Gigi Becali a anunţat noul antrenor, surpriză mare: „A semnat deja. Era la biserică”

Patronul de la FCSB a dezvăluit, într-o intervenție la Digi Sport Special, că, Dinu Todoran a semnat deja contractul, urmând ca din startul sezonului viitor să fie antrenorul primei echipe.
Alina Costache
21 mai 2021, 22:05
Gigi Becali a anunţat noul antrenor, surpriză mare:

Gigi Becali a anunțat că, inițial, Mihai Stoica l-a contactat pe Dinu Todoran pentru a-l coopta în staff-ul de la centrul de copii și juniori, însă, după ce a aflat că este apropiat de biserică, a decis că trebuie să-l numească antrenorul principal de la FCSB.

”Am ales un antrenor, un om sincer, pe criteriu de om bun, pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune, ca să-l punem la Academie.

Performanţă istorică la Campionatul European de Nataţie: Robert Glinţă a câştigat medalia de aur la 100 metri spate

L-a sunat și i-a zis că e la biserică pentru că e sărbătoare mare. Dacă era la biserică, atunci am zis că nu-l punem la Academie, ci direct la prima echipă. L-am chemat, a venit, a semnat”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Tu, tu! Da, chiar cu tine vorbesc! Hai în Digi Online să vezi ce moștenire ți-a lăsat Tutankhamon, azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Dinu Todoran, tehnician de 42 de ani, a mai antrenat la FC Voluntari, echipa U19 și prima formație, și la CSM Slatina, formație de care s-a despărțit în luna martie a acestui an, deși o preluase în decembrie 2020.

La nivelul primei Ligi, Dinu Todoran a antrenat în nouă meciuri FC Voluntari.

Gigi Becali a explicat că în alegerea lui Dinu Todoran a contat cel mai mult valoarea umană, competența profesională fiind lăsată, mai degrabă, pe loc secund.

”Voi mă știți pe mine cum sunt. Eu nu merg pe valoarea profesională, ci pe valoarea umană. Așa fac eu și mi-a mers bine în viață. Decât să câștig cu un om rău, mai bine pierd cu un om bun.

Jucătorii nu gândesc ce antrenor e. Ei, când au semnat un contract, au gândit că semnează pe trei ani, pe patru ani, pe cinci ani. Ei nu au semnat că ne dă un antrenor sau altul”, a recunoscut Gigi Becali.

FINALA CUPEI ROMÂNIEI 2021. LIVE VIDEO Universitatea Craiova – Astra, primul meci cu spectatori

CFR Cluj a anunţat, vineri, că meciul cu FCSB va avea loc cu spectatori, în limita a 25 la sută din capacitatea arenei şi a precizat că nu se vor comercializa alte bilete în afara celor destinate abonaţilor.

„Abonaţii din sezonul 2019-2020 vor primi un bilet gratuit pe baza cardului de abonat, în tribuna în care au avut abonament. Clubul CFR 1907 Cluj nu poate garanta că sectorul indicat pe tichet va coincide cu sectorul de pe cardul de abonament, din pricina măsurilor de prevenţie anti-COVID-19. De asemenea, toţi abonaţii vor primi încă un tichet gratuit, cu posibilitatea însă ca acesta să fie valabil în alt sector sau chiar altă tribună. Nu se vor comercializa alte bilete în afara celor destinate abonaţilor!

La ridicarea biletelor gratuite, suporterii trebuie să prezinte cardul de abonat (fizic, original) şi să ofere numele celor două persoane care vor fi prezente la meci, precum şi Codul Numeric Personal (CNP). Atenţie, BILETELE NU SUNT TRANSMISIBILE!

PROGRAM CASIERIE:

• SÂMBĂTĂ, 22 mai – 12:00 – 18:00

• DUMINICĂ, 23 mai – 12:00 – 18:00

• LUNI, 24 mai – 10:00 – 13:00

Toţi spectatorii care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puţin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), ÎN FORMAT FIZIC, LISTATE.

TOŢI FANII AU OBLIGATIVITATEA SĂ RESPECTE LOCUL PRECIZAT PE BILET. În cazul nerespectării locului, fanii vor fi îndrumaţi să părăsească incinta stadionului.

Accesul în arenă nu este permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât sau dificultăţi de respiraţie.

