Florin Roman, lider PNL, îl atacă pe Orban: „Cum să faci dezvoltarea României, dacă nu ai reprezentanţi în acele ministere? În timp ce domnia sa a ajuns la şefia Camerei Deputaţilor”

Deputatul liberal Florin Roman, a declarat că este nemulţumit că preşedintele partidului, Ludovic Orban, nu a atras ministere importante pentru PNL, în cadrul negocierilor din coaliţia de guvernare, în schimb şi-a obţinut pentru el funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.
George Russo
14 iun. 2021, 16:58
Florin Roman, lider PNL, îl atacă pe Orban:

Florin Roman a numit cele patru ministere cruciale pentru dezvoltarea româniei, pe care le consideră „cei patru aşi”, toate fiind conduse de miniştri ai USR-PLUS.

”Ceea ce am avut de spus, am spus în interior. A fost o discuţie liberă, fără jigniri, fără lucruri care nu au ce căuta într-un partid. Ne-am spus punctul de vedere fiecare. Nu îi reporşez (n. r. lui Ludovic Orban) decât ceea ce am spus până acum. Din punctul meu de vedere, faptul că am avut un eşec al negocierilor în formarea guvernului, în sensul că PNL nu a atras niciunul din cei patru aşi în timp ce domnia sa a ajuns la Camera Deputaţilor.

Noi vorbim în campania electorală despre dezvoltarea României. Am pus întrebarea cum poţi să faci dezvoltarea României, dacă nu ai reprezentanţi în acele ministere. Şi aici vorbim de Ministerul Transporturilor, Ministerul Dezvoltării, de Ministerul Fondurilor Europene, de niciun cuvânt de spus decât aşa, adiţional, de PNRR, în condiţiile în care PNL are 1.300 de primari”, a declarat Florin Roman, luni.

Florin Roman: „Este foarte rău pentru primarii PNL. Eu sunt un fel de lider sindical al primarilor”

Deputatul mai este de părere că primarii PNL sunt puşi în situaţia de a nu avea susţinere în proiectele administrative.

”Eu am exprimat un punct de vedere deschis. Eu am afirmat că din punctul meu de vedere acest lucru este foarte rău pentru primarii PNL care sunt puşi în situaţia de a nu avea susţinere, aşa cum ne-am dorit, pe zona de administraţie locală. Eu vin din zona administraţiei, mă ştiţi foarte bine, chiar Ludovic spunea că sunt un fel de lider de sindicat al primarilor. Eu ştiu cum merg lucrurile în administraţia publică şi nu cred că aceşti oameni ar trebui abandonaţi”, a declarat Florin Roman.

Întrebat dacă s-ar mai putea negocia funcţii sau ministere în cadrul coaliţiei de guvernare, Florin Roman a explicat că acest lucru ar fi dificil.

”E o chestiune complicată într-o coaliţie”, a răspuns Roman, conform Stiripesurse.

Citeşte şi: Mihai Tudose, replici tăioase la adresa lui Cîțu: „Ce-ți mai duduie trotineta, Florinele! Ăsta-i ca șoricelul care țopăie fălos pe lângă elefant și-i zice: tropăim, tropăim?!”

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Stațiunea ideală vara pentru pensionari, de care puțini români au auzit. Are ape termale, oferă liniște, răcoare și peisaje superbe
Capital.ro
S-a dat lege OBLIGATORIE pentru toată România. Se aplică din luna OCTOMBRIE 2024
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Harry și Meghan, colecționari de trofee ridicole
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit la Costineşti, după ce şi-a presimţit sfârşitul: 'Să îmi reparaţi maşina şi...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
MAREA ACTRIȚĂ a spus adio lumii. A fost o DOAMNĂ de neegalat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Noi Trageri Loto Duminică: Reporturi de Milioane la Jocurile Loteriei Române
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!