Fulgy îşi schimbă numele de scenă şi se reprofilează. Cum se va numi de acum fiul Clejanilor: „O să fie mare eveniment”

Fulgy îşi schimbă numele de scenă. Fiul Clejanilor nu va mai anima petrecerile, ci se va ocupa de artiştii care vor să facă asta. Mai exact, de sora lui, Margherita. Tânărul va organiza o mare petrecere, unde va anunţa că Marga se reapucă de cântat.
Alina Costache
06 iul. 2021, 15:24
Fulgy îşi schimbă numele de scenă şi se reprofilează. Cum se va numi de acum fiul Clejanilor:
Fulgy îşi schimbă numele de scenă şi se reprofilează

Fulgy îşi schimbă numele de scenă. Tânărul în vârstă de 23 de ani vrea să îşi schimbe activitatea şi să fie impresar. Fiul Clejanilor a declarat că a reuşit să o convingă pe sora lui să se reapuce de cântat, iar el se va ocupa să îi organizeze evenimentele la care va lua parte.

Citeşte şi: Fulgy, primele declaraţii după ce şi-ar fi ameninţat sora vitregă cu moartea: „Am niște probleme în momentul de față”

Fulgy îşi schimbă numele de scenă

Fulgy a ţinut să menţioneze că Margherita nu va cânta la nunţi, cel mai probabil, va cânta în cluburi mare parte din timp. „Aş vrea să spun că numele meu de scenă, Fulgy, se transformă în Mister Moft. Totul a pornit de la ideea emisiunii mele. Vinerea viitoare o să fie mare eveniment, cu Margherita, care se reapucă de cântat. Mai nou, sunt şi impresar.

Jur că m-am rugat la Dumnezeu, să îi lumineze minte Margăi şi era păcat ca o fată aşa frumoasă, cum e sora mea, să nu cânte. Marga nu va cânta la nunţi, va cânta cel mai mult în cluburi„, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

Fulgy, la un pas să îşi omoare părinţii

Fulgy a fost la un pas să îşi omoare părinţii, din cauza consumului de droguri. Fiul Clejanilor este în centrul atenţiei, în urma scandalurilor din ultima vreme în care a fost implicat. Recent, a făcut declaraţii şocante pe contul său de YouTube.

Aș vrea să îmi cer scuze în mod public și să se afle de la mine, Fulgy, un copil iubit dar influențat greșit de lumea rea, adevărul adevărat.

În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viață în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit.

Aș vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românești pentru că am mințit, negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut. Aș vrea să îmi cer scuze fostei mele partenere de viață pentru că a pierdut un animăluț scump, inofensiv și drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri într-un scurt moment de nervi, fără discernământ din cauza nenorocitelor de droguri.

Iar nu în ultimul rând, aș vrea să îmi cer iertare în față lui Dumnezeu că am păcătuit și să îi mulțumesc că m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi și surorii mele scumpe. Rog toată România că această să fie singură știre care o să apară și să nu îmi mai implicați familia și numele lor în trecutul meu negru și regretabil.

Pe final aș vrea să promit că voi lupta toată viață mea cu această boală a secolului XXI “Drogurile” și că voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmează să le fac, arăt, spun, demonstrez”, se arată în mesajul postat de Fulgy, pe canalul lui de YouTube.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cartierul rău famat din București care a fost șters de pe fața pământului de comuniști. Multă lume trece acum prin acea zonă fără să aibă habar ce se petrecea acolo pe vremuri
Capital.ro
Șoferii cu permis auto categoria B nu au voie, sub nicio formă. Legea interzice, fără excepție
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cocktailuri cu un conținut scăzut de carbohidrați. Sunt perfecte pentru zilele caniculare, fără a-ți sabota dieta
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Rămași împreună după Insula iubirii, s-au etalat pe plajă. Dovada clară că leșinul n-a contat! Nici inelul amanetat
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Plan de pace în Ucraina. Anunț istoric din SUA: Războiul se oprește imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Via Transilvanica, inclusă în lista celor mai frumoase locuri de vizitat din lume de revista Time
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!