Ion Dichiseanu s-a stins din viață. Ce nu a mai apucat marele actor să facă. „Un profesionist ca el nu se mai naște a doua oară”

Ion Dichiseanu începuse anul trecut filmările pentru prima sa peliculă pentru copii, din păcate, el a trebuit să întrerupă filmările din cauza problemelor de sănătate.
Ruxandra Rădulescu
20 mai 2021, 16:10
Ion Dichiseanu s-a stins din viață. Ce nu a mai apucat marele actor să facă.

Ion Dichiseanu începuse deja filmările la ceea ce avea să fie primul său rol într-un film pentru copii, intitulat „Fabrica de Ciocolată”, în regia lui Cristian Radu Nema.

Marele actor declara, în urmă cu doar un an, că este extrem de entuziasmat de această nouă oportunitate la vârsta de 86 de ani, având în vedere că maestrul a jucat doar personaje negative de-a lungul minunatei sale cariere.

„Prietenul meu, Cristian Radu Nema, m-a distribuit cu rol prinicipal în filmul pentru copii intitulat „Fabrica de ciocolată”. Va fi un film excepţional, mai ales că la noi nu s-au mai făcut astfel de filme de la „Veronica” încoace, un film pe care să îl vezi la cinema la mall. Filmările vor avea loc la Braşov, într-un apartament interbelic superb, iar eu voi fi directorul acelei fabrici. Abia aştept să joc, sunt entuziasmat precum un copil, iar în Radu am mare încredere. Cel mai talentat om!  E o poveste frumoasă, veselă, colorată. Un băiat şi o fetiţă fură ciocolată, iar directorul fabricii de ciocolată care e un om aşa mai hâtru, iată că va fi îmbunat de gestul micuţilor, de candoarea lor. Puterea purităţii unui copil asupra unui om ajuns la maturitate”, declara Ion Diciseanu anul trecut, potrivit fanatik.ro.

Ion Dichiseanu: „Șansa de a lucra cu el, un lucru pentru care voi mulțumi divinității”

Ion Dichiseanu a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, la scurt timp după începerea filmărilor la ultimul său film. În decembrie 2020, regizorul filmului afirma că are speranța că marele actor se va reîntoarce pe platourile de filmare.

„Am unica șansă, repet, de a lucra cu un profesionist pentru care voi mulțumi divinității tot parcursul meu profesional de aici înalte. Unul care în România nu se va mai naște a doua oară. Totul este pregătit. Până la cel mai mic detaliu, în așa fel încât ziua în care va ieși din spital să coincidă cu prima zi de filmare. Să reprezinte primul tur de manivelă, așa cum iubește el să folosească aceasta expresie. Totul este pregătit. Aștept nerăbdător și arzător să se facă bine, sa se întoarcă acasă, iar medicii să îi permită să începem filmarea. Cât se poate de curând. Cu toții așteptăm primul tur de manivelă”, declara regizorul Nema.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!