Eclipsa de soare 2021. Fenomen astrologic rar. Când ajunge Eclipsa de Soare în România. „Cercul de foc” de apropie cu repeziciune!

O eclipsă de Soare inelară o să aibă loc la 10 iunie 2021. Este cea de-a 16-a eclipsă inelară din secolul al XXI-lea. Eclipsa este cea de-a 23-a din 80, din seria Saros 147.
Filip Stan
04 iun. 2021, 09:52
Eclipsa de soare 2021. Fenomen astrologic rar. Când ajunge Eclipsa de Soare în România.

Eclipsa de soare 2021. Numele științific pentru aceasta este o eclipsă de soare inelară, care este ușor diferită de o eclipsă totală de soare – când luna se află la distanța corectă de Pământ pentru a acoperi complet soarele. Puneți o eclipsă totală de soare pe A Spectacol mare în America de Nord 2017, o vom obține Altul în 2024.

Eclipsa de soare 2021. Fenomen astrologic rar. Când ajunge Eclipsa de Soare în România

De la laborator la căsuța de e-mail. Obțineți cele mai recente povești științifice de la CNET în fiecare săptămână. Calea unui fenomen similar cu ochii lui Sauron se numește calea inelară, caz în care trece prin unele regiuni îndepărtate și nelocuite, inclusiv nordul Canadei, Groenlanda și Arctic Fricken. Adăugați restricții de călătorie COVID deasupra tuturor, iar inelul de foc real este probabil să fie văzut de foarte puțini oameni.

Un alt aspect rar al acestei eclipse este că va apărea aproape de răsăritul soarelui în multe locații. Aceasta înseamnă că, cu un orizont delicat și plat în est, ca și pe malul apei, soarele poate părea că are coarne pe măsură ce se ridică, mai degrabă decât discul curbat obișnuit.

Citeşte şi: Horoscop Urania 29 mai – 4 iunie 2021. Intrarea planetei Venus în Rac aduce o schimbare mare de energie. Tranzitul vine cu emoții intense, sentimente puternice și trǎiri complexe
 

Eclipsa parțială va rămâne vizibilă pentru o perioadă de timp din zonele nordice și estice ale Americii de Nord și O mare parte din Europa. Animația de mai jos de la NASA oferă o estimare aproximativă a ceea ce va fi vizibil de când și de unde. Umbra mare de pe glob indică partea de zi a feței de noapte, în timp ce umbra secundară mai deschisă este locul și momentul în care eclipsa parțială va fi vizibilă. Calea inelară este reprezentată de o mică zonă roșie.

„Locurile bune pentru a asista la acest fenomen sunt în jurul Thunder Bay, Sault Ste Marie, Toronto, Philadelphia, New York și Atlantic City”, Explică Michael Zeller De la GreatAmericanEclipse.com. „Alte locuri vor vedea soarele răsărind sub forma unei aripioare de rechin, precum Ottawa, Montreal și Boston”.

Societatea Astronomică Americană are acest lucru ghid de încredere Urmăriți eclipsa solară în siguranță folosind un filtru, vizualizator sau vechi Metoda de scădere a orificiului.

Pentru marea majoritate dintre noi care nu vor ajunge la Inelul de Foc de această dată, faceți planuri pentru a vă îndrepta spre vestul SUA pe 14 octombrie 2023, când Inelul de Foc va reapărea.

Citeşte şi: Eclipsă parţială de Soare, văzută şi din România. Cu ocazia momentului se inaugurează cel mai mare telescop din ţară

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Fenomenul rar care a apărut în România. Ce sunt norii Shelf-Cloud, de fapt și de ce au putut fi văzuți înaintea furtunii
Capital.ro
Nu te vom uita! România a pierdut o stea. A fost cea mai adorată actriță
Playtech.ro
Fiica lui Yosif Mohaci, apariție de SENZAȚIE! Nicole arată ca o păpușă, i-a cucerit pe toți
DailyBusiness
Veste șoc pentru pensionari! Nimeni nu se aștepta la acest lucru!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Pensionarii, în depresie. Bani mai puțini după recalculare
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Vremea a făcut ravagii în România: Pompierii au interveni în 42 de localități. Mai mulți copaci au fost doborâți în București din cauza vântului puternic, iar traficul feroviar a fost blocat
Capital.ro
Legea este în vigoare în toată România. Se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verific online notele
substantial.ro
Trei oameni au murit și cinci au fost răniți într-un accident în Giurgiu
MediaFlux
O nouă CREȘTERE A PENSIEI după 1 SEPTEMBRIE. Marius Budai a anunțat
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?