Când are loc Marea Finală Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunţul

Când are loc Marea Finală Survivor România. Începând din această săptămână, concurenţii rămaşi în concurs încep luptele individuale, punând la bătaie toată energia și puterea de adaptare pentru a ajunge în finală și a câstiga marele trofeu. 
Alina Costache
30 iun. 2021, 17:17
Când are loc Marea Finală Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunţul
Când are loc Marea Finală Survivor România

Când are loc Marea Finală Survivor România. Toți cei șase concurenți rămași în concurs şi-au forțat toate limitele, au îndurat foamea, căldura, frigul și, mai presus de toate, separarea totală de cei dragi și de confortul cu care erau obișnuiți.

Citeşte şi: Topul celor mai buni concurenți de la Survivor România. Zanni revine pe primul loc

Când are loc marea finală Survivor România

Potrivit Kanal D, Marea Finală „Survivor Romania va fi difuzată sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00!

Urmează zile de foc la Survivor România!  Concurenții rămași în concurs au ajuns într-un punct pe cât de aducator de satisfacție, pe atat de dramatic, practic ei sunt la un pas de a câștiga Marele Trofeu, iar tensiunea este incredibilă pentru fiecare dintre ei. E dificil de apreciat  cine va reuși performanța de a câstiga trofeul.

Cu toții sunt foarte buni pe trasee, cu toții au un psihic puternic, dovadă stând și faptul că au ajuns atât de departe într-o competiție extrem de dură, care forțează toate limitele. Mai mult decat atât, vocea publicului va conta în ecuația câștigării marelui trofeu. Cei de acasă, care au fost până acum mereu alături de noi, vor decide, în final, prin puterea votului, exprimat prin sms, câștigatorul Survivor România”, a spus Daniel Pavel.

Un Faimos a fost eliminat: „Am presimţit că se va întâmpla lucrul ăsta”

Înainte de a anunţa numele concurentului care a plecat acasă, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a consultat siţuatia voturilor. Cel mai susţinut concurent de la Faimoşi, care a fost susţinut cel mai mult de public în această săptămână a fost din nou Zanni.

De aceasta dată, el nu a mai făcut nicio nominalizare spre eliminare, deoarece din echipa lor doar Elena Marin şi Sebastian Chitoşcă au rămas în pericol de eliminare.

Stiam, am presimtit ca se va intampla lucrul asta!Le-am spus tuturor si din echipa Razboinicilor si din echipa Faimosilor ca simt ca vi pleca acasa! Ce sa zic, ma bucur ca am ajuns pana aici! Simt ca am dus steagul Faimosilor la nivel inalt, asa sa vorbesc frumos despre Faimosi, contra unor Razboinici, care au aratat a fi razboinici cu adevarat!

Simt ca mi-am indeplinit multe obiective de cand am intrat in competitie si pana acum! Tot ce-mi pare rau am spus, ca nu am avut ocazia sa ma lupt cu unul din echipa mea, pe nume Zannidache, chiar voiam sa-mi testez abilitatile sportive cu un artist care are inima si suflet de sportiv, cu toate ca el nu se crede sportiv, are foarte multe calitati sportive, le arata zi de zi pe traseu! 

Niciodata n-am spus ca am un vis sa castig, n-am incercat sa induc oamenilor de acasa ca daca eu nu-mi indeplinesc visul, viata se sfarseste! Am luat totul ca atare, am plans, am ras in aceasta competitie, am trecut prin lucrurile prin care nu ma gandeam niciodata ca o sa trec! Ii respect pe toti cei de acasa pentru ca m-au sustinut pana acum, desi consider ca meritam sa ajung mai departe in aceasta competitie din punct de vedere sportiv si social! O parte din mine e si fericita pentru ca ma duc acasa!”, a spus Sebastian Chitoşcă.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Ei sunt noii jurați X Factor 2024! „Mă simt onorat de invitație!”
Fanatik.ro
Ce înseamnă temperatura pe care o setezi pe aerul condiționat, de fapt. Greșeala pe care multe persoane ajung să o facă pe timp de caniculă
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
Playtech.ro
Ce este INTERZIS să faci de Sfântul Ilie. E mare păcat, tradiția pe care nu trebuie să o încalce credincioșii
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
”Inima mea e cărbune” Prima reacție a soțului Doinei, după ce a aflat că femeia a fost ucisă de Zoro și Narcisa
Spynews
Zoro și Narcisa au mărturisit și cea de-a doua crimă! Cadavrul găsit recent aparține Doinei. Femeia a fost dată dispărută anul trecut și ucisă de ei
Evz.ro
Dilema mondenă a deceniului. De ce n-o cere Salman Khan pe Iulia Vântur. Dezvăluiri din familie
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Am făcut calculul! Câți bani a primit Ianis Hagi, în total, din darurile de nuntă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben și portocaliu de caniculă în jumătate din țară! Zonele în care se vor resimți temperaturi de până la 38 de grade
Capital.ro
A murit marele actor. Doliu în televiziune. Va rămâne o legendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Haos pe Aeroportul Henri Coandă: Sute de Pasageri Lăsați să Aștepte Ore pentru Recuperarea Bagajelor
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'