Un celebru model, membru al comunităţii LGBTQ, agresat în Mega Image: „Uitaţi-vă ce-mi face. Mă ia în braţe” VIDEO

Don Giapo, un renumit model membru al comunităţii LGBTQ, a fost în centrul unui scandal care a avut loc în hipermarketul Mega Image din Crângaşi. Din imaginile care s-au viralizat pare că acest conflict a avut loc înainte de debutul pandemiei, întrucât niciunul dintre clienţii care apar pe filmare nu poartă mască.
Oana Anghel
09 iun. 2021, 12:21
Un celebru model, membru al comunităţii LGBTQ, agresat în Mega Image:

Don Giapo a fost în centrul unui scandal în Mega Image Crângaşi, pe care chiar el pare să-l fi provocat. Tânărul se afla în supermarket împreună cu un alt membru al comunităţii LGBTQ. La un moment dat, Don Giapo începe să filmeze un alt client. Deşi din filmare nu reiese motivul pentru care a început să-l filmeze pe respectivul client, în comentariile la videoul postat pe YouTube oamenii spun că acel client ar fi lovit o femeie.

Bine… imbecilul care filmează şi-a inceput clipul cu mistouri la adresa badaranului care dă în femei„, este unul dintre comentarii.

Don Giapo, scandal în Mega Image

În momentul în care a văzut că este filmat, clientul s-a îndreptat furios spre Don Giapo ameninţându-l: „Bă, b…., de când mă filmezi tu pe mine, mă?

Urmează o urmărire prin magazin, iar la un moment dat, gardianul îl prinde pe Don Giapo şi-l ţine de un şnur pe care acesta îl avea la gât. Modelul continuă să filmeze ţipând că este agresat de gardian. La un moment dat, pe filmare Don Giapo editează următorul text: „Aşa m-a învăţat pe mine familia, să pup mâna care mă bate, aşa că am făcut-o. Când domnul Dani a auzit că vreau să pup pe domnul bodyguard s-a încins şi mai tare„. Aflăm, aşadar, că modelul l-a pupat pe obraz pe gardianul care îl imobilizase.

Citeste si Iulian Bulai intervine în scandalul prăbuşirii cascadei Bigăr: „Nu avem cărţi poştale cu Cascada Duruitoarea modificată în Photoshop”

Clientul filmat se îndreaptă spre cei doi, adresându-i modelului aceeaşi întrebare: „De când mă filmezi tu pe mine, mă?

Pe filmare, Don Giapo editează şi un răspuns ironic la această întrebare: „De 1 minut şi 42 de secunde„. Conflictul este presărat de rafale de înjurături şi ţipete. Femeile care însoţeau clientul filmat încearcă să-l calmeze. Aflăm că numele acestuia este Dani. Se aude vocea agentului de pază care le comunică faptul că va chema Poliţia şi îl vrea pe Dani drept martor.

La un moment dat, Dani se îndreaptă în fugă spre fata care îl însoţea pe Don Giapo şi îi dă un picior în burtă.

scandal în Mega Image

Tu vezi ce-a făcut omul, bro, am prins pe cameră, eşti ratat?„, i se adresează Don Giapo partenerei lui, făcând referire la faptul că aceasta a fost lovită cu piciorul.

Pentru că spiritele se încing, gardianul îl apucă mai bine de tricou şi aproape îl târăşte afară: „Nu vreau să-mi pierd serviciul! Nu vreau să-mi pierd serviciul!„, îi strigă gardianul.

După aproape cinci minute de scandal, Don Giapo iese pe uşa din spate a supermarketului din Crângaşi.

Don Giapo, scandal la metrou pentru că nu purta mască. A primit spray paralizant în ochi

Recent, modelul a fost în centrul unui alt scandal, de data aceasta la metrou. Pentru că a refuzat să poarte mască şi a devenit recalcitrant atunci când gardianul l-a somat să şi-o pună, acesta a primit spray paralizant în ochi, după care a fost imobilizat. Zbaterile tânărului au venit la pachet cu înjurături şi urlete care de care mai spectaculoase.

Cine este Don Giapo

Don Giapo este model. Pe site-ul www.modelmayhem.ro, el îşi face următoarea prezentare:

Numele meu este Giapo. Sunt artist. Opera mea cuprinde stilismul modei, pictura, modellingul și fotografia analogică. M-am născut o ființă estetică naturală. Deci, indiferent de ceea ce fac, activitatea mea ajunge să satisfacă o pereche de ochi. Depinde de privitor, desigur.

Corpul meu e un templu, a durat ceva timp până să realizez lucrul ăsta. Dar acum că ştiu asta, vreau saă-l ofer lumii şi să încurajez adolescenţii şi adulţii să aibă încredere în intuiţia lor. 

Îmi place crudul. De la mâncare la editare. Apreciez estetica urâtului mai mult decât gunoiul luxos din interior. Prefer să mă topesc în ea ca un cameleon. Pământul este Corpul meu şi oraşul este Jungla mea. 

Mă grăbesc să-mi depășesc limitele. Contactați-mă pentru orice detalii suplimentare. Mulțumesc mult„, este prezentarea pe care şi-o face Don Giapo pe www.modelmayhem.com

Citeste si Fiica lui Sile Cămătaru, scandal pe TikTok. Ce spune despre tatăl ei, care este în închisoare: „Ai întrecut orice limită, nu a omorât pe nimeni”

Spynews
”Mai rămâneam împreună”. Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii, despre relația cu Claudia Florescu
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Horoscop 2025, primele previziuni. Se anunță un an al schimbărilor pentru 4 zodii, Gemenii sunt avantajați
Capital.ro
Reguli noi de astăzi, 7 IULIE. Sunt OBLIGATORII în toată Europa
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Anunț pentru românii care merg cu trenul astăzi! Vor exista întârzieri mari pe o rută importantă!
Adevarul
Corina Cușa, profesoară: „A apărut un fenomen periculos în timpul vacanței mari: inactivitatea, ca formă de ocupare a timpului liber“
Spynews
E periculos să consumi ouă cu două gălbenușuri, sau ouă cu micuțe cheaguri de sânge? Ce spun specialiștii
Spynews
Un tată și-a aruncat de la etajul cinci cei doi copii de 2 și 5 ani, după ce s-a certat cu soția lui. Gestul cumplit s-a terminat tragic: ”A fost sfâșietor”
Evz.ro
Cotraceptivele pot duce la depresie. Toate explicațiile specialiștilor
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Suma incredibilă pe care trebuie s-o scoți din buzunar pentru un șezlong pe litoralul românesc! Românii sunt revoltați: „Pentru cei care se plâng că sunt scumpe șezlongurile în Grecia”
Capital.ro
S-a dat ordin LA GRANIȚA cu România. Au primit interzis chiar astăzi, 7 IULIE
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, critică alegerile legislative din Franța
MediaFlux
VINE CRIZA! Va fi mai RĂU CA ÎN 2008
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!