EXCLUSIV George Simion: „Ăsta este planul actualei guvernări, vânzarea ţării”

Preşedintele AUR, George Simion, a intervenit telefonic, duminică seară, la România TV, pentru a comenta informaţia conform căreia aproape jumătate din terenurile arabile din România a fost vândut către străini.
Filip Stan
06 iun. 2021, 20:43
EXCLUSIV George Simion:

George Simion susţine că acest procent ar trece chiar de 50%, lucru ce va fi scos la iveală odată cu recensământul pământurilor.

„Probabil recensamantul pamantului care urmeaza o sa ne arate ca am depasit 50% din teren vandut strainilor. Ne mai vin mesaje din teritoriu ca se fac mute ilegalitati cu subventiile de la APIA.

Actuala guvernare asta are in plan, vanzarea tarii, de la companiile strategice, pana la terenuri. Romania, daca avea o strategie de tara, putea sa hraneasca jumatate de Europa. Este o politica antinationala dusa de 30 de ani de toate partidele. Aceasta coalitie de la guvernare trebuie sa paraeasca cat mai repede puterea. De aceea si motiunea de cenzura trebuie sa treaca. AUR e singura forta politica care s-a opus acestui PNRR.

Vedem rezultatele acestei guvernari, nu mai suntem stapani pe propriile pamanturi, statuia lui Mihai Viteazul vandalizata, majoritatea romanilor plecati din tara, am ajuns groapa de gunoi a Europei.

Importam gunoaie si exportam grane, dupa care importam paine la preturi pana la de 12 ori mai mari.”, a spus George Simion, în exclusivitate, la România TV.

George Simion: „USR nu este în stare să administreze un sector darămite o ţară”

Preşedintele AUR a comentat şi situaţia din sectorul 1, unde războiul dintre primarul Clotilde Armand şi compania de salubritate cu care are contract a făcut ca sectorul să fie îngropat în gunoi.

„Vedem incapacitate administrativa, doamna Clotilde Armand nu poate administra, nu se intelege nici cu cei de la PNL si vrea sa apeleze la solutii ilegale, cum ar fi acea stare de alerta. Ne batem joc de aceste notiuni, stare de alerta, de urgenta, cum s-a facut si in timpul pandemiei. Este cea mai bogata primarie si locuitorii sectorului 1 sunt ingropati in gunoaie.

Din pacate, asta insemna USR la guvernare, nu sunt in stare sa administreze un sector, daramite o tara. Speram sa nu mai vedem astfel de prosti administratori votati de romani, daca au fost votati, pentru ca vedeti cate suspiciuni exista.”, a adăugat preşedintele AUR, George Simion.

Citeşte şi: Ludovic Orban, despre lupta cu Florin Cîţu, pentru preşedinţia PNL: „Nu sunt genul care să fac poze ca să-mi arăt sprijinul”

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!