Horoscop 24-30 mai 2021. Ce mai săptămână! Eclipsa totală de superlună deschide un portal

Iata horoscop saptamanal pentru 24-30 mai 2021. Incepe o saptamana plina de evenimente astrale, ce se întâmplă cu zodiile.
Alina Costache
24 mai 2021, 06:15
Horoscop 24-30 mai 2021. Ce mai săptămână! Eclipsa totală de superlună deschide un portal

Horoscop 24-30 mai 2021. Soarele, Mercur, Venus si Nodul Lunar Nord sunt in Gemeni, formand ceea ce se cheama in limbaj de specialitate Stellium. La finalul saptamanii, Mercur va intra miscare retrograda. A doua retrogradare a lui Mercur se petrece tot in semn de Aer. A fost in Varsator, acum in Gemeni, iar in toamna va fi in Balanta. Anul trecut, Mercur a fost retrograd numai in semne de Apa (Pesti, Rac, Scorpion), ceea ce a putut aduce mai multe erori de comunicare. Acum nu mai este cazul.

Intre cele doua evenimente de la inceputul si finalul saptamanii vom avea, insa, ceva spectaculos. Eclipsa de Luna plina (sau Luna plina sangerie) in Sagetator. In urmatoarele 6 luni vei fi impins spre imbratisarea adevarului Sinelui spiritual, sa explorezi orizonturi si filosofii noi.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop 24-30 mai 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Asteapta-te la finaluri dramatice la locul de munca, draga Berbec. Este timpul sa pasesti intr-un rol mult mai autentic la birou si sa iti umpli de sclipiri noi munca si rutina zilnica. Aceasta eclipsa totala de superluna deschide un portal pentru ca mai multa viata si vitalitate sa curga in corpul tau pentru vindecare, dar si pentru mai multa creativitate la locul de munca. Chiar ai stilul de viata pe care ti-l doresti ? Iubesti ceea ce faci ? Traiesti din inima fiecare zi ? Iti iubesti si onorezi corpul ? Daca ai raspuns cu NU la oricare din acestea, este timpul sa faci ceva in aceasta privinta. Ai daruri minunate de oferit. Surprize financiare, o schimbare in resurse sau nevoia ta pentru o mai mare independenta financiara pot actiona ca si catalizator al schimbarii.

Horoscop 24-30 mai 2021. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Exista ceva mare care se coace pe fronul relatiilor personale si publice, draga Taur. Se incheie cumva dramatic sau emotional o relatie ? Sau poate esti pregatit sa termini cu mediocritatea ca sa te angajezi intr-o relatie puternica si foarte reala cu cineva, o adevarata uniune a inimilor ? In oricare caz, este timpul pentru ca tipare vechi sa moara ca sa intri intr-o faza noua, profunda in care acest tip de relatii sa se bazeze pe mai marea implicare a inimii. Vei descoperi noi moduri de a te conecta cu oamenii si vei da la o parte un strat vechi de relatii ce nu iti mai sunt benefice. Acum vei avea un nou set de asteptari de la cineva cu care relationezi. Idei noi pline de entuziasm, oameni, contracte si calatorii sunt cheia acestei transformari publice si intense.

Horoscop 24-30 mai 2021. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Aceasta eclipsa totala de Superluna sangerie te atinge chiar in propria ta esenta, draga Gemeni. Te impacteaza la zona de finante comune, la relatiile apropiate si la energia si vitalitatea sexuala. Un strigat de trezire este dat pentru ultima data acum ca sa iti pui treburile la punct. Ti se solicita atentia la intelegerile financiare, la taxe, la datorii dar si la relatiile tale intime si apropiate. Este timpul sa iei totul in serios. Esti dispus sa te schimbi ? Esti dispus sa fii total autentic in tot ce ai de-a face cu iubiti, parteneri de munca, banci, sponsori si sa ii intalnesti pe altii care sunt mult mai apropiati de inima ta ? Propria ta disponbilitate de a face schimbari actioneaza ca un catalizator, pe masura ce te angajezi in propria-ti transformare puternica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 24-30 mai 2021. Ce agitatie!

Horoscop dragoste saptamanal pentru 24-30 mai 2021. Saptamana este bogata in evenimente, de la o aliniere de planete (Stellium) in Gemeni, la retrogradarea lui Mercur, tot in Gemeni. Si sa nu uitam de spectaculoasa eclipsa de Luna plina sangerie in Sagetator crae amplifica sarmul, relatiile, glumele siropoase. Apar potentiali parteneri de cuplu. Ce agitatie!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Simti ca ai stat prea mult timp „inchis” si e vremea sa spui ce ai pe suflet. De aceasta discutie depinde viitorul relatiei tale. Daca partenerul este dispus sa accepte schimbarile pe care simti ca trebuie sa le faci, veti continua impreuna. Daca nu, esti gata sa renunti si sa duci o viata sigura, chiar daca singur.

Horoscop iunie 2021. Cristina Demetrescu spune ce necazuri aduce Mercur Retrograd pentru zodii
Horoscopul dragostei Taur
Daca esti singur, poti sa iei hotararea de a merge la cursuri de yoga, muzica, dans, iar aceste cursuri sa-ti intalnesti jumatatea. Daca ai partener, este recomandat sa preiei initiativa si sa scoti relatia de cuplu din amorteala. Weekend-ul se anunta fierbinte.

Horoscop dragoste Gemeni
Relatia cu partenerul de cuplu este la cote inalte. Reusiti sa comunicati fara probleme, sa va transmiteti mesajele fara sa le interpretati gresit. O saptamana dedicata iubirii si romantismului. Daca esti singur, cineva din anturajul tau iti poate face cunostinta cu o persoana care sa-ti schimbe statutul marital.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

HOROSCOP RUNE 24-30 mai, cu Mihai Voropchievici. Leii au de înfruntat o serie de provocări, Scorpionii dau lovitura pe toate planurile

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Partidul lui Macron câștigă președinția Adunării Naționale după un vot strâns
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'