Marian Godină, dezvăluiri şocante. A fost luat de Ion Iliescu, de la o serbare: „Mi-au pus o bentiţă la ochi, să nu văd unde mă duc”

Marian Godină a făcut dezvăluiri şocante, într-un video pe Youtube. Poliţistul şi-a anunţat fanii că urmează să spună nişte lucruri pe care nu le-a povestit niciodată, iar acum este dispus să o facă, deoarece nişte "investigatori sunt pe urmele lui".
Alina Costache
24 iun. 2021, 09:29
Marian Godină, dezvăluiri şocante. A fost luat de Ion Iliescu, de la o serbare:
Marian Godină, dezvăluiri şocante despre Ion Iliescu

Marian Godină, dezvăluiri şocante. Povestea prezentată mai jos, cel mai probabil este o glumă, creată în urma acuzaţiilor pe care i le-a adus jurnalistul Mălin Bot. Acesta a spus despre poliţist că ar fi fost plătit de „infractorul Dan Voiculescu” şi de Adrian Nastase şi Bobby Paunescu, ultimul „mogul al Cartelului Mafia Media şi miliardarul din spatele AUR”.

După cum ați putut observa, de câteva zile am fost luat la puricat din toate direcțiile. Din păcate, m-am pus cu cine nu trebuia, așa că unele lucruri despre mine, pe care le țineam ascunse, au ieșit la iveală. M-au consumat și m-au făcut să-mi dau seama că nu mai pot ține în mine o povară care mă macină sistematic. În plus, nu mă pot pune cu investigatori de profesie, cu zeci de ani de experiență, care s-au apucat să-mi sape tot trecutul.

Așa că am decis că cel mai bine pentru liniștea mea e să spun eu tot ce am de spus. A fost greu, dar am făcut-o. Am luat o cameră și m-am filmat timp de 11 minute, minute în care veți afla tot ce am ascuns până acum. Deși înainte îmi doream ca aceste lucruri să nu se afle, acum mă simt eliberat.

Diseară, la ora 20 fix, voi posta un link către Youtube, acolo unde va fi acel video. După ce-l veți vedea, veți putea decide singuri cu ce ochi mă veți privi de azi înainte. Mulțumesc!„, a declarat Marian Godină.

Citeşte şi: Marian Godină o critică dur pe Flavia Groşan: Din disperare, lipsă de educație, aşa cum i se spune prostiei pure, ar putea exista atâţia oameni care şi-ar lăsa vieţile pe mâna ei!

Marian Godină, dezvăluiri şocante

Când era domnul Iliescu preşedinte, a venit la o serbare şi mi-a zis: „Copile, tu ai potenţial. După ce se termimă serbarea, să mă aştepţi la plecare”. Mi-au pus o bentiţă la ochi, să nu văd unde mă duc. Nici acum nu ştiu unde m-au dus. Era o încăpere luxoasă. Aceea a fost ziua în care eu m-am despărţit de familia mea, pentru mulţi ani. În tot acest timp, am făcut tot felul de cursuri intensive. Asta am făcut cam până la vârsta de 18 ani.

Mi s-a spus că la şcoală trebuie să mă comport normal, să mai râgâi, să mai dau câte o flatulaţie, să par bădăran, un băiat simplu, de la ţară. La un moment dat, am avut probleme financiare şi l-am sunat pe domnul Iliescu şi nu mi-a răspuns la telefon. Apoi m-am dus la el acasă. A fost oarecum ciudat, din omul puternic pe care îl ştiam, în care aveam bază, să găsesc un biet bătrânel. I-am explicat că nu mă descurcam, trăiam doar din salariul de poliţist, care era destul de mic.

După două săptămâni, am fost contactat de un număr din Peru şi mi-a zis că o să primesc un colet, la Arad. Acolo era un alpaca şi m-am enervat. L-am sunat pe om mi-a zis că alpaca are un stomac cu patru camere. Nu am putut să îl tai, că soţia mea s-a ataşat de el. Atunci m-am gândit să găsesc un motiv, am minţit că înghiţise un pui. L-am dus la veterinar şi într-o cameră era un praf alb, în alta nişte dolari, nişte teancuri mari.

De atunci, viaţa mea s-a schimbat foarte mult, nu mai am probleme financiare. Foarte rar mi se întâmplă să rămân cu cel puţin  10.000 de euro în buzunar. Pot să apelez la un cont în Chile, când am nevoie”, a mărturisit Godină, într-un video pe Youtube.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3ZieIi6m7Ekk0BfhKytPmPdzKBvzTHAdbDbfK1aJqA0zCvohZhlog6MiA&v=Q5NuzEzkz3U&feature=youtu.be

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!