ADN-ul fetei arse în valiză, comparat cu cel al fetei dispărute din Bucureşti. Ce au descoperit anchetatorii

ADN-ul fetei arse în valiză şi cel al tinerei dispărute din Bucureşti a fost comparat de anchetatori pentru a stabili dacă este vorba despre aceeaşi persoană.   
Romania TV
04 nov. 2020, 16:03
ADN-ul fetei arse în valiză, comparat cu cel al fetei dispărute din Bucureşti. Ce au descoperit anchetatorii

Ancheta în cazul crimei odioase din Giurgiu se complică. Oamenii legii nu știu încă cine a comis crima, cine e victima, dar nici unde a avut loc fapta. 

Desi tanara din portretul robot şi cea dispărută din Capitală seamana izbitor, primele teste ADN nu indica faptul că ar fi vorba despre aceeasi persoană. Potrivit procedurilor, anchetatorii vor face trei analize pentru a se constata că nu vorbim de aceeași persoană.

Audieri pe bandă rulantă în cazul fetei incendiate pe un câmp din Ghimpaţi. Toţi şoferii din noaptea crimei, chemaţi la declaraţii

Autorităţiile care cercetează tragedia cumplită comisă pe 30 octombrie 2020 i-au chemat, miercuri, la audieri, pe toți șoferii filmați de camerele de supraveghere din zona în care a fost găsită tânăra ucisă, în intervalul în care ar fi putut fi comisă crima.

La locul faptei, şoferii au interzis să oprească. De altfel bucata de carosabil este foarte îngustă, iar un conducător auto care vrea totuși să oprească, nu poate scoate mașina în întregime de pe carosabil.

Tânără din Bucureşti, dispărută în mod misterios de trei zile

Simona Ghinea, o tânără în vârstă de 22 de ani, ar fi fost văzută ultima dată în noaptea de vineri spre sâmbătă. De atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea. Bunicul fetei este singura sa rudă. Bărbatul a reclamat la Poliţie dispariţia nepoatei sale.

De asemenea, prietenii tinerei încearcă să o găsească. Aceştia s-au alarmat în momentul în care au aflat de cazul fetei incendiate la Giurgiu şi se tem că aceasta ar putea fi chiar prietena lor.

„Ultima dată am vorbit cu Simona pe 19 octombrie, când îmi povestea foarte veselă că s-a mutat cu noul ei iubit. Am postat în seara asta pe un grup de pe o rețea de socializare că prietena mea a dispărut sâmbătă dimineața, în jurul orei 05.00 pentru că niciun prieten nu mai știe nimic de ea de trei zile.

Nu se mai poate lua legătura cu ea, nimeni nu știe unde este, nici iubitul ei, nici bunicul ei, singura parte din familie pe care o mai are.

Simona este înaltă, 1.70m, e slabă, aproximativ 40 de kilograme, părul lung, ochii căprui, tenul măsliniu.

În momentul în care am văzut știrea de la Giurgiu m-am alarmat. Am văzut în comentarii pe cineva care vorbea despre acest caz și toată lumea spunea că totul corespunde cu ce a declarat Poliția și m-am speriat foarte rău. Bineînțeles că am zis că nu e ea, nu trebuie să fie ea și nu poate să fie ea. Refuz să cred”, spunea prietena tinerei dispărute în Bucureşti.

Ce arată portretul robot al femeii arse în Giurgiu

Tânără ucisă și incendiată ar avea vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, dinții în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește, numărul la încălțăminte 35-36, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul din România în care se făceau ritualuri păgâne. Acum, o mulțime de oameni vin să se bucure de natură și peisajul spectaculos, fără să-i știe istoria
Capital.ro
Este obligatoriu să-și schimbe permisele auto. Amendă pentru șoferi dacă nu au acest tip de permis
Playtech.ro
Surpriza uriașă de care au avut parte turiștii pe Transalpina: “Ninge în august”
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Imagini terifiante într-un oraș britanic. Găști înarmate se taie cu macetele ziua în amiaza mare. Localnici: „Este o zonă de război” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Elon Musk: America, lovită de foamete cu programul Kamalei Harris
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
Cine moștenește averea uluitoare a lui Alain Delon. Actorul pasionat de sport a stabilit clar cum se va împărți imperiul de 300.000.000 de euro
wowbiz.ro
Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!
Cancan.ro
Ioana, după ce Năstase a prins-o vorbind cu altul: 'Du-te, eşti BĂTRÂN'
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Doliu în lumea cinematografiei! Alain Delon s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani
Capital.ro
Vladimir Putin a dat ordinul. Decizia finală luată astăzi, pe 18 August
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, susține că bolile psihice sunt „slăbiciuni” legate de păcatele părinților
MediaFlux
ANUNȚ privind ADEVERINȚELE de PENSIE! BACIU a CONFIRMAT: Pot fi aduse în 6 LUNI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...