„Directorul pedichiură” din Târgu Jiu, pus din nou şef în primărie. Decizia incredibilă a magistraţilor

Marian Rotaru, cunoscut şi sub numele de"Directorul pedichiură", este la un pas de a-şi recăpăta funcţia pe care o deţinea în Primăria din Târgu Jiu înainte să fie fotografiat în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura.
Filip Stan
19 mai 2021, 21:53
"Directorul pedichiură" din Târgu Jiu, pus din nou şef în primărie. Decizia incredibilă a magistraţilor

„Directorul pedichiură” din Târgu Jiu, pus din nou şef în primărie. Mai mult,  judecătorii au decis să fie despăgubit cu banii pierduţi pentru că a fost demis.

„Directorul pedichiură” din Târgu Jiu, pus din nou şef în primărie

Marian Rotaru fusese demis de primarul din Târgu-Jiu în aprilie 2019, la scurt timp după ce imaginile cu acesta în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura la birou au apărut în spațiul public. Ulterior, judecătorii au anulat deciziei de sancționare, iar acum au dispus și reîncadrarea sa pe post.

Directorul a recunoscut că femeia de serviciu îi făcea pedichiura la biroul din primărie însă a considerat nedreaptă decizia de destituire.

„Admite cererea. Completează sentinţa nr. 113 din 05 februarie 2021 pronunţată de Secţia Contencios Administrativ şi Fiscal a Tribunalului Gorj în dosar nr. 1144/95/2019*, în sensul că dispune reîncadrarea reclamantului în funcţia deţinută anterior emiterii Dispoziţiei Primarului Municipiului Tg.-Jiu, nr. 1704 din 28 martie 2019. Obligă pârâtul la plata către reclamant a tuturor drepturilor de natură salarială, ce i se cuveneau, pentru perioada începând cu data încetării raporturilor de serviciu prin destituirea din funcţia publică, şi până la reintegrarea sa efectivă, actualizate cu indicele de inflaţie la data plăţii. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare“, se arată în motivarea judecătorilor.

Primarul din Târgu Jiu spune că se va respecta sentinţa instanţei de judecată, dar că fostul director nu va fi reîncadrat pentru că el a pierdut un proces prin care a contestat calificativul nesatisfăcător.

„Ce pot să vă spun e că vom respecta deciziile judecătoreşti, care vor fi definitive. Singura precizare pe care vreau să o fac este legată de faptul că Marian Rotaru mai are un proces pierdut cu instituţia pe care o reprezint, pe baza raportului de evaluare realizat în 2019, calificativul nesatisfăcător. Aşa cum prevede legea în acest moment, orice funcţionar public care primeşte un calificativ nesatisfăcător pentru activitatea depusă nu mai pate fi reîncadrat pe o funcţie publică în instituţia care îşi desfăşoară activitatea”., a precizat primarul, potrivit Adevarul. 

 

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Statul ia banii românilor. Lege nouă din 2026 pentru absolut toți proprietarii de locuințe și terenuri
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Taxele pe care toți românii sunt obligați să le plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
TEMPERATURI CANICULARE ANUNȚATE PENTRU LUNA AUGUST: ZONELE AFECTATE ȘI PERSPECTIVELE METEO
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?