Președintele AUR, George Simion, aruncă bomba: „În restul Europei există pământ ieftin, dar în România există și guvern ieftin”

Președintele AUR, George Simion, aruncă bomba cu privire la vânzarea terenurilor agricole străinilor, el acuză că USR suține lanțuri mafiote.
Ruxandra Rădulescu
12 mai 2021, 22:28
Președintele AUR, George Simion, aruncă bomba:

Președintele AUR, George Simion, aruncă bomba cu privire la vânzarea terenurilor agricole către străini, conform legii USR. Liderul AUR consideră că guvernarea este una coruptă, care sprijină niște mișcări mafiote.

„Cu siguranță e un fenomen pe care până și verzii europenii îl combat se numește „land grabbing”, Şi în restul Europei se găsește pământ ieftin, dar în România se găsește și guvern ieftin, iar din această cauză vin străinii ca să ia terenuri, din cauza subvențiilor pe hectar din care au de profitat niște lanțuri mafiote”,  a declarat Simion pentru România TV.

Președintele AUR, George Simion: Și sovieticii aveau idealuri frumoase ca și globaliștii din USR Plus

Președintele AUR i-a criticat și pe neomarxiști, pe care îi compară cu urmași ai lui Lenin care, spune el, din cauza ideologiei comuniste vor sărăci țara.

„Neomarxiștii reprezintă gândirea și ideologia adusă în anii noștri de urmașii lui Lenin, care vor să ne distrurga proprietatea, iar aici vorbim de Oana Bogdan. Curentul global, prezent și în sistemul românesc, vrea să anuleze orice proprietate, sub pretextul că trebuie să salvăm planeta. Și sovieticii aveau idealuri frumoase ca și globaliștii din USR Plus. Spre exemplu polonezii nu și-au vândut pământurile și companiile strategice, așa cum plănuiește acest guvern. La momentul actual peste 45 % din terenuri e vândut străinilor. Coaliția vrea vânzarea fără restricții a terenurilor agricole. România are cel mai neoliberal sistem cu privire la vânzarea pământurilor. Franța nu-si vinde pamânturile. În zona Moldovei, din cauza exploatării până la epuizare, a aparut fenomenul deșertificării”, a mai adăugat George Simion.

Președintele AUR, George Simion: Industria clădită de părinții noștri a fost distrusă

Președintele AUR a criticat și vânzarea mai multor întreprinderi românești, în special vânzarea companiei Moldomin care deținea 30% din resursele de cupru ale țării.

„OMV Petrol a dezafectat Arpechimul și alte combinate din toată țara pentru că industria clădită de părinții noștri a fost distrusă. Pentru mine e frustrant să văd că plătesc facturi, iar banii se duc în alte țări. Nu mai suntem stăpâni la noi acasă, iar această guvernare înstrăinează bogățiile țării. Cuprul a ajuns la 10 mii de dolari pe tonă și se prefigurează că va ajunge la 20 de mii de dolari. Guvernarea USR – UDMR a vândut compania Moldomin, care deținea 30% din resursele de cupru ale României”, a afirmat George Simion.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Harta mediilor de 10 la Evaluarea Națională 2024. Topul școlilor din România. Update
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Bulgaria are cel mai ieftin carburant din Balcani
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
74,4% dintre elevii de clasa a VIII-a au obținut medii peste 5 la Evaluarea Națională, un procent în scădere față de anii anteriori
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?