EXCLUSIV | Mihai Tudose aruncă bomba despre motivul demiterii lui Alexandru Nazare. „Nu a vrut să facă ce i-a trasat Cîţu, în sensul de a da bani doar primarilor PNL. E bătaie pe ciolan”

Mihai Tudose, vicepreşedintele PSD, a declarat, joi, la România TV, că Alexandru Nazare a fost demis de la conducerea Ministerului Finanţelor de Florin Cîţu pe motiv că nu ar fi dat bani "primarilor PNL şi acolo unde are Cîţu interese politice".
Razvan Mihalascu
08 iul. 2021, 21:49
EXCLUSIV | Mihai Tudose aruncă bomba despre motivul demiterii lui Alexandru Nazare.

Mihai Tudose a ironizat faptul că a fost comparat cu Florin Cîţu, căruia i-ar putea fi retras sprijinul politic, pe fondul scandalului demiterii lui Alexandru Nazare. Actualul europarlamentar social-democrat a reaminitit momentul în care a fost nevoit să demisioneze din funcţia de premier în ianuarie 2018.

„Nu m-au convins, pur şi simplu mi-au retras sprijinul politic. Cei care mi-au dat votul mi-au zis să nu mai fiu. Am plecat.

Comparaţia cu domnul Cîţu mă face să mă duc să mă sinucid. Se mai întâmplă şi nenorociri cu biroul ăla. Nu mă comparaţi cu Florin Cîţu. Cred că suferă de ceva. E părerea mea că suferă de ceva, acolo la cap, pe undeva”, a afirmat Mihai Tudose, într-o intervenţie telefonică în emisiunea „Punctul Culminant” de la România TV.

De asemenea, Mihai Tudose consideră că motivele remanierii lui Alexandru Nazare sunt „clare”, din punctul său de vedere.

„Nazare nu a vrut să facă ce i-a trasat domnul Cîţu, în sensul de a da bani doar primarilor PNL şi acolo unde are Cîţu interese politice. Nu e foarte fericit cu împrumuturile ăstea imense. Săptămâna trecută a mai luat vreo trei miliarde de euro”, a apus europarlamentarul PSD.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Emanuel Ungureanu: „Cîţu să ne lase, pentru că dă foc la ţară. Noi, cei din USR, am făcut o greşeală”

Mihai Tudose: „Declaraţiile lui Cîţu ne duc cu gândul că e mai bine pentru ţară ca el să fie scos din funcţie”

„Să schimbi un ministru de Finanţe în timp ce PNRR e un instrument financiar… Spui că economia bubuie, tremură, geme, creşte cu 7%, înseamnă că ministrul de Finanţe e performant. Şi tu îl dai afară. E bătaie pe ciolan, e circ. Nu doi bani pe ce se întâmplă în ţară.

În fiecare zi declaraţiile lui Cîţu ne duc cu gândul că e mai bine pentru ţară ca el să fie scos din funcţie, că îl scoate preşedintele, că îl scoate partidul lui, că îl scot românii în stradă… Cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a mai precizat Mihai Tudose.

Mihai Tudose, despre următorul ministru de Finanţe: „Înţeleg că vrea să pună un prieten cu care a mai avut nişte business-uri”

Fostul premier Mihai Tudose s-a arătat revoltat deoarece, din punctul său de vedere, „bugetul României a devenit un instrument de şantaj politic, de cumpărare a votului în interes personal”.

„E vorba doar despre el (de Florin Cîţu, n.red). Înţeleg că vrea să pună la Finanţe un prieten cu care a mai avut nişte business-uri”, a conchis Mihai Tudose, vicepreşedinte PSD.

În schimb, premierul Florin Cîţu a declarat, joi, că a anunţat liderii coaliţiei referitor la decizia remanierii lui Alexandru Nazare, cu toate că preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că nu a existat acordul său şi nici al forurilor statutare ale PNL.

Citeşte şi: Florin Cîţu îl contrazice pe Ludovic Orban privind revocarea lui Alexandru Nazare. „Am anunţat liderii coaliţiei. Decizia am luat-o marţi”

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Orașul impresionant care se află pe două continente. Are o istorie bogată și multe obiective turistice
Capital.ro
Amendă de 825 de lei. Greșeala pe care polițiștii nu o mai iartă. S-a schimbat legea
Playtech.ro
Oana Roman i-a deschis DOSAR PENAL lui Marius Elisei. De ce se războiesc părinții Isabelei
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
EXCLUSIV Românca martoră la tentativa de asasinat a lui Trump: „Inițial am crezut că cineva trage în mulțime”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
O ciocolată l-a lăsat fără permis. E incredibil ce a pățit un șofer
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
CALVARUL prin care a trecut dentista din Brăila, înainte să moară. Detalii șocante din anchetă. Cum a vrut să se protejeze, dar nu a reușit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Patru șoferi și-au primit înapoi permisele după ce rezultatele testelor antidrog au fost infirmate. După 48 de ore, aceștia și-au recăpătat dreptul de a conduce
Capital.ro
Niculina Stoican este în doliu: E primul răsărit fără matale MĂICUȚĂ
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Prim-ministrul ceh critică dur „misiunea de pace” a lui Viktor Orban la Moscova și Beijing
MediaFlux
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'