Horoscop weekend Cassandra. O zodie străluceşte la sfârşitul săptămânii

Mercur s-a mutat in sensibilul Rac si face unghiuri deosebite cu planeta oprimismului Jupiter aflat in miscare retrograda. Insa, in ciuda mersului “inapoi”, acest duo aduce energie pozitiva, incurajatoare, datatoare de idei si creativitate.
Alina Costache
16 iul. 2021, 10:56
Horoscop weekend Cassandra. O zodie străluceşte la sfârşitul săptămânii
Horoscop weekend Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

TAUR 21.04-21.05: Ritmul zilelor se va accelera si veti avea multe lucruri de facut, locuri noi de vizitat si veti face cunostinta cu oameni noi. Veti intra in legatura cu frati, rude sau vecini. Aveti multe de discutat si o sa va bucurati de activitati distractive.

Horoscop weekend Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Va concentrati asupra bunurilor si bogatiei dumneavoastra, motiv pentru care unii isi vor cauta un alt loc de munca mai bine platit. Veti cunoaste oameni importanti, care ar putea face ceva pentru a va stimula veniturile.

RAC 22.06-21.07: Acum parcurgeti o perioada favorabila. Este randul dumneavoastra sa va incarcati bateriile pentru tot restul anului. Soarele se afla in zodia dumneavoastra si va atrage oameni si situatii favorabile pe care nu ar trebui sa le ratati.

Horoscop weekend Cassandra LEU 22.07-22.08: Este momentul prielnic pentru a va stabili obiectivele, mai ales daca doriti sa realizati ceva important. Incepeti sa priviti in jur si sa analizati lumea de zi cu zi. Va veti da seama cat sunteti de norocosi sa traiti si desco-periti afectiunea celor dragi.

Horoscop vara 2021. Vin zile pasionale, sexy şi palpitante. Ce zodii sunt vulnerabile

FECIOARA 23.08-22.09: Saptamana aceasta va implicati mai mult in relatia cu prietenii si asta va va aduce beneficii. S-ar putea sa incurajati oamenii sa atinga un obiectiv pretios. Oamenii la putere sunt dispusi sa va asculte.

Horoscop weekend Cassandra BALANTA 23.09-22.10: Soarele este in partea de sus a graficului dumneavoastra si va arunca in lumina reflectoarelor. Acesta este motivul pentru care veti arata bine in ochii sefilor sau ai parintilor. Este momentul prielnic pentru a promova.

SCORPION 23.10-21.11: In aceasta saptamana veti avea oportunitatea de a va bucura de o vacanta si de cateva iesiri in societate. Cu toate acestea, s-ar putea sa va inscrieti la un curs sau sa urmati o scoala suplimentara. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: Pentru dumneavoastra urmeaza o saptamana prielnica negocierilor legate de finante: o ipoteca, un imprumut sau un acord financiar. In calitate de calatori ai zodiacului, veti fi bucurosi cand Marte va va oferi posibilitatea de a calatori.

CAPRICORN 22.12-19.01: Soarele este departe de semnul dumneavoastra zodiacal si asta inseamna ca veti avea nevoie de mai mult somn. Se intensifica insa atentia asupra partenerilor si a prietenilor apropiati, fiind mult mai obiectivi.

Horoscop weekend Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Intentionati sa fiti mai organizati, productivi si eficienti in tot ce faceti. Veti lucra folosind inteligenta, asa ca s-ar putea sa va decideti sa incepeti o noua dieta, sa mancati mai sanatos si sa faceti mai multa miscare. Succes!

PESTI 19.02-20.03: Bucurati-va de evenimente sportive, activitati legate de copii si de arta sau de orice proiect in care va veti exprima dorintele creative. Asa veti acumula mai multa energie pentru a munci eficient.

Horoscop rune 12-19 iulie 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura pe toate planurile!

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Lidl aduce la raft de luni, 29 iulie 2024, produsele care au rupt norma printre români. Se vor vinde repejor
Capital.ro
Șoferii cu mașini pe motorină vor fi taxați în plus. Anunț oficial în România chiar azi, 28 iulie
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Litoralul românesc în anii '80, marea piață neagră a Europei de Est. Ce averi făceau bișnițarii polonezi în vacanțele la Marea Neagră
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cum poți călători mai ieftin. Sfaturile specialiștilor și cele mai răspândite greșeli
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Interzis pentru cei care au telefoane mobile. Te arestează imediat. Se dă lege
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
Arestarea liderului cartelului Sinaloa, ‘El Mayo’, aduce cartelul din nou în centrul atenției
MediaFlux
CUTREMUR în SUA! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE în ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!