Alex Bodi și Oana Marica, răsfăț de lux la Cannes. „Bunesa din Urlați” l-a dat pe spate pe „Băiatul rău” al lumii mondene

Alex Bodi și Oana Marica au plecat într-o vacanță de lux la Cannes, iar imaginile postate de cei doi demonstrează că afaceristul a început o nouă idilă.
Ruxandra Rădulescu
10 iul. 2021, 22:37
Alex Bodi și Oana Marica, răsfăț de lux la Cannes.

Alex Bodi a făcut o nouă cucerire, iar cea care l-a sedus de data acesta este chiar Oana Marica, „fata rea a Bucureștiului”, supranumită „Bunesa din Urlați”.  După ce au fost văzuți cu doar câteva seri în urmă, împreună, într-un club de fițe, Oana Marrica și Alex Bodi și-au luat lumea în cap și au făcut o escapadă amoroasă la Cannes.

Alex Bodi schimbă femeile mai des decât gelul de păr. Acum câteva zile, playboy-ul cu dosar penal se afișase alături de controversata bombă sexy Justyna Gradek, despre care se zvonea că îi furase designerului Phillip Plein 30.000 de dolari. Relația dintre cei doi a ieșit la iveală la nici două zile de la despărțirea de Bianca Iordache, pe care Bodi avea s-o jignească într-un interviu foarte recent.

Femeia care i-a luat mințile lui Alex Bodi. Bomba sexy a fost iubita unui celebru designer internațional
Telenovela tumultoasă care definește viața sentimentală a lui Alex Bodi, tocmai a primit o nouă protagonistă, în persoana Oanei Marica, cunoscută și sub numele de „Bunesa”, iar actualul loc de desfășurare este chiar luxoasa plajă din Cannes.

Bunesa a postat și câteva poze destul de grăitoare în care apare în același loc în care se află și Alex Bodi, chiar dacă nu s-au pozat împreună, relatează SpyNews, unde puteți afla mai multe despre cuceririle afaceristului.

Alex Bodi șterge pe jos cu Bianca Iordache: „Dacă îi dai prea multă atenție unei curci, se crede pasăre exotică”

Alex Bodi este foarte supărat pe fosta iubită, Bianca Iordache, după ce senzuala șatenă a făcut declarații la emisiune TV despre relația dintre cei doi și a suținut că afaceristul „schimbă femeile ca pe șosete”.

„Pe mine mă amuză chestia asta. Nu aveți și voi un buton de stop? Cred că vorbește prea mult. Cine vorbește de cine? Cine e ca să îi luați atâtea interviuri? Dacă spune că schimb femeile ca pe șosete, cine se consideră șosetă se schimbă, nu știu, habar nu am. Eu am tăcut, dar nu știu ce tot alimentează atât, pentru ce? Nu-i găsesc o rubrică să aibă și ea o activitate zilnică?”,a spus Alex Bodi.

Bodi consideră că are o influență puternică asupra femeilor pe care le cucerește, însă consideră că dintotdeauna a fost sincer în ceea ce privește faptul că nu poate rămâne fidel unei singure partenere.

„Într-adevăr, am o influență asupra femeilor, iar din ce știu că am vorbit cu ea… Chiar și cu o zi înainte am vorbit cu ea, i-am explicat niște chestii, că noi ne-am mai întâlnit, am povestit, i-am zis lucrurile frumos, am încercat să fiu sincer, dar nu știu de ce comportamentul ăsta și declarațiile ulterioare. I-am spus exact cum stau lucrurile, că de ce nu merge între noi, că eu sunt cel vinovat, mi-am asumat, eu nu pot să stau doar cu o femeie, că am și eu anumite greleși poate. Am încercat să fiu cât de cât de corect cu ea, i-am și zis că o vină Justyna în țară. Dar nu ne mai oprim și noi cu declarațiile astea?”, a mai transmis el.

 Alex Bodi: „Confundăm râmele cu fructele de mare?”

Afaceristul a mai adăugat că este sătul ca femeile din viața lui să fie mediatizate datorită legăturii pe care au avut-o cu el.

„Nu are legătură. Dacă tot începem și ne agățăm de fosta iubită a lui Alex Bodi… A zis ea că e fotomodel, să vorbească de cariera ei, de proiectele ei, e o femeie frumoasă. (…) Să punem frână că ne întoarcem în trecut. Eu nu am privit-o deloc si i-am dat ignore, dar mi-am auzit numele din prea multe direcții. Mă cunoaște de mult timp, dacă îi dai prea multă atenție unei curci, se crede pasăre exotică. (…) Confundăm râmele cu fructele de mare? Dacă vrea să fiu ironic, o să fiu M-am abținut, mi-am văzut de treaba mea. E mai ok așa”, a adăugat afaceristul, conform CanCan.

 

 

 

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'