Rabla electrocasnice 2021. Bugetul pentru televizoare, laptopuri şi tablete, epuizat în 35 de minute

Românii s-au înghesuit să obţină voucherele din cadrul etapei a doua a Programului Rabla pentru electrocasnice, destinate achiziționării de televizoare, laptopuri și tablete.
Filip Stan
04 iun. 2021, 13:32
Rabla electrocasnice 2021. Bugetul pentru televizoare, laptopuri şi tablete, epuizat în 35 de minute

Rabla electrocasnice 2021. Bugetul de 30 de milioane de lei, alocat pentru etapa a doua a Programului Rabla pentru electrocasnice 2021, privind achiziționarea de laptopuri, tablete și televizoare s-a epuizat în 35 de minute.

„În primele 35 de minute de la deschiderea etapei de selecţie a voucherelor pentru televizoare, laptopuri şi tablete, bugetul de 30 de milioane lei a fost epuizat.
Voucherele generate în această etapă vor fi activate luni, 7 iunie 2021, după parcurgerea etapelor interne de avizare”, a anunțat Administraţia Fondului pentru Mediu.

Românii au putut obţine vouchere în valoare de 400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică E, 500 de lei pentru laptopuri şi 300 de lei pentru tablete.

Rabla electrocasnice 2021. Începe distribuirea voucherelor pentru televizoare, laptopuri și tablete

În etapa destinată televizoarelor, laptopurilor și tabletelor au putut fi generate vouchere cu valori cuprinse între 300 și 500 de lei, în funcție de categoria de electrocasnice vizată.

Voucherele ce vor fi obținute vor trebui validate și activate și abia apoi vor putea fi folosite pentru a cumpăra electrocasnicele din magazine. Achiziționarea de noi electrocasnice se poate face în cel mult 15 zile de la validarea voucherelor.

Pentru a accesa voucherele din oricare dintre cele trei etape (fiind posibilă accesarea mai multor vouchere, chiar și din fiecare dintre etapele descrise mai jos), cei interesați s-au putut înscrie în program până spre sfârșitul lunii mai, prin crearea unui cont de utilizator în aplicația informatică a AFM (a fost disponibilă pe site-ul instituției). Acest cont este o noutate și permite beneficiarilor selecția voucherelor, cât și urmărirea statusului acestora.

În acest an, tot ca o noutate, programul are, în afară de etapa premergătoare începerii efective a programului, respectiv înscrierea în aplicație, alte trei etape. Urmează etapa a treia în care se pot obţine vouchere pentru achiziţionarea de aparatele de aer condiționat, uscătoarele de rufe și aspiratoarele – 18 iunie – 1 iulie.

Citeşte şi: Rabla electrocasnice 2021. Românii trebuie să ştie asta: 75.000 de vocuhere au fost aprobate în prima etapă. Iată lista solicitanţilor

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Chiftele cu dovlecei și telemea. Rețeta care vă face să uitați de carne
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Prețul carburanților pentru ziua de luni, 29 iulie 2024: Carburanții au înregistrat o nouă ieftinire. Cât costă un litru de benzină?
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
UPDATE Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. Familia micuților, îngenuncheată de durere: „De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic”
substantial.ro
Președintele venezuelean Nicolas Maduro a câștigat un al treilea mandat cu 51% din voturi
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!