Nu este permis accesul în stadion cu mâncare şi/sau băutură.

Accesul în arenă este permis doar cu genţi cu mărimea maximă a unei foi A4 (20×30 cm).

PĂSTRAREA DISTANŢEI DE MINIM 1,5 METRI ESTE OBLIGATORIE în fiecare zonă din stadion.

PURTAREA MĂŞTII DE PROTECŢIE ESTE OBLIGATORIE pe toată durata evenimentului sportiv.

Este obligatorie respectarea prevederilor din Art. 326 din Codul Penal cu privire la falsul în declaraţii şi Art. 352 din Codul Penal cu privire la zădărnicirea combaterii bolilor”, este comunicatul transmis de CFR Cluj.

Meciul CFR Cluj – FCSB, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, are loc, marţi, de la ora 20.30.

Becali: Am discutat cu ceilalţi conducători din Liga I. Noi ne adunăm la Ligă şi nu mai băgăm nici măcar un jucător U21 în echipă

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a afirmat, vineri seară, că a discutat cu ceilalţi conducători din Liga 1 şi vrea să apeleze la instanţe pentru ca regula cu jucătorul U21 să nu fie aplicată.

”Şi ne mai propun ceva ei: ca noi, sclavii, să respectăm regula asta, noi trebuie să jucăm cu 7 jucători crescuţi în România. Şi eu am spus aşa: noi am ajuns într-o situaţie primitivă, stalinistă, când spune cineva că trebuie să faci aşa. Dar noi nu vrem aşa. Că Liga nu vrea aia, pentru că votăm în Comitetul Executiv.. Eu sunt sclavul care s-a răzvrătit. Hai să spunem Spartacus, că era şi trac şi machedon. Şi atunci am zis eu, care sunt sclavul Spartacus, am sunat la cluburi, la alte triburi de sclavi, şi am sunat prima dată la Rotaru şi am spus că hai să facem o revoluţie. L-am sunat şi pe Iftime şi a zis că e de acord. L-am sunat şi pe cel de la CFR, pe Copilu, că pe el îl cunosc şi a zis că e de acord. A mai zis că nu ştiu cine vorbeşte cu Dinamo. Deci ei, stăpânii, o să se vadă cu sclavii, care nu mai respectă regula lor. Noi ne adunăm la Ligă şi nu mai băgăm nici măcar un jucător U21 în echipă. Da, o revoltă. Eu am sub 21, că nu e vorba de mine. E vorba de principiu. Nu vii tu să îmi impui mie, pe banii mei. Tu te duci la UEFA, iei 20 de mii de euro pe spinarea mea. Păi vii tu şi ne spui aia? Adică, băi sclavule, îţi iau şi banii şi apoi te oblig să faci aşa cum vreau eu. Mergi la instanţă şi instanţa spune că e neconstituţional”, a declarat Becali, conform digisport.ro.

El a menţionat că decizia nu va fi atacată la TAS, ci pe cale comercială. „Nu e o chestiune sportivă, e una economică. Eu trebuie să joc cu anumiţi jucători ca să câştig, nu am ajuns sclavul unui copilandru, Burleanu. Există jurisdicţie. Ne judecăm cu multe şi cu fotbalul feminin…Nu fac pentru mine, pentru mine e un avantaj regula. Am vorbit cu Burleanu, e inteligent, m-a uimit. Dar când eşti prea destept, dai în lucruri viclene. Poate alţii îi bagă în cap astea. Nu poate să impună unor 16 oameni cum să se organizeze, noi respectăm FIFA şi UEFA, nu era dictatură când am intrat în fotbal. Este un fel de propunere, dar care va fi votată, e decizie!  Liga e un fel de găină a lor. A făcut o hârtie, dar se duce în Comitetul Executiv, dar votează sclavii lor, ridică mâinile după el. E trafic de influenţă!”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Digi Sport Special.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Orașul în care tot mai mulți români au început să-și cumpere apartamente, mulțumiți de prețurile de aici: “Se extinde”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor i-a făcut pe toți românii să râdă: Nimic nu va mai fi la fel acum
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Rețetă de weekend. Papricaș cu găluște și afumătură. Cel mai gustos preparat din Ardeal
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Copil de 14 ani din Mehedinți a provocat un incendiu la școală după ce a fost lăsat repetent
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!