BOTOŞANI-FCSB 0-0. Echipa lui Becali începe prost noul sezon în Liga 1! Programul etapei

FC Botoșani și FCSB au remizat, scor 0-0, în primul meci al sezonului 2021-2022 din Liga 1. Florin Tănase a ratat un penalty în minutul 61.
Filip Stan
15 iul. 2021, 21:27
BOTOŞANI-FCSB 0-0. Echipa lui Becali începe prost noul sezon în Liga 1! Programul etapei

BOTOŞANI-FCSB 0-0 Formaţia FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, în primul meci al ediţiei 2021/2022 a Ligii I. În minutul 61, Florin Tănase a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a unui jucător al gazdelor la Octavian Popescu.

Tehnicianul echipei FCSB, Dinu Todoran, a declarat joi seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 0-0, că formaţia sa trebuie să fie mai atentă la finalizare. “Este un semieşec, dar am dominat jocul. N-am fost lucizi la finalizare, am suferit puţin, dar pe viitor o să fim mai atenţi. Tănase este un jucător valoros şi sperăm data viitoare să înscrie”, a spus Todoran.

Întrebat în legătură cu schimbările de la pauză, tehnicianul a răspuns: “Ştiţi foarte bine cum se procedează la noi, n-are rost să întrebaţi de fiecare dată”.

Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat joi seară, după meciul cu FCSB, scor 0-0, că pentru adversari a fost dificilă şi partida, nu doar deplasarea la Botoşani. “Chiar dacă se spunea că singurul lucru greu la meciul ăsta este deplasarea, nu a fost aşa. A fost greu şi meciul şi au plecat doar cu un punct. Sunt fericit că am făcut un meci bun, un punct câştigat cu sufletul, un punct de moral care ne dă speranţă pentru viitor. Penaltiul a fost clar, n-am ce să reproşez”, a spus Croitoru la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, în primul meci al ediţiei 2021/2022 a Ligii I.

FC BOTOȘANI (4-3-3): Pap – Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Remacle, Ongenda – Tîrcoveanu, Kage, Fili
REZERVE: M. Contra, Patache, M. Croitoru, Dragu, Edjouma, M. Roman, Camara, Petkovski, Sila
ANTRENOR: Marius Croitoru

FCSB (4-3-3): Vlad – V. Crețu, Haruț, S. Vucur, Radunovic – Moruțan, A. Crețu, Oaidă – Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu
REZERVE: Straton, Ondrasek, I. Cristea, I. Stoica, Cr. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, Musi, S. Șerban
ANTRENOR: Dinu Todoran

FCSB merge la Botoșani încrezătoare, mai ales ca meciurile de anul trecut de aici au fost mai mult amicale. Va fi primul meci oficial sub comanda noului antrenor Dinu Todoran,  tehnicianul căruia Gigi Becali îi va trasa sarcinile în noul an.

DIGI SPORT LIVE VIDEO BOTOŞANI-FCSB ONLINE STREAMING. Tudoran: „Nea Gigi mi-a zis ce dorește”

„Nea Gigi mi-a zis ce dorește și trebuie să îndeplinim. Vrea să câștige campionatul. Ne dorim cu toții să câștigăm titlul. Având în vedere lotul, anul acesta cred că vom câștiga campionatul. Dar nu e ușor. Sunt echipe puternice și vom vedea ce se va întâmpla. Sper ca anul acesta să nu mai avem probleme cu accidentările și cu pandemia. De aceea am pierdut campionatul anul trecut. Și au fost și greșeli de arbitraj.

Am cei mai buni jucători din România în fiecare compartiment. Și avem un grup foarte bun. Jucătorii sunt foarte talentați, sunt tineri care în viitor își vor spune cuvântul în fotbalul românesc. Mă bucur că am acest grup. Dar MM mi-a explicat totul despre fiecare și asta a fost un ajutor”, a spus Dinu Todoran.

Spre deosebire de FCSB, care a rămas în țară, FC Botoșani a disputat o serie de amicale în străinătate. Trupa lui Croitoru a învins-o pe Tirol, 1-0, dar a pierdut cu Sandhausen, 0-1, și Ufa, 1-2. problema lor este că au schimbat 15 jucători, deci, teoretic, pare o victimă sigură din toate punctele de vedere.

Deși stagiunea nici nu a început, şi FCSB se confruntă cu probleme de efectiv, așa cum s-a întâmplat și stagiunea precedentă, când titlul a mers la CFR Cluj, formație care se află printre candidatele la câștigarea campionatului și în acest sezon, alături de ”roș-albaștri”, Universitatea Craiova și chiar Sepsi.

Gigi Becali, pensie lunară de 2.500 de euro de la Bruxelles. Va încasa 4.000 de euro pe lună şi de la statul român: „Am muncit şi eu în viaţa mea!”
Pentru primul meci din noul sezon, FCSB nu se poate baza pe Andrei Miron, aflat încă în procesul de recuperare de după accidentarea suferită în partida cu CFR Cluj din play-off-ul stagiunii precedente, Darius Olaru, care s-a ales cu probleme medicale după amicalul cu FC Buzău, și Zdenek Ondrasek, care poate face parte din lot, însă este în urmă cu pregătirea fizică.

