Momentul care a emoționat o lume întreagă. Un câine labrador a salvat de la înec un pui de căprioară VIDEO

Un câine labrador, din Statele Unite, pe nume Harley, a salvat de la înec un pui de căprioară. Imaginile au impresionat o lume întreagă.
Ruxandra Rădulescu
24 iun. 2021, 22:37
Momentul care a emoționat o lume întreagă. Un câine labrador a salvat de la înec un pui de căprioară VIDEO

Un câine labrador, din Statele Unite, pe nume Harley, a făcut un gest care a impresionat o lume întreagă. Câinele a văzut un pui de căprioară care se zbătea cu disperare în mijlocul unui lac și era în pericol să se înece. Fără să zăbovească prea mult, Harley a reacționat cu un instinct fantastic și s-a aruncat în apă ca să salveze micuța caprioară.

Stăpânii câinelui Harley, ambii veterani de război, au postat fotografii care îl arată pe patruped cum o apucă în gură pe micuța căprioară și înoată cu ea până o aduce în siguranță pe uscat și îl îngrijește. Deși lacul avea o adâncime considerabilă și curenții erau destul de puternici, câinele Harley a acționat ca un adevărat erou și și-a riscat viața pentru a aduce la mal puiul de căprioară.

Povestea dintre câinele labrador și puiul de căprioară a continuat, deoarece micuțul animal a dezvoltat un atașament aparte pentru Harley.  A doua zi dimineață, familia a observat că labradorul era neliniștit și se uita pe fereastră extrem de atent. Stăpânii câinelui au deschis ușa și auzit plânsetul puiului de căprioară, moment în care câinele a și fugit țintă în tufișuri, unde l-a regăsit pe micuț și a început să-l aline.

Harley a fost câine de terapie și a lucrat mult timp cu vârstnicii și cu copiii, notează Digi24.

Un câine și-a salvat stăpâna de la moarte

Câinele erou a salvat de la moarte un adolescent din SUA, care era în pericol de a fi mușcat de un șarpe. Patrupedul a suferit două mușcături grave și a ajuns în stare critică la veterinar.

Cîinele erou a salvat de la moarte o adolescentă din San Diego, SUA, după ce a împins-o pe fata de 18 ani din calea unui șarpe cu clopoței. Alex Loredo a povestit cum a fost speriată de sunetul specific făcut de șarpele cu clopoței, apoi a văzut că reptila se afla chiar sub masă.

Câinele labrador, Marley, a simțit pericolul în care se află stăpâna sa și a venit imediat în ajutor. Patrupedul a împins-o pe fată din calea șarpelui, apoi s-a așezat pe el.

„Înainte să fac vreo mișcare, Marley a dat buzna pe ușă, m-a împins și s-a pus între mine și șarpe. Inima mea s-a oprit, primul meu gând a fost: „Oh nu, o să-mi pierd cel mai bun prieten”, a declarat adolescenta.

Reptila a reușit să-l muște pe curajosul labrador Marley, de gât și de limbă, apoi reptila a dispărut.

Adolescenta, disperată, a căutat imediat ajutor și s-a îndreptat către un spital pentru animale.

„Inima îmi bătea puternic, nu știam ce o să se întâmple, sincer, credeam că Marley o să moară în mașină, în drum spre spital.”, a dezvăluit Alex Loredo. Fata a mai declarat că primul spital unde l-a dus pe cel mai bun prieten al său, Marley, nu aveau antivenin, așa că a fost nevoită să se ducă a un alt spital.” a dezvăluit adolescenta.

„Fața lui Marley a început să se umfle și avea probleme cu respirația, apoi a început să-i curgă sânge din gură. Încercam să fiu calm și să gândesc rapid, pentru că timpul nu era de partea noastră. A fost cel mai groaznic moment din viața mea.”, a mai adăugat fata.

Câinele erou, Marley, a rămas două nopți, internat în spital, iar acum patrupedul se simte bine. Adolescenta căreia i-a salvat viața a inițiat o strângere de fonduri pe internet pentru a achita costurile de îngrijire la veterinar, care se ridică la $12,000, titrează Daily Star.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Orașul din România în care se deschide o nouă fabrică gigant. Vor fi sute de locuri de muncă, germanii au făcut o investiție de zeci de milioane de euro aici
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
ALERTĂ DE CUTREMUR! Două seisme au avut loc în România
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Ce a ajuns să facă Oana Zăvoranu. E foame mare de bani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
BREAKING | Crima care a zguduit Buzăul. Și-a ucis soția cu toporul când a auzit ce dorea să facă. Martor la incident a
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Răsturnare de situație în cazul dentistei din Brăila! Aceasta ar fi fost ucisă de mafia basarabeană! Declarațiile făcute de rudele presupusului criminal
Capital.ro
Când se dă permisul de conducere înapoi? Lege nouă pentru șoferii din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Poliția britanică avertizează asupra influenței negative a lui Andrew Tate asupra tinerilor băieți
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!