Câștigător Survivor România 2021. Cine e Andrei Dascălu? Sportivul de peformanță, care a plecat din România la vârsta de doi ani și a trăit în trei țări diferite

Câștigător Survivor România 202. Andrei Dascălu este un sportiv de performanță, iubitor de adrenalină, care a trăit în trei țări diferite înainte să participe la Survivor România.
Ruxandra Rădulescu
10 iul. 2021, 21:54
Câștigător Survivor România 2021. Cine  e Andrei Dascălu? Sportivul de peformanță, care a plecat din România la vârsta de doi ani și a trăit în trei țări diferite
Câștigător Survivor România 2021

Cu toate acestea doar unul singur dintre acești ambițioși sportivi va fi câștigătorul trofeului Survivor 2021.

Andrei Dascălui este un sportiv de performanță în vârstă de 22 de ani, care a luptat în jungla din Republica Dominicană, în echipa Războinicilor, pentru pentru marele premiu din concurs.

În concepția lui Andrei Dascălu, participarea la Survivor 2021 este un vis devenit realitate, chiar dacă este nevoit să înfrunte multe obstacole, tocmai acest aspect îl atrage datorită pasiunii pentru adrenalină.

Tânărul deja și-a dovedit determinarea și ambiția în cadrul concursului, chiar de la început, când a câștigat primele două jocuri de la Survivor 2021.

Tânărul este originar din Constanța, însă acest oraș maritim din România, i-a fost casă doar în primii doi ani de viață, pentru că părinții lui au decis să se stabilească în Turcia.

După patru ani, Andrei a revenit în țară unde a rămas un an, ca apoi să plece într-o nouă „aventură” alături de părinții săi, când familia s-a stabilit în Spania. Pe când se afla în Spania, Andrei a decis să se apuce de box la vârsta de doar 11 ani, iar timp de 10 ani a făcut box în liga amatorilor.

Câștigător Survivor România 2021. Andrei Dascălu, campion la box în Anglia

Băiatul s-a stabilit cu părinții săi în Anglia în 2016, iar România avea s-o mai revadă abia după 13 ani. Cât timp a trăit în Anglia, Andrei Dascălu a devenit campion pe sudul Angliei și s-a clasat în top 10 la categoria lui în Marea Britanie.

Momentan nu există nicio femeie în viața lui Andrei Dascălu, de care să se simtă legat în plan sentimental, iar focusul tânărului este competiția Survivor 2021.

„Intrarea în acest concurs este un vis împlinit și o provocare pe care o voi duce la bun sfârșit’, a transmis Andrei Dascălu pe rețelele de socializare.

Tânărul are planuri interesante în cazul în care va câștiga marele premiu, Andrei are de gând să doneze o parte din bani și restul să-l ofere părinților săi.

În competiția Survivor 2021, Andrei Dascălu s-a dovedit un concurent serios, căruia nu-i place să se implice în conflicte, iar publlicul îl vede pe Războinic ca unul dintre câștigătorii cometiției, relatează Viva.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Cum poți păstra boabele de cafea proaspete timp de 12 luni. Trucul pe care trebuie să-l știe iubitorii de cafea
Capital.ro
Cutremur total în UE. Ungurii au ajuns stăpânii Europei. S-a pus blocadă pe bani
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Problema care ne va goli buzunarele. Situația devine critică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
Decizie pentru cei care locuiesc în case sau blocuri vechi. Statul va plăti banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Remus Pricopie îl acuză pe Mircea Geoană de folosirea însemnelor NATO în campania electorală
MediaFlux
VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR TOTAL după DEMISIA LUI BIDEN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!