Dolj: Cosmin Pîrvu, zis „Coco”, băiatul interlopului Caiac, pus în libertate

Cosmin Pîrvu, zis "Coco" (fiul interlopului craiovean Mihail Pîrvu, zis Caiac), arestat, împreună cu alte opt persoane, în vara acestui an, pentru trafic de droguri de mare risc, a fost pus în libertate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Romania TV
25 nov. 2012, 17:04
Dolj: Cosmin Pîrvu, zis

Magistraţii craioveni îi puseseră în libertate, în urmă cu o lună, pe şapte dintre cei nouă membri ai reţelei, iar în 21 noiembrie au fost puşi în libertate şi ultimii doi, printre care şi Cosmin Pîrvu, zis „Coco”. Toţi membrii reţelei au fost trimişi în judecată, iar primul termen este pe 6 decembrie.

Cosmin Pîrvu, zis „Coco” şi Mădălin Curteanu, zis „Hazard”, erau ultimii doi membri ai reţelei care se mai aflau în arest, ei fiind puşi în libertate de către magistraţi în data de 21 noiembrie.

Cei doi fuseseră arestaţi alături de alţi şapte membrii ai reţelei, în data de 5 iulie, după ce procurorii şi poliţiştii au prins pe cinci dintre ei în flagrant, în timp ce au ridicat un colet, trimis din Bucureşti, în care se aflau 700 de grame de substanţe etnobotanice.

Ulterior, la domiciile membrilor reţelei, s-au găsit 1.200 de grame de substanţe etnobotanice şi peste 250 de ţigarete. La acea dată, 14 persoane au fost duse la audieri, dintre care doar nouă au primit mandate de arestare, printre ei aflându-se şi Cosmin Pîrvu, despre care anchetatorii aveau informaţii că este liderul grupării.

Toţi au fost arestaţi pentru trafic de droguri de mare risc, însă în 23 octombrie magistraţii Curţii de Apel Craiova i-au pus în libertate pe şapte dintre cei nouă membri ai reţelei, iar în 21 noiembrie au fost eliberaţi şi ultimii doi, printre care şi Cosmin Pîrvu, zis „Coco”.

Procurorii i-au trimis pe toţi nouă inculpaţi în judecată pentru trafic de droguri de risc, iar primul termen, din 6 decembrie, se va judeca cu toţi cei nouă în stare de libertate.

Potrivit anchetatorilor, drogurile erau aduse atât din ţară, din zona Moldovei, cât şi din străinătate şi erau comercializate pe piaţa neagră din municipiul Craiova.

Reţeaua era condusă de Cosmin Pârvu, zis „Coco”, fiul cunoscutului interlop craiovean Mihail Pârvu, zis „Caiac”, împuşcat mortal în august 2008 de Cătălin Mavrichie, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare.

Potrivit presei locale, Cosmin Pârvu, zis „Coco”, a fost implicat în mai multe scandaluri pentru conducere fără permis, în stare de ebrietate sau deţinere de substanţe halucinogene. Ultimul incident s-a petrecut în luna aprilie a acestui an, când Cosmin Pârvu, care s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului, a intrat cu maşina într-un gard după ce a pierdut controlul volanului. El şi-a chemat câţiva prieteni, iar la sosirea jurnaliştilor aceştia au făcut scandal.

Cosmin Pârvu are 24 de ani şi a practicat boxul profesionist, poliţiştii întocmindu-i atunci dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Duminică, 28 iulie 2024, după ora 8, patru zodii își schimbă destinul. Oportunități, împăcări și noroc din plin pentru acești nativi
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Amenzi mari pentru șoferii care nu respectă o regulă mai puțin cunoscută
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Gratis pentru mii de proprietari de casă din România. Primesc și teren. Faci contract cu Primăria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!