Alegeri în PNL. Ludovic Orban: Eu nu număr filiale, deşi ar fi în avantajul meu să număr

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, în cadrul Conferinţei judeţene de alegeri a PNL Gorj, că el nu numără filialele care îl susţin, deşi acest lucru ar fi în avantajul său.
Filip Stan
11 iul. 2021, 14:20
Alegeri în PNL. Ludovic Orban: Eu nu număr filiale, deşi ar fi în avantajul meu să număr

Luptă crâncenă pentru şefia PNL. Cei doi candidaţi la funcţia de preşedinte al PNL, Ludovic Orban şi Florin Cîţu, au mers dumincă în Gorj, unde au loc alegeri în filiaja judeţeană a PNL.

”Sunt unii care tot numără filiale. Eu nu număr filiale, deşi ar fi în avantajul meu să număr filiale. În fiecare filială există membri ai PNL, există parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni, există căuzaşii PNL care se bat pentru partid în fiecare zi, care promovează ideile PNL, apără deciziile PNL în fiecare zi. Din cauza asta eu nu număr filiale. În general eu   u număr. Dacă e să numărăm ceva, ar trebui să numărăm membrii PNL pentru că până laurmă contează opţiunea fiecărui membru al PNL. Voi aveţi puterea de a decide viitorul PNL, aici în Girj şi mai ales când veţi fi chemaţi la nivel naţional”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la Gorj, citat de news.ro.

Citeşte şi: Victorie răsunătoare în fieful lui Ludovic Orban. Omul șefului liberal a fost ales preşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud

Preşedintele PNL a adăugat că pentru judeţul Gorj este necesar un program de dezvoltare.

”În ceea ce priveşte Gorjul, trebuie să construim un program de dezvoltare al Gorjului. Vom avea resurse la dispoziţie din POR, din PNRR, din Fondul pentru o Tranziţie Justă, trebuie să gândim la nivel guvernamental, la nivel local nişte programe foarte serioase pentru a da o şansă la dezvoltare Gorjului. Sigur că acum Virgil Popescu se bate să se aprobe planul de restructurare la Complexul Energetic Oltenia astfel înct să putem să asigurăm un viitor Complexului Energetic Oltenia. Pe de altă parte trebuie să găsim idei, programe soluţii, să atragem investiţii. Guvernul trebuie să sprijine toate proiectele de parcuri industriale. Este vital să creăm parcuri industriale. Trebuie să utilizăm resursele pe care le avem. De ce să nu construim o fabrică de baterii aici pentru că grafit există în Gorj, mână de lucru există, totul e să găsim investitorul care să construiască o fabrică de baterii. De ce să nu fructificăm resursele naturale pe care le are judeţul Gorj. Judeţul Gorjeste unul dintre cele mai frumoase judeţe”, a declarat Orban.

Ludovic Orban a amintit că el este ”autorul” Transalpinei şi că susţine crearea unui program guvernamental netru domeniul schiabil din Parâng.

”Ştiţi că nu mă mai premiază decât din când în când domnul  Dumitru Leuştean, pentru că am fost autorul Transalpinei, dar acolo este un proiect extrem de important de dezvoltare pentru tot arealul din zona  respectivă. Trebuie sprijinit la nivel guvernamental tot domeniul schiabil din Parâng, trebuie susţinute toate proiectele de dezvoltare turistică din zona respectivă. În timp, trebuie să generăm noi industrii, noi investiţii care să fie în pas cu lumea. Mineritul de lignit reprezintă o activitate care e din ce în ce mai depăşită. Noi trebuie să găsim soluţii şi dealtfel le-am şi găsit în timpul guvernării în proiectele de restructurare a Complexului Energetic Oltenia”, a declarat Orban.

Citeşte şi: Florin Cîţu, atac furibund la adresa PSD: Vremea PSD, când rectificările bugetare se făceau la partid, a trecut. Mă voi asigura că stabilitatea financiară a României nu are de suferit

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Lidia Fecioru a dezvăluit băutura care te adoarme instant. Te scapă de agitație și insomnie și poți să o faci acasă: „Miraculoasă”
Capital.ro
S-a dat interzis în TOATĂ ROMÂNIA. Ordinul care devine LEGE pentru toată lumea
Playtech.ro
ȘOC! Lidia Buble, cea mai FIERBINTE apariție pe plajă. A lăsat TOT la vedere, a încins atmosfera
DailyBusiness
Mare atenție dacă aveți datele bancare salvate în telefon! Vă puteți pierde banii!
Adevarul
Dezamăgirea unei românce în Anglia: „Mizerie cum în puține locuri din lume am găsit. Occidentul a căzut deja. Nu vă uitaţi rădăcinile!”
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
Wimbledon. Emma Răducanu provoacă retragerea lui Andy Murray
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?
Cancan.ro
Vali a murit înecat la Costineşti! Ce le-a zis prietenilor înainte: 'Dacă păţesc ceva...
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
O femeie s-a aruncat cu propriul copil de pe acoperișul unui bloc! Mama și-a explicat gestul extrem într-un bilet de adio
Capital.ro
Se plătesc 10.000 DE LEI în fiecare lună. Banii care pot intra direct PE CARD
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Adolescent de 16 ani arestat preventiv la Cluj-Napoca pentru atacuri repetate cu obiect ascuțit
MediaFlux
DATA la care vine RECALCULAREA PENSIEI! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!