Ellie White recomandă: concediu acasă, zi de zi, cu Masatto

De când cu pandemia, mulți au amânat sau chiar au renunțat la concediu. Ori această era perioada în care își permiteau să lase la o parte grijile și tot cotidianul, bucurându-se de mai mult timp liber. Timp pe care preferau și să-l fructifice relaxându-se, fie vorba de program fără task-uri, fie vorba despre masaje zi de zi. Dar masaje în fiecare zi pot fi o realitate și acasă. Pentru asta merită să descoperiți Masatto.
Alina Costache
08 iun. 2021, 15:55
Ellie White recomandă: concediu acasă, zi de zi, cu Masatto
Cine este Masatto 

Despre brandul Masatto cel mai probabil ați auzit și de la nume mari din showbiz, căci este recomandat de cei care au testat până acum fotoliile de masaj Masatto. Printre alții și Ellie White, frumoasa cântăreață, soție, mamă a doi copii. Spune din propria experiență cât de minunate sunt masajele. 

Între concerte, viață activă de zi cu zi, viață de mămică și de femeie care își întreține frumusețea și starea de bine, Ellie White își face timp și pentru ritualul de masare. Deține un exemplar din gama de fotolii cu masaj Masatto, Divina, model de top al acestui brand. 

”Starea de bine pentru mine începe în fiecare dimineață cu Divina.” 

Fotoliul este folosit de toată familia, fără probleme, ba chiar și prietenii care le trec pragul abia așteaptă să fie răsfățați de o sesiune de masaj by Divina. Au de partea lor, cu toții, avantajul unui timp comprimat în care un program full body se poate desfășura. Pot alege din cele 12 programe automate pe cel care se pliază – chiar la propriu – pe preferințele lor. 

Divina înseamnă unul din cele mai complexe tipuri de fotolii de masaj la Masatto. Are integrat nu unul, ci două mecanisme de masare pentru zona spatelui. Practic aici se suprapun cele două mecanisme, un loc fierbinte unde adesea ne dorim ca un masaj să fie cât mai intens și mai bine resimțit. 

 

Divina face parte dintr-o colecția aparte, numită Relaxury 

Pe bună dreptate că este un model de neegalat. Despre acesta, toate prezentările vorbesc la superlativ. Este dotat din punct de vedere tehnologic cu mecanisme dintre cele mai complexe. Este singurul ce poate oferi masaje 4D și în detaliu, acesta poate fi setat să realizeze un masaj de tip Thai Stretch, special concentrat cu ale sale role încălzite să maseze profund gâtul și umerii, zona cervicală sau mai mult spatele și coloana. 

Așa cum și frumoasa Ellie White spune, orice dimineață poate începe mai în forță și mai plăcut cu Divina. Iată de ce: dispune de program special gândit încât să ne trezească mai bine în simțiri. Are programul Morning Buzz la o simplă apăsare de buton. Dacă vă simțiți stresați, epuizați fizic și psihic atunci vi se potrivește un Royal Treatment, iar la mijlocul zilei vă recăpătați energia cu Refreshing Nap. Puteți încheia ziua în același stil, cu Masatto.

Conceput special încât să deservească omului modern drept înlocuitor pentru ședințele de relaxare la spa, pentru ședințele de masaje profesionale planificate în amănunt, cu zile bune înainte. Divina este doar un exemplu de fotoliu de masaj care deservește acestui scop. Nu numai că poate trona în casa voastră, însă este ușor de folosit și într-o competiție cu orice altă metodă de relaxare. 

 

Control facil 

În mare parte vorbim despre control prin panou sau buton regăsit pe brațul fotoliului de masaj. La o simplă apăsare de buton utilizatorul este răsfățat de rolele ce masează viguros, intens, profund și precis. Șina de tip SL face ca masajul să fie unul de continuitate pe toată lungimea corpului. Iar la zona picioarelor o extensie masează picioarele obosite. 

În funcție de tehnologiile din spate, vorbim despre masaj reflexogenic, ce masează ținând cont de punctele din talpă ce corespund organelor interne. 

Masajele se desfășoară în deplină silențiozitate, acompaniament al muzicii dacă vă doriți, întrucât fotoliile de masaj by Masatto includ sistem sonor integrat și lumini ambientale (în cazul fotoliului Bellatrix spre exemplu). 

 

Testați gratuit 

Cei de la Masatto au reprezentanțe, showroom-uri în 4 orașe din țară, inclusiv în capitală, unde există Casa Masatto. Orice fotoliu vă stârnește curiozitatea poate fi testat gratuit, în locațiile fizice, dacă vă faceți o programare în prealabil. Sau puteți beneficia de 30 de zile de testare gratuită a unui fotoliu dorit, la domiciliu. 

Să fie concediu în fiecare zi nu este posibil, dar să fiți relaxați zi de zi ca și când ați fi în concediu este posibil, cu Masatto! 

 

Contact: 

Showroom în București

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

+40 735 518 967

[email protected]

 

DailyBusiness
ANM anunță brumă, ceață și temperaturi deosebit de mici. VA NINGE!
Spynews
Cum a arătat tortul de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță. Noi imagini exclusive de la petrecere / VIDEO
Bzi.ro
Ia cei mai mulți bani pentru concertele de Crăciun! Andra nu mai este primul loc
Fanatik.ro
Singurul cartier din București unde au locuit oameni în urmă cu mii de ani. Puțini știu unde se află
Capital.ro
Lege de la UE. România e obligată. Se aplică de la 1 ianuarie 2025
Playtech.ro
Doamne cum arăta Anamaria Prodan înainte să-și micșoreze sânii!!! Imaginile secrete au SCĂPAT pe net
DailyBusiness
Oferta momentului în România! iPhone cu 0 lei avans
Adevarul
Suma uriașă cu care se vinde vila arhitectului care a coordonat construcția sediului Primăriei Capitalei
wowbiz.ro
Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?
Spynews
Ce tort au avut la nuntă Lora și Ionuț Ghenu. Cei doi au organizat un eveniment spectaculos / FOTO
Spynews
Liviu Vârciu s-a sărutat cu altă femeie! Anda ce spune? Imaginile au fost filmate!
Evz.ro
Cel mai puternic drog pe care îl consumăm. Ne distruge lent, dar sigur
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
kanald.ro
O tânără în vârstă de 27 de ani a murit la birou. Femeia a leșinat o dată, însă ar fi fost ignorată de superiori. Care este cauza decesului
Cancan.ro
Mario Fresh, primele declarații după despărțirea de Alexia Eram: 'A fost o decizie dificilă pentru amândoi!'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Taxă obligatorie pentru români. Crește de aproape 3 ori: „S-a mărit și se va mări din ce în ce mai mult”
StirileBZI
Vor fi verificate aproape 4,6 milioane de pensii! Cine trebuie să dea banii înapoi
Prosport.ro
FOTO. A dansat twerk în fața ei, după ce a sugrumat-o! Cea mai controversată luptătoare
stirilekanald.ro
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...
substantial.ro
Iranul, acuzat de un val de comploturi de asasinat și răpire în Occident
MediaFlux
RĂZBOIUL s-a EXTINS! CAPITALA este SUB ASEDIU
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Delicii exotice dintr-o livadă din Buzău