Horoscop Cassandra. Ce zodii atrag bani, ce zodii atrag dargostea în weekend

Vara aceasta este plină de schimbări pentru toți nativii. Iată ce rezervă astrele pentru toate zodiileîn acest sfârşit de săptămână.
Alina Costache
25 iun. 2021, 10:26
Horoscop Cassandra. Ce zodii atrag bani, ce zodii atrag dargostea în weekend
Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

TAUR 21.04-21.05: Parcurgeti momente contrastante. Fie sunteti fericit, fie va treziti in mijlocul unor confruntari mai putin comode. Totul este sa stati si sa chibzuiti inainte sa aruncati cu vorbele aiurea. Mai bine sa fiti in siguranta decat sa va para rau dupa aceea.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile veti atrage bani. S-ar putea sa cumparati lucruri frumoase pentru dumneavoastra si cei dragi. Cu toate acestea, va aflati in discutii aprinse cu cineva in legatura cu o proprietate comuna. Rabdarea este cel mai bun aliat al dumneavoastra.

RAC 22.06-21.07: Acum este momentul prielnic sa cercetati anumite probleme sau sa sapati in trecut pentru a gasi solutii si raspunsuri. In acelasi timp, ar fi potrivit sa va ganditi la o vacanta si sa va bucurati de socializare cu ceilalti.

LEU 22.07-22.08: S-ar putea sa resimtiti un fel de resentiment care se acumuleaza, iar cea mai buna optiune este sa nu va exteriorizati violent, deoarece ati putea face sau spune ceva de care sa regretati mai tarziu.

Horoscop Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Acum este momentul sa cereti ce aveti nevoie pentru a va indeplini cele mai indraznete proiecte. Persoanele creative se vor bucura de compania dumneavoastra, desi se pare ca sunteti in contradictie cu cineva.

Horoscop WEEKEND 25-27 iunie 2021. Asa saptamana, asa weekend!
BALANTA 23.09-22.10: Dorinta de schimbare si sansa de a invata ceva nou si incitant este puternica in aceste zile. S-ar putea sa intalniti oameni care sunt „diferiti” si, eventual, sa invatati lucruri noi de la ei.

SCORPION 23.10-21.11: In ultima vreme dispuneti de multa energie pe care ati indreptat-o spre a face fata unor probleme legate de birocratie sau discutii legate de o proprietate comuna. Intre timp, aveti ocazia minunata de a calatori sau de a va extinde orizonturile.

SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamana aceasta va va multumi faptul ca vor veni cadouri, favoruri de la altii. S-ar putea chiar sa primiti niste bani. Este o perioada prielnica pentru a negocia orice fel de afacere legata de finante sau despre cum sa impartiti ceva.

Horoscop Cassandra CAPRICORN 22.12-19.01: Concentrati-va si incercati sa realizati cat mai multe, deoarece acest lucru va va face sa va simtiti recompensati si multumiti. Relatiile cu apropiatii se vor imbunatati si ele. In weekend aveti unele probleme cu animalul de companie.

VARSATOR 20.01-18.02: Vreti sa va distrati si orice are legatura cu artele va va incanta, mai ales daca va puteti exprima talentul creativ. Dispuneti de multa energie pozitiva si o veti folosi pentru a va imbunatati sanatatea.

Horoscop Cassandra PESTI 19.02-20.03: Va veti implica mult in viata de familie, mai ales cu unul dintre parinti. Urmeaza si zile romantice, asa ca se pare ca o noua iubire va inflori pentru unii dintre dumneavoastra. Toate acestea necesita multa diplomatie, simpatie si intelegere. Succes!

Sursa: magazin.ro

Cristina Ciobănaşu, despre viaţa cu două mame: „Mai dificil e atunci când se întâlnesc”

Spynews
Mireasa - Capriciile iubirii. Situația Ramonei, motiv de discuție în casa băieților. A recunoscut că are un copil. Ce părere are Ionuț despre ea
Bzi.ro
Sandra Mutu, încântătoare pe litoral, în costum de baie! Soția Briliantului a făcut furori!
Fanatik.ro
Cele 6 zodii care vor avea cea mai bună toamnă din viața lor. Belșug și opulență în viitorul lor
Capital.ro
Se confiscă banii românilor. Trebuie să declari și să plătești la stat: „Efectul va fi vizibil”
Playtech.ro
Mirela Vaida, apariție de INFARCT! S-a pozat DEZBRĂCATĂ, a lăsat la vedere…
DailyBusiness
Veste minunată pentru români! SCAD ratele la creditele bancare
Adevarul
Bombardiere nucleare rusești și chineze ar fi încercuit coasta americană din Alaska. SUA și Canada au mobilizat mai multe avioane de vânătoare
Spynews
Sărbătoare mare în familia unui fost cuplu de la Insula Iubirii! Fetița lor, Emma a împlinit doi ani
Spynews
Arestări masive într-o grupare acuzată de legături cu frații Tate! Cum au ajuns mafioții italieni să invadeze țara noastră cu camioane pline de droguri
Evz.ro
Viață mai ușoară pentru toți românii. Ce se întâmplă cu actele esențiale
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei
Cancan.ro
După Roxana Dobre, şi sora lui Salam a păţit-o GRAV! S-a ajuns la păruială şi înjurături
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, medalie de bronz în proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
Capital.ro
Devine interzis în România. S-a dat ordin în toate țările UE de la 1 ianuarie 2025
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
'Durere mare'- Părinții doctoriței Gavril, reacție sfâșietoare
substantial.ro
FCSB învinge Maccabi Tel Aviv și asigură o sumă importantă de la UEFA
MediaFlux
BANI EUROPENI pentru persoanele cu venituri mici. Cine poate lua
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?