Bătaie cruntă între o fată şi un băiat la un liceu din Tecuci, filmată de o colegă. Poliţia a deschis dosar penal

Poliţiştii din Galaţi au întocmit un dosar penal după ce pe reţelele de socializare a apărut o filmare cu doi elevi ai Colegiului Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci care se bat într-o sală de curs, în faţa altor colegi. În timp ce o fată filmează bătaiea, alţi colegi intervin pentru a-i separa pe cei doi bătăuşi. Conflictul celor doi este analizat şi de conducerea şcolii.
Alina Costache
07 iul. 2021, 14:31
Bătaie cruntă între o fată şi un băiat la un liceu din Tecuci, filmată de o colegă. Poliţia a deschis dosar penal

Bătaie cruntă între o fată şi un băiat la un liceu din Tecuci. Incidentul s-a petrecut înaintea vacanţei de vară în timpul unei pauze.  Filmarea a devenit acum virală şi a atras atenţia autorităţilor, fiind deschis un dosar penal.

Din filmuleţ reiese că scandalul ar fi izbucnit iniţial între două fete, după care o fată apare bătându-se cu un băiat. Cei doi se lovesc în mod repetat, fata primind lovituri cu cotul în spate, în timp ce băiatul este lovit de aceasta cu picioarele. Unii dintre colegii celor doi încearcă să-i despartă, în timp ce alţii asistă amuzaţi la incident şi filmează.

„A fost un conflict spontan în sala de clasă, în timpul pauzei, între două eleve şi fratele geamăn al elevei agresate, deci toţi copii sunt din aceeaşi clasă. Totul a pornit de la nişte jigniri, nişte discuţii în ceea ce priveşte relaţia uneia dintre ele cu un băiat, nu ştiu, ceva legat de băieţi, de prietenii, de iubiri”, a precizat Cristina Bârzu, directorul Colegiului Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci, citată de monitoruldegalati.ro.

Adrian Silvestru, inspector, Inspectoratul Şcolar Galaţi, a anunţat că se va întruni consiliul de administraţie a şcolii, şi în prezenţa echipei de inspectori trimisă de la Inspectoratul Şcolar Galaţi, toţi cei implicaţi vor fi sancţionaţi, inclusiv cei care au filmat.

„Doamna dirigintă a fost chemată de unul dintre elevi, doamna dirigintă a venit imediat cu directorul adjunct acolo şi a început o anchetă, rugându-le să nu filmeze şi mai ales să nu distribuie filmuleţele. Fiind însă un act de violenţă, probabil că se va scădea destul de mult nota la purtare, fiind clasa a X-a nu este vorba despre exmatriculare“, a explicat şi Adrian Silvestru.

Imaginile cu bătaia dintre cei doi adolescenţi au fost postate pe Facebook. În urma apariţiei lor, poliţiştii de la IPJ Galaţi au transmis că a fost deschis dosar penal.

„În urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări în care doi adolescenţi se lovesc, intr-o sală de clasă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, cercetările urmând să stabilească identitatea persoanelor care apar în imagini şi împrejurările în care s-a produs incidentul.”, a transmis IPJ Galaţi.

Spynews
Răsturnare de situație în cazul crimei din Brăila! Ce s-ar fi întâmplat în cabinet
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Alimentul pe care să-l eviți dacă ai împlinit 45 de ani. Doctorul Vlad Ciurea dezvăluie: “Este îngrozitor pentru tot organismul”
Capital.ro
Anunț pentru proprietarii de apartamente, case și mașini. Toți vor fi verificați
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Sporuri și concedii medicale acordate abuziv pentru minerii din Valea Jiului. S-au întocmit dosare penale
Spynews
Cât costă un mic dejun la Eforie Nord, în plin sezon estival. Pentru o banală omletă cu șuncă plătești 30 lei
Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Evz.ro
Alimentul care se scumpește cu 50%. E nelipsit de pe masă
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
AM AFLAT care este primul cuplul eliminat de la ”Insula Iubirii”. Ispitele le-au făcut fenta, iar CANCAN.RO a aflat totul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă un kilogram de pepene verde de Dăbuleni, în piețele din România! Prețul i-a luat prin surprindere pe mulți
Capital.ro
Perfect legal pentru proprietarii de teren. Nu ții cont de vecini. E scris în lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Uniunea Europeană adaugă gruparea neoliberală The Base pe lista organizațiilor teroriste
MediaFlux
TRUMP ÎNCEPE RĂZBOIUL dacă ajunge PREȘEDINTE: VA FI ȘTEARSĂ de pe HARTĂ
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!