Astfel, FCSB are în continuare problemele în centrul liniei de atac, unde urmează, din nou, să apeleze la o improvizație, Florin Tănase având cele mai mari șanse să joace atacant.

Joi, de la ora 20:30, FC Botoșani și FCSB se înfruntă în primul meci din Liga 1 al sezonului 2021/2022. Partida va fi livescore pe romaniatv.net și în direct la TV pe DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport +.

https://www.youtube.com/watch?v=PKjwCP8ff7M

FC Botoșani – FCSB, echipe probabile:

FC BOTOȘANI (4-3-3): 1. Pap – 19. Patache, 25. Racovițan, 32. Șeroni, 30. Țigănașu – 47. Braun, 67. Papa, 44. Remacle -10. Ongenda, 28. Fili, 7. Petkovski
REZERVE: 23. M. Contra, 8. Tîrcoveanu, 11. M. Roman I, 21. D. Croitoru, 24. Sila,77. A. Dragu, 89. Kage, 90. Malcom, 99. Caia
ABSENȚI: Chindriș, Ed. Florescu (la Jocurile Olimpice), Al Mawas, Hankici (situații incerte)
ANTRENOR: Marius Croitoru

FCSB (4-3-3): 99. A. Vlad – 6. Haruț, 5. Al. Crețu, 29. Vucur, 33. Radunovici – 11. Moruțan, 23. Ov. Popescu, 20. Vână – 9. Oct. Popescu, 10. Fl. Tănase, 7. Fl. Coman
REZERVE: 1. Straton, 2. V. Crețu, 13. Ondrasek, 17. I. Cristea, 22. Cr. Dumitru, 25. Perianu, 26. Oaidă, 77. S. Șerban, 98. Cordea
ABSENȚI: Olaru, Șut, Miron, Ad. Niță (accidentați), Târnovanu (la Jocurile Olimpice)
ANTRENOR: Dinu Todoran

Stadion: Municipal (Botoșani)
Arbitru: Sebastian Colțescu

DIGI SPORT LIVE VIDEO BOTOŞANI-FCSB ONLINE STREAMING. ”Am fost nevoiți să aducem pentru că am pierdut 14 fotbaliști numai în această vară și este foarte mult pentru o echipă de Liga 1 care a obișnuit lumea fotbalistică din România cu o clasare bună spre foarte bună în acești ultimi 2 ani. Suntem nevoiți să ne ridicăm la nivelul așteptărilor și rezultatelor pe care le-am avut până acum”, a declarat Marius Croitoru la conferința de presă.

Dario Bonetti, noul antrenor al lui Dinamo. Italianul a semnat pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul
Croitoru a mai dezvăluit că încă nu a terminat cu achizițiile din această vară. Tehnicianul vrea să mai aducă doi jucători români și doi jucători din străinătate pentru a completa lotul moldovenilor.

”Vor mai veni încă doi români și doi străini pentru a completa lotul, chiar dacă suntem puțini descoperiți în acest moment”, a mai spus Marius Croitoru.

Program etapa 1

  • Botoşani-FCSB, joi, 15 iulie, 20:30, Digi Sport 1
    Sepsi-Academica Clinceni, vineri, 16 iulie, 18:30, Digi Sport 1
    CFR-U Craiova 1948, vineri, 16 iulie 21:30, Digi Sport 1
    Gaz Metan Mediaş-Mioveni, sâmbătă, 17 iulie, 18:30, Digi Sport 1
    Universitatea Craiova-FC Argeş, sâmbătă, 17 iulie, 21:30, Digi Sport 1
    UTA-Viitorul, duminică, 18 iulie, 18:30, Digi Sport 1
    Rapid-Chindia Târgovişte, duminică, 18 iulie, 21:30, Digi Sport 1
    Dinamo-Voluntari, luni, 19 iulie, 20:30, Digi Sport 1

George Becali, sancţionat de către FRF cu penalizări sportive substanţiale

Finanţatorul clubului de fotbal FCSB, George Becali, a fost penalizat de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal cu suma de 30.000 de lei, la sesizarea Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA).

Noi probleme pentru Gigi Becali. Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a admis cererile formulată de reclamanta CCA împotriva lui George Becali, sancţionându-l pe acesta cu două penalităţi sportive de 10.000 lei, respectiv 20.000 lei.

Articolele în baza cărora a fost penalizat finanţatorul FCSB fac referire la „Comportarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului prin intermediul mass media”.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
De ce s-a botezat Mirabela Dauer la 49 de ani. Ce religie are acum celebra artistă
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Cea mai fină ciocolată de casă. Rețeta de care nu te poți sătura
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Marina rusă începe exerciții majore implicând flotele sale
MediaFlux
BETTY SALAM, cum n-a fost VĂZUTĂ NICIODATĂ! EXCLUSIV PAPARAZZI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!