Horoscop 3 noiembrie 2020. Racii sunt fermecători. Peştii sunt răsfăţaţii zodiacului

Horoscop 3 noiembrie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de marţi. Mai multe zodii au parte de surprize frumoase şi vor petrece timp de calitate alături de parteneri. Totodată, vor fi şi momente de tensiune în care limitele unor zodii vor fi testate. Vezi ce se întâmplă cu zodia ta.
Romania TV
02 nov. 2020, 13:28
Horoscop 3 noiembrie 2020. Racii sunt fermecători. Peştii sunt răsfăţaţii zodiacului

BERBECRelație: Îți plac situațiile clare, dar relația ta va fi total în ceaţă, pentru că nu eşti deschis cu jumătatea ta. Şi partenerul tău este puțin reticent în a-și exprima gândurile. Sănătate: Dacă simți că energia lui Marte te face agresiv, practicarea sportului te va ajuta să controlezi acest lucru. Carieră: Nu va trebui să vă justificați prea mult în faţa şefului și veți planifica munca după bunul plac. S-ar putea să obțineți chiar și mai multe avantaje, lucru ce era promis cu ceva timp în urmă.

TAURRelație: Tu și jumătatea ta nu sunteți astăzi pe aceeași lungime de undă. Veți încerca să explicați că aveți nevoie de spațiu, dar cuvintele dvs. vor fi scoase din context, ca de obicei. Sănătate: Ești o cauză pierdută în acest moment și nu te simţi bine deloc. Abia vei pute zâmbi astăzi. Carieră: Configurația astrală indică faptul că astăzi nu este ziua pentru a arunca prosopul, deși nu există niciun lucru rău dacă doreşti o schmbare.

GEMENI Relație: Jumătatea ta nu e de acord cu modul în care îi tratezi! Trebuie să încerci tot ce îți stă în putere să nu rănești persoana cu care îți împarţi viața. Sănătate: Starea ta de spirit poate fi ușor imprevizibilă, dar ești plin de energie. Un pic de exercițiu ar ajuta la scăderea nivelului de stres. Carieră: Nu poți vedea cu ochi buni niciunul dintre colegii tăi. Ești într-o dispoziție atât de contradictorie! Îți pierzi cea mai mare parte a timpului vorbind cu oameni cu care nu vei fi niciodată de acord.

RACRelație: Luna, stăpânul semnului tău, este bine situat față de Venus. Asta te face fermecător, vesel și cât se poate de romantic. Sănătate: Ești într-o dispoziție foarte bună. Bucură-te de ea! Carieră: energia pozitivă a lui Marte te sprijină. Vă bucurați de influenţa Lună / Marte, care vă stimulează capacitățile psihice. Ești foarte creativ astăzi.

Horoscop 3 noiembrie 2020. Zodia care va avea parte de momente unice cu partenerul de cuplu

LEURelație: Vei anula în ultimul moment o întâlnire cu partenerul și nu îi va plăcea deloc asta. Iubitul va fi direct despre aceste lucruri, iar tu vei încerca să găsești cuvintele potrivite pentru a îmbunătăți lucrurile. Sănătate: Nu vei refuza un mic tratament de întinerire. Luna îți va oferi dorința și cunoștințele necesare pentru a avea grijă de tine. Carieră: Te vei simți zguduit de schimbări neașteptate, de o reorganizare aprofundată a activității tale.

FECIOARĂRelație: Relația ta a cunoscut zile mai bune, fără doar şi poate. Nu profiţi de nicio oportunitate de astăzi și vei pune fiecare comentariu la inimă. Sănătate: Ești la capătul puterilor azi. Emoțiile tale sunt peste tot. Carieră: Ești un membru foarte apreciat al echipei și șeful tău spune adesea că nu știe ce ar face fără tine.

BALANȚĂRelație: Îți faci timp să te relaxezi și să te bucuri de viață alături de partenerul tău. Luna în gemeni, Venus, te face să explorezi noi orizonturi împreună! Sănătate: Jupiter în Capricorn pătrat semnul tău ar putea provoca uneori să mănânci excesiv. Carieră: Tot ce atingi se transformă în aur la locul de muncă. Alianța dintre Lună în gemeni, Mercur și semnul tău te umple de idei noi.

