Ilfov la aproape 18%. Până la finalul lunii mai avem șansa să ajungem la 50%, a mai spus premierul.

„O altă veste bună, zic eu, deşi nu este la fel de bună ca la Cluj, Bucureştiul a ajuns la rata de vaccinare de 20%, Ilfov – aproape 18%, deci lucrurile merg bine şi putem, avem şansa să ajungem la 50% la sfârşitul lunii mai, aşa cum spuneam. Trebuie să ne vaccinăm.”, a declarat Florin Cîţu, duminică după-amiază, după ce a participat la şedinţa Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CNCCI).

„Am aflat acum că mai sunt, eu credeam că la Bucureşti o să fie primul centru de vaccinare drive thru, înţeleg că este o competiţie, că în ţară mai sunt câteva oraşe, municipii care se pregătesc pentru acest lucru. Asta înseamnă că lumea înţelege importanţa vaccinării.”, a subliniat Cîţu.

De asemenea, Cîțu a mai spus că în România sunt 20 de paturi libere la ATI.

„De joi până astăzi, au fost operaționalizate încă 12 paturi la ATI și la nivel național, în acest moment, sunt 20 de paturi libere. Totuși, situația pe Terapie Intensivă rămâne tensionată. Resursele pe care le alocăm trebuie să rămână în continuare mari. Este nevoie de același efort pe care l-am făcut și acum să îl continuăm, chiar dacă cifrele arată că rata de pozitivare a scăzut și scade în fiecare zi, chiar și pentru București și orașele mari avem o rată incidenței, când vorbim de 3 la mie, în scădere în fiecare zi, ceea ce este un lucru bun și sperăm să continue în același ritm”, a declarat, duminică, Florin Cîțu.

 

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Chiftele cu dovlecei și telemea. Rețeta care vă face să uitați de carne
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. La volan era un adolescent de 16 ani
substantial.ro
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a câștigat un al treilea mandat cu 51% din voturi
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!