Supraviețuire miraculoasă. Un copil de 2 ani și 9 luni a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Un copil de 2 ani și 9 luni a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc, din oraşul Rovinari, județul Gorj.
Ruxandra Rădulescu
07 iul. 2021, 21:22
Supraviețuire miraculoasă. Un copil de 2 ani și 9 luni a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 4 al unui bloc
Un copil

Autoritățile din Rovinari au fost anunțate, miercuri după-amiază, de către un medic de la Spitalul Orășenesc Rovinari, că la spital s-a prezentat o femeie de 31 de ani, din localitate, împreună cu fiul său, de 2 ani și 9 luni.

Potrivit spuselor mamei, copilul a fi căzut de la etajul 4 al blocului unde locuiesc. Polițiștii au constatat că băiețelul era în casă cu mama sa, dar a fost lăsat nesupravegheat. A ajuns la geam după ce înainte s-a urcat pe o mașinuță de jucărie, apoi a căzut în gol peste balustrada balconului.

Băiețelului fost transportat de urgență cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Rovinari, unde a fost îngrijit, după care a fost transportat cu un echipaj medical la Spitalul Județean nr. 1 Craiova, unde urmează să-i fie făcute investigații suplimentare.

Poliția a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, relatează Antena 3.

Un copil cu probleme psihice, dispărut în Galaţi

Copil cu probleme psihice, dispărut în Galaţi. UPDATE. Conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a declanşat o anchetă după ce o angajată care a preluat un apel prin 112 în cazul unei minore dispărute ar fi răspuns necuviincios asistentei maternale care se ocupa de îngrijirea acesteia, a anunţat, marţi, directorul medical al instituţiei, Mihai Polinschi.

Incidentul a avut loc pe 2 iulie, când minora de 16 ani, recent externată din spital, unde fusese internată la neuropsihologie pediatrică, a dispărut pe Faleza Dunării chiar de lângă asistenta maternală.

Femeia a sunat la 112 pentru a anunţa dispariţia fetei, apelul fiind direcţionat către SJA Galaţi, angajata de la dispecerat care a preluat apelul fiind acuzată de comportament necuviincios.

„Au fost mai multe apeluri, care au fost direcţionate către Serviciul de Ambulanţă. În final, fata a fost găsită de poliţişti. Evident, comportamentul persoanei de la dispecerat nu a fost normal. S-a declanşat o anchetă. Ancheta vizează doar comportamentul persoanei de la dispecerat, din punct de vedere medical nu a greşit cu nimic. Ancheta va stabili dacă s-a comportat necuviincios şi va lua măsurile care se impun”, a declarat Mihai Polinschi

Spynews
Au fost găsite frigărui din carne de câine într-o destinație turistică frecventată de o mulțime de români. Autoritățile au luat măsuri de urgență
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Vacanța i s-a transformat într-un coșmar. Ce a pățit o româncă într-un hotel din cea mai cunoscută stațiune din Bulgaria. “Se auzeau 2-3 voci. Am așteptat dimineața să pot ieși din cameră”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Decizie pentru toți proprietarii de case și apartamente
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție de NOTA 10 în Paris! Câte MII DE EURO a costat ținuta ei: Geanta, mai SCUMPĂ decât rochia
DailyBusiness
Din iulie, ne așteaptă scumpiri MARI. Care sunt produsele pentru care vei plăti MAI MULT
Adevarul
A fost confirmat primul caz de infectare cu West Nile în România. Un bucureștean de peste 60 de ani
Spynews
Capul Doloșman, comoara ascunsă de pe litoralul românesc, oferă peisaje unice. Cum ajungi la punctul turistic aflat în Jurilovca
Spynews
Se închide temporar circulația pe autostrada A2 București – Constanța. Șoferii vor fi restricționați în plin sezon
Evz.ro
Un desert fabulos cu ciocolată. E gata în câteva minute
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza: Pe ce dată se întoarce canicula în România
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”
Capital.ro
Interzis total pentru românii de la bloc. Ordin Raed Arafat. Nu mai faceți asta noaptea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Bugetarii vor avea o nouă minivacanță de patru zile în august
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!