SCORPIONRelație: tranzitul lui Venus te face fragil din punct de vedere emoțional. S-ar putea să te îndoiești de tine sau să te simți îndepărtat de partenerul tău. Sănătate: Marte va aduce o energie plăcută în acest sector. Mintea ta a revenit acolo unde ar trebui să fie și te simți creativ. Carieră: Ești fermecător și seducător astăzi și te simți deosebit de bine la serviciu.

Horoscop 3 noiembrie 2020. Zodia care are parte de armonie

SĂGETĂTORRelație: Nu va fi prima dată când vei experimenta momente tensionate în cuplul tău. Doar că de data asta vor fi mai puternice. Sănătate: În timp ce intensitatea crește puțin odată cu obligațiile dvs., vă va fi recomandat să vă odihniți. Carieră: Activitatea ta profesională nu va scădea. Veți rămâne foarte devotat și forțat să profitați la maximum de timpul pierdut.

CAPRICORNRelație: Această poveste de dragoste prinde contur și amândoi lucrați neobosit la construirea împreună a unor baze solide pentru viitorul vostru. Partenerul tău are numai cuvinte de laudă pentru tine. Sănătate: Nimic nu te oprește azi! Prietenii și familia vă vor întreba care este secretul dvs. Carieră: Cariera ta se îndreaptă într-o direcție nouă, mai satisfăcătoare și ești foarte încântat de această întorsătură pozitivă a evenimentelor.

VĂRSĂTORRelație: Venus în Balanță și Luna în Gemeni, condimentează-ți relația. Tu și partenerul dvs. sunteți mai spontani decât oricând! Sănătate: Ești plin de energie! Te simți invincibil chiar acum … Dar te rog, ia-ți timp să te odihnești din când în când. Carieră: Mulțumită semnului tău Marte în Berbec, vei avea energia și rezistența necesare pentru a te îndrepta spre obiectivele tale profesionale.

PEȘTIRelație: Combinaţia lună / Venus aduce relații armonioase cu partenerul tău. Aspectul lui Neptun şi Jupiter îți îmbunătățește emoțiile. Bucură-te de ea! Sănătate: Astăzi este o zi călduroasă, iubitoare. Stelele îți zâmbesc. Carieră: Sunteți creativi și muncitori astăzi și vă înțelegeți bine cu colegii de muncă.

Spynews
David Popovici a vorbit despre relația pe care o are cu Taisia, iubita lui: „Mă face să nu mă simt vinovat”
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Peștele bun și ieftin care te ajută să ai oase sănătoase. Îl găsești ușor în comerț și e bombă de vitamine
Capital.ro
Dezvăluire cumplită despre Traian Băsescu. Suferința fost mare
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
Strănuți sau tușești? NU vei mai avea voie în tren! Vei fi dat jos pe loc din vagon
Adevarul
E Budapesta peste București? Un vlogger celebru dă verdictul. „Sunt șocat de ceea ce văd, priviți câtă nesimțire aici” VIDEO
Spynews
Țara de vis în care să vă petreceți anii de pensie. Serviciile medicale sunt gratuite și se află în topul statelor cu un nivel de trai avantajos
Spynews
David Popovici luptă pentru aurul olimpic și la 100 de metri. Programul de marți al românilor la Jocurile Olimpice de la Paris
Evz.ro
CFR, nou regulament pentru călători. Personalul feroviar te poate da jos din tren imediat
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul accidentului din Pantelimon: Piciorul fetiței de 7 ani nu a putut fi salvat din cauza complicațiilor
Capital.ro
Bani pentru FEMEILE din România. 4 septembrie, data limită la dosar. Mii de euro de persoană
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Roy Cooper și Gretchen Whitmer se retrag din cursa pentru vicepreședinția SUA
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIE privind ADERAREA la SCHENGEN! AUSTRIA a ANUNȚAT!
Shtiu.ro
Cele mai bune glume la postarea lui Iohannis despre reușita lui Popovici!