Dragostea nu cunoaște limite. O femeie și-a găsit sufletul pereche în închisoare: „Mariajul cu soțul meu începuse să se destrame”

O femeie din Marea Britanie și-a găsit sufletul pereche în persoana unui bărbat care fusese condamnat la 40 de ani, într-o închisoare tailandeză, pentru trafic de droguri.
Ruxandra Rădulescu
13 iul. 2021, 10:28
Dragostea nu cunoaște limite. O femeie și-a găsit sufletul pereche în închisoare:

O femeie din Marea Britanie, în vârstă, de 62 de ani, pe nume Victoria Oak, și-a găsit sufletul pereche în persoana lui  Andy Hawke, în vârstă de 63 de ani, un bărbat care era încarcerat într-o închisoare din Tailanda pentru trafic de heroină.

Victoria a început să-i scrie lui Andy, la îndemnul fiicei ei Sam, care deja comunica cu bărbatul încarcerat după ce îl întâlnise la închisoarea Bang Kwang din Tailanda.

Victoria Oak a găsit în bărbatul încarcerat, un confident de încredere într-o perioada în care mariajul ei se afla într-o cumpănă și se simțea din ce în ce mai străină de soțul ei. Corespondența dintre femeie și condamnat a durat șapte ani, în care cei doi și-au împărtăși cele mai profunde sentimente.

„Încă de pe vremea când aveam 40 de ani, mariajul cu soțul meu a început să se destrame. Mă simțeam teribil de singură și treceam printr-o perioadă dificilă. Scrisorile lui Andy mi-au oferit alinare în acele momente de cumpănă. A devenit un fapt atât de rar să mai primești corepondență fizic la cutia de scrisori. Între noi s-a înfiripat o prietenie adevărată și vorbeam despre orice.” a declarat Victoria Oak.

O femeie care și-a găsit sufletul pereche: „La vremea aceea se afla într-o situație disperată”

Andy fusese încarcerat în 1999 într-o închisoare din Tailanda pentru trafic de heroină și era condamnat la 40 de ani în spatele gratiilor.

„S-a confruntat cu foarte multe în timpul vieții, partenera lui murise, iar el căzuse pradă unei depresiii crunte. S-a profitat de el. I s-a spus să ducă un pachet de heroină din Copenhaga până în Tailanda. La vremea aceea se afla într-o situație atât de disperată încât ar fi făcut-o orice”, a declarat Victoria despre povestea de viață a lui Andy.

Situația lui Andy a impresionat-o atât de mult pe Victoria încât femeia a mers înr-un pelerinaj la catedrala Santiago din Spania și s-a rugat în genunchi pe eliberarea bărbatului.

Peste două săptămâni, Victoria a primit vestea de de fiica ei, că Andy a fost eliberat. A urmat o perioadă de 18 luni în care cei doi au ajuns să se cunoască mai bine și într-un sfârșit au decis să rămână buni prieteni. Cei doi au scris și o carte depsre viața lui Andy și relația lor care se numește „Condamnat”, relatează Mirror.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cum au fost păcăliți pensionarii. Abia acum s-a aflat
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!