Prognoza meteo 5 mai. Vremea se răceşte şi va ploua în mare parte din ţară

Vremea se mai răceşte şi va deveni uşor instabilã de miercuri. Va ploua în a doua parte a zilei şi noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 14...16 grade pe litoral şi 25 de grade în vestul Olteniei. Şi în Capitală cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza şi noaptea, când vor fi averse şi posibil descãrcãri electrice. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade.
Alina Andrei
04 mai 2021, 16:22
Prognoza meteo 5 mai. Vremea se răceşte şi va ploua în mare parte din ţară

Prognoza meteo 5 mai. La noapte, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile sud-vestice unde doar pe spaţii mici vor fi averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona înaltã de munte şi izolat în restul teritoriului. Temperaturile minime se vor situa între – 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei – unde se va produce bruma şi 11 grade în Dealurile de Vest.
BUCURESTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Prognoza meteo 5 mai – MIERCURI

Vremea va fi apropiatã de normalul termic al perioadei şi va deveni uşor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate îndeosebi în a doua parte a zilei şi noaptea, când vor fi averse şi descãrcãri electrice, local în zonele de deal şi de munte şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat vor fi posibile cantitãţi de apã de peste 10…15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã, dar local, mai ales ziua, şi în restul ţãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 14…16 grade pe litoral şi 25 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade.
BUCURESTI. Vremea va fi uşor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri dupã-amiaza şi noaptea, când vor fi averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 10…11 grade.

Citeşte şi: Prognoza meteo în luna mai. ANM anunţă vreme deosebit de caldă pentru această perioadă

 

Prognoza meteo JOI

Vremea se va menţine apropiatã de normalul termic al perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 26 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor situa în general între 2 şi 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în zonele de deal şi de munte, iar ziua şi în regiunile sud-estice unde pe arii restrânse vor fi averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri îndeosebi la munte. Noaptea, izolat se va semnala ceaţã.
BUCURESTI. Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi redusã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã, în creştere faţã de ziua anterioarã, se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 8…10 grade.

Prognoza meteo VINERI

Vremea se va încãlzi, dar va deveni în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã orele prânzului şi pe parcursul nopţii în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde se vor semnala averse ce trecãtor vor avea caracter torenţial, însoţite de descãrcãri electrice. Izolat vor fi cantitãţi de apã mai însemnate şi condiţii de grindinã. În restul teritoriului astfel de fenomene îşi vor face apariţia doar pe arii restrânse. În zona foarte înaltã de munte pot fi precipitaţii mixte. Vântul va avea local şi temporar intensificãri, cu viteze mai mari pe crestele montane, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa între 16 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 şi 14 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe alocuri, vor fi condiţii de ceaţã.
BUCURESTI. Vremea se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri şi o probabilitate în creştere pentru averse spre orele serii. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 26…28 de grade, iar cea minimã de 11…13 grade.

 

Prognoza meteo SAMBATA

Valorile termice vor marca o scãdere faţã de intervalul anterior, astfel încât se vor situa sub normele caracteristice perioadei în toate regiunile. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate pe parcursul zilei în jumãtatea de sud-est a ţãrii şi pe arii restrânse în rest, unde se vor semnala averse şi trecãtor descãrcãri electrice. Vor fi cantitãţi de apã izolat mai însemnate şi posibil grindinã, iar la altitudini mari – precipitaţii mixte. Vântul va avea local şi temporar intensificãri, cu viteze mai mari pe crestele Carpaţilor Meridionali. Temperaturile maxime se vor situa între 11 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, izolat, vor fi condiţii de ceaţã.
BUCURESTI. Valorile termice vor marca o scãdere faţã de intervalul anterior, astfel încât se vor situa sub normele caracteristice perioadei. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate pe parcursul zilei, când şi probabilitatea pentru averse va fi ridicatã. Vântul va sufla moderat în prima parte a întervalului, dar va slãbi în intensitate noaptea. Temperatura maximã va fi de 16…17 grade, iar cea minimã de 4…6 grade.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Bianca Drăgușanu a avut dreptate. Bădălău a călcat strâmb de mai multe ori
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activiști! Animalul poate fi transferat în România
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Primăria Capitalei a consolidat o singură clădire cu risc seismic în ultimii 3 ani. Nicușor Dan anunță măsuri suplimentare de evaluare